startskudd.no - We Do -Contemporary Polish Arts & Culture Festival

We Do -Contemporary Polish Arts & Culture Festival

Festival av moderne polsk kultur er en fem-dagers begivenhet, hvor innbyggerne i Oslo vil ha mulighet til å samhandle direkte med polsk kultur.

Innsamlet kr 4 450
8 %
Målbeløp kr 50 000
Givere 11
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 08.09.2019.

Festival av moderne polsk kultur We Do er en fem-dagers begivenhet, hvor innbyggerne i Oslo vil ha mulighet til å samhandle direkte med polsk kultur, inkludert dokumentarfilm, musikk, kunst, moderne dans, forestilling og delta i ulike WORKSHOPS

We Do – festivalen ønsker å gi Oslos innbyggere en sjanse til bedre å forstå sine polske naboers samtidskultur og bli kjent med og samarbeide med etablerte kunstnere fra Polen.

Ideen bak festivalen er å skape en plass for å møte med mennesker, ta handling, engasjere internasjonal dialog, samtidig som de presenterer ulike, nye og levende områder av polsk kultur. Under We Do-festivalen vil vi mer enn å tilby gode kunstproduksjoner, men også gi anledning til å bli kjent med utøvere gjennom å tilby workshops og innsikt i kunstfeltenes kreativ prosesser. 

WE DO events:


  • dokumentarfilm-workshop

  • visning av dokumentarfilmer

  • preformance- og samtidsdansworkshops

  • sangworkshops (white voice)

  • performance TASTE OF SEA, TASTE OF THE NORTH og matlaging

  • konserter med folkemusikk og samtidsmusikk 

  • aktiviteter i offentligrom 


På festivalens siste dag vil resultatene fra verkstedene bli vist, hva vi har gjort sammen, fordi ingenting som felles handling bringer folk nærmere!!

Vi har allerede dekket broparten av budsjettet, men mangler fortsatt litt. Vi setter stor pris på all hjelp vi kan få for å få dette til å skje!

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Belønninger

Takk e-post fra vårt mannskap

startskudd.no - Takk e-post fra vårt mannskap

Takk e-post send fra vårt mannskap til deg!

1 person har bidratt Begrenset antall: 999 igjen kr 100
Estimert leveranse 18.08.2019

Bomull skulderpose med festivalens logo

startskudd.no - Bomull skulderpose med festivalens logo

Bomull skulderpose med festivalens logo.

1 person har bidratt Begrenset antall: 49 igjen kr 200
Estimert leveranse 18.08.2019

WeDo T Shirt

startskudd.no - WeDo T Shirt

T-skjorte i bomull med festivalens logo - for kvinne.

1 person har bidratt Begrenset antall: 69 igjen kr 300
Estimert leveranse 18.08.2019

WeDo T Shirt

startskudd.no -  WeDo T Shirt

T-skjorte i bomull med festivalens logo - for menn.

1 person har bidratt Begrenset antall: 69 igjen kr 300
Estimert leveranse 18.08.2019

Astrokortografisk lesing med Gosia Goliszewska

startskudd.no - Astrokortografisk lesing med Gosia Goliszewska

Małgorzata vil gjennomføre astrokardografisk lesing. Du vil få et kart over steder i verden som er mer eller mindre fordelaktig for deg. Du trenger din nøyaktige fødselsdato og tidspunkt. Med det interaktive kartet kan du oppdage hvordan den særegne astrologien i området du befinner deg i påvirker deg hver dag. Økten varer 30 minutter og kan gjennomføres personlig P under festivalen fra 10. til 14. september eller online. I flere tiår har astrokartografi vært en viktig del av vest-europeisk astrologi. Denne metoden er basert på at bytte av bosted påvirker arrangementet av aksene og husene i horoskopet. Så vent ikke, la din lykke, kjærlighet og karriere finne veien. Małgorzata: En kunstnerisk dokumentarfilm, ble uteksaminert fra DocPro-kurset på Wajda School i 2012 og POLSKA.DOC - kurs i 2011 der hun tok en mastergrad i Multimedia Art. I 2016 og 2017 jobbet hun i Laboratory of Critical Film i Institutt for eksperimentell film (Academy of Fine Arts i Szczecin). For tiden jobber hun med doktorgradsstudier i multimediekunst ved Poznańs kunstuniversitet.

1 person har bidratt Begrenset antall: 9 igjen kr 400
Estimert leveranse 18.08.2019

Portrett, økt i ikke-studioinnstillinger, gruppefotografering med Kasia Mateja

startskudd.no - Portrett, økt i ikke-studioinnstillinger, gruppefotografering med Kasia Mateja

Portrett i ikke-studio-innstillinger, gruppefotografering, fotografering i prosessen. Kasia: Filmmaker og fotograf, en utdannet av Edinburgh College of Art i Skottland, på fakultetet Film og TV. Hun har en mastergrad i lov og administrasjon fra Szczecin University. I mange år har hun deltatt i filmprosjekter, hvor hun oppfyller rollen som en regissør, filmfotograf, redaktør, lydtekniker, produsent. Hun innså dokumentarer og eksperimentelle filmer i blant annet Skottland, Irleand, Argentina, Bolivia, Peru, Mongolia. Hennes verk ble tildelt på internasjonale filmfestivaler. Funksjonsdokumentet, Silence on the way to the Reindeer People, som er hennes direkte debut, vunnet priser på festivaler i Brasil, Romania, Portugal og Polen. Kasia jobber også som fotograf, hovedsakelig orientert mot reiserapport. Alle bilder vil bli planlagt individuelt. Social: https://www.instagram.com/kasiamateja/

1 person har bidratt Begrenset antall: 9 igjen kr 1 700
Estimert leveranse 31.08.2019

Bildesesjon av bilen din med Kuba

startskudd.no -  Bildesesjon av bilen din med Kuba

Oslobasert bilfotograf med flere års erfaring. Kuba : Jeg har jobbet med bildepakker passende for salg, for blader, eller for personlig glede. Helt fra barndommen har jeg vært bilentusiast. Starten var enkel, en modell av en Lamborghini Countach. I den rålekre sammenkomsten av form og funksjon og fremtidsløfter fant jeg en lidenskap. Som fotograf har jeg gjort arbeid av min kjærlighet: å fange essensen av klassiske biler. Jeg tilbyr erfaring, utstyr, retusjering, og presentasjon til gode priser. Rettet mot både privatpersoner og foretak. https://www.kubastudio.no

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 1 700
Estimert leveranse 18.08.2019

Et prosjekt av Transcultural arts production (trap), publisert 24.07.2019. Prosjektet tilhører kategorien Kultur.