ZpikesTape - fjern smerten nå!

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

ZpikesTape - fjern smerten nå!

ZpikesTape ble laget som et naturlig smertestillende produkt, uten risiko for bivirkninger som med vanlige smertestillende midler.

Innsamlet kr 36 219
36 %
Målbeløp kr 100 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 177
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 31.01.2019.

Tape it! 

Zpikes takes care of the restSmertestillende medikamenter- et samfunnsproblem

En av våre viktigste målsetninger er å påvirke og redusere samfunnets overforbruk av smertestillende preparater, både hos voksne og ungdom. Tilgjengeligheten er for stor, kunnskapen er for liten og bivirkningene kan være alvorlige. Salget av smertestillende preparater har eksplodert de siste tiårene og er mer enn tredoblet siden 1990. En studie fra 2013 viser at hver fjerde norske ungdom mellom 14 og 16 år bruker smertestillende ukentlig og en av ti bruker det daglig. Tall fra 2014 viser at det ble solgt 400 millioner tabletter paracetamol, noe som betyr at hver nordmann i gjennomsnitt brukte 75 tabletter i løpet av året (kun paracetamol). Dette er en utfordring for den generelle folkehelsen og et pengesluk for den norske stat. 

ZpikesTape skal gjøre noe med dette!ZpikesTape

ZpikesTape er et helt nytt, patentert og revolusjonerende produkt innen smertelindring og akupressur. Det er en tape med et trykkelement, og behandlingen fokuserer på to forskjellige akupressurpunkter. 


 • Nei Guan (P6) blir brukt mot kvalme, reisesyke, postoperativ kvalme, svangerskapskvalme, og medikamentindusert kvalme (cellegift etc.)


 • He Gu (Li4) kan hjelpe mot stress, gi økt søvnkvalitet, og en beroligende effekt. Det kan også ha god effekt mot muskel- og skjelettsmerter, hodepine, migrene, menstruasjonssmerter og mer. Visjon

Verdien av at kundene behandler seg selv uten bivirkninger er mentalt styrkende og vil åpne dører for egenverdi og muligheter. 

ZpikesTape er unikt for sin rekkevidde av forskjellig type smertelindring. Flere studier og vår egen empiri viser blant annet god effekt mot:

 • Reisesyke (bil, båt, fly etc.)

 • Kvalme

 • Søvnproblemer

 • Hodepine

 • Stress

 • Muskel- og skjelettsmerter

 • Inflammasjon

 • Migrene

 • Angst

 • Menstruasjonssmerter

 • Zpikes har også en beroligende effektHvordan fungerer produktet?

I følge østlig filosofi er akupressur behandling beskrevet som akupunktur uten nåler. Vi har lenge visst at man kan lindre og fjerne smerte ved å legge press på utvalgte akupunkter. Smerte og sykdom er en blokkering av kroppens naturlige energiflyt, og kan gjenopprettes ved å presse på visse punkter. 

I følge vestlig medisin kan de lokale effektene forklares med endret sensorisk stimulering (gate kontroll teorien) og økt blodsirkulasjon i det aktuelle vevet. Akupressur kan også sette igang kroppens produksjon av endorfiner og serotonin. Endorfiner er et av kroppens signalstoffer for smertelindring og gir også en økt følelse av velvære, mens signaslstoffet serotonin er viktig for regulerering av blant annet humør, søvn, seksualitet og apetitt. 


Team


Marius Enerhaugen, Grunnlegger og CEO

Jeg er kreativ når det kommer til innovasjon, utvikling og design. Den beste tiden å starte noe er nå. Jeg venter ikke og fullfører det jeg setter i gang. Jeg elsker mennesker, er god til å inspirere og gi ros. Mine visjoner for Zpikes er grenseløse. 


Erik Kløvstad, Product Development Manager, Fysioterapeut

Jeg er utdannet fysioterapeut og har flere års erfaring fra toppidrett, både som utøver og fysioterapeut på landslag. Jeg er målrettet, dedikert og kreativ, og jobber hardt for å oppnå resultater. Jeg drømmer om at vi i Zpikes kan hjelpe mennesker i hele landet, om ikke hele verden, med medikamentfri smertelindring og økt livskvalitet.


Alexander Naglestad, Marketing Manager

Jeg er kreativ, har god arbeidsmoral og er løsningsorientert. Jeg jobber med markedsføring på sosiale medier og content creation. Lager strategier, planer og definerer målgrupper. Jeg er en gladgutt og bidrar med godt humør og motivasjon. 


Anders Ellingsberg, CFO

Jeg har en bachelorgrad i finans og en mastergrad i økonomi fra universitet i USA. Har vært profesjonell golfspiller i 3 år. Jeg er nøye og stiller høye krav til meg selv og de rundt meg. 


Vi trenger din hjelp!!

Vi står nå klare til å bestille vår første ordre i to forskjellige farger, beige(medisinsk) og svart (sport/hverdag). Vi håper å kunne ha produktet i Norge i slutten av februar, og at vi kan begynne å sende ut til kunder fortløpende. Vi har allerede fått kommersialiseringsstøtte fra Innovasjon Norge (FANTASTISK!!!), og vi har brukt penger på maskiner til å få satt i gang produksjonen. Nå trenger vi deres støtte for å kunne starte produksjonen av selve produktet. De innsamlede midlene skal brukes på laserkutting av  patches, til å få printet designet på tapen, og en støpeform til halvspheren. 

Vi starter med klinikkene for å skape kredibilitet i markedet, slik at zpikes på sikt skal bli tilgjengelig overalt. Videre i 2019 vil vi investere i utvikling og testing av nye prototyper, forskning, immaterielle rettigheter, varemerking og bærekraft.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

ZPIKES AS

Organisasjonsnummer: 821 543 282Adresse
Olivermarka 14
-
6260 SKODJE


Kontakt
marius@zpikes.com

Belønninger

Tusen takk for støtten!

startskudd.no - Tusen takk for støtten!

Tusen takk for at du er med å støtter oss. Som takk vil du motta et brev av oss på mail.

13 personer har bidratt Begrenset antall: 87 igjen kr 50
Estimert leveranse 01.02.2019

Very Early Bird!! 1x ZpikesTape

startskudd.no - Very Early Bird!! 1x ZpikesTape

Vi tilbyr de første 100 som støtter oss en MEGET god pris!! Vær en av de første til å få en pakke med ZpikesTape. Inkludert frakt! Hver pakke inneholder 10 ZpikesTape patches. Velg farge selv

100 personer har bidratt Begrenset antall: 0 igjen kr 179
Estimert leveranse 28.02.2019

Early Bird! 1x ZpikesTape

startskudd.no - Early Bird! 1x ZpikesTape

Vær en av de aller først til å få en pakke med ZpikesTape, og få den til en svært god pris! Inkludert frakt! Hver pakke inneholder 10 ZpikesTape patches. Velg farge selv

32 personer har bidratt Begrenset antall: 268 igjen kr 219
Estimert leveranse 28.02.2019

1x ZpikesTape

startskudd.no - 1x ZpikesTape

Kjøp en pakke med ZpikesTape og hjelp oss med å få produktet ut i Norge!! Inkludert frakt! Hver boks inneholder 10 ZpikesTape patches. Velg farge selv

13 personer har bidratt Begrenset antall: 2987 igjen kr 249
Estimert leveranse 28.02.2019

Family Pack! 5x ZpikesTape

startskudd.no - Family Pack! 5x ZpikesTape

Kjøp ZpikesTape til hele familien med denne familie pakken. Du vil motta 5 pakker med ZpikesTape i valgfri farge. Hver boks inneholder 10 ZpikesTape patches Inkludert frakt!

2 personer har bidratt Begrenset antall: 98 igjen kr 1 050
Estimert leveranse 28.02.2019

BIG Family Pack! 10x ZpikesTape

startskudd.no - BIG Family Pack! 10x ZpikesTape

Stor familie? Kjøp denne store famile pakken med 10 bokser ZpikesTape. Velg fargen på dine ZpikesTape. Hver boks inneholder 10 ZpikesTape patches Inkludert frakt!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 50 igjen kr 1 999
Estimert leveranse 28.02.2019

Business Pack! 50x ZpikesTape

startskudd.no - Business Pack! 50x ZpikesTape

Kjøp ZpikesTape til din bedrift. ZpikesTape er perfekt for mennesker med både stillesittende og aktive jobber. Motta 50 bokser med ZpikesTape i valgri farge. Hver boks inneholder 10 ZpikesTape patches. Inkuldert frakt! Vi sender ut en mail angående farger.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 8 999
Estimert leveranse 28.02.2019

Et prosjekt av ZPIKES AS, publisert 12.12.2018. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.