startskudd.no - Vision Of Silence - Bjørge Rødfjell

Vision Of Silence - Bjørge Rødfjell

Utstilling av malerier, tegninger, skulpturer og installasjoner.

Innsamlet kr 6 030
12 %
Målbeløp kr 50 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 16
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 01.04.2018.

HVA VI JOBBER MED

For å kunne ferdigstille Vision Of Silence trenger Bjørge din hjelp. Utstillingen hans består av malerier, tegninger, skulpturer og installasjoner. 

Prosjektet handler om en reise inn i hans kaotiske univers av følelser, tanker, ideer, opplevelser, både fiktive og faktiske, der han ønsker å utfordre og engasjere tankene og følelsene til sitt publikum. For noen vil kanskje Vision Of Silence åpne en ny verden og til og med virke litt skremmende. Dette er en stor og viktig satsning for hans karriere. Prosessen har vært lang og full av opp- og nedturer. Så langt har han ferdigstilt flere malerier og tegninger og for tiden jobber han med tre vanvittig kule skulpturer.

Utstillingen planlegges ferdigstilt i løpet av 2018 og skal etter planen settes opp i Oslo før jul. Eksakt tid og sted er ikke satt enda da vi mangler midler til å få hele utstillingen ferdig.


                                                                 "Uten tittel", maleri av Bjørge Rødfjell

BJØRGE RØDFJELL

Bjørge har røtter fra Mo i Rana og Gudbrandsdalen, men har bodd store deler av sitt liv i Akershus. Han er en figurativ ekspresjonistisk kunstmaler som hovedsakelig jobber med malerier og tegninger, men også skulpturer og installasjoner. Bjørge jobber hovedsakelig med oljemaling og tolker det figurative uttrykket med ekspresjonistiske følelser og inntrykk fra fortid, nåtid og fremtid. Maleriene hans domineres ofte av portretter av mennesker med klare budskaper i form av valg av motiv, bakgrunn, ord og farger. Gjennom sin utdanning har han tilegnet seg kunnskap om teknikker, materialer og metoder som ble brukt i de gamle klassiske maleriene, og disse benytter han i stor grad i sitt eget arbeid. Disse teknikkene kombinerer han ofte med moderne maleteknikker i sine kunstverk. Bjørge var elev av professor Jan Valentin Sæther de første årene av sin karriere.

                                                         "Moral Head Fuck", maleri av Bjørge Rødfjell

HVA GÅR PENGENE TIL?

Vi mangler midler til følgende; innramming av alle maleriene og tegningene, innkjøp av de siste materialene (lerreter), ferdigstille skulpturene og installasjonene. Vi må også ha midler til å dekke galleriutgiftene og utgiftene tilknyttet vernissagen (åpningen) - vi trenger denne kapitalen!

                                                              "Uten tittel", tegning av Bjørge Rødfjell.

                                                      "Pleasing The Game", maleri av Bjørge Rødfjell

UTFORDRINGER

Bjørge er helt avhengig av økonomisk støtte og støtte fra publikum for å komme seg opp og frem, slik som alle de andre store og kjente kunstnerne i Norge har fått. Uten akademisk utdannelse innen kunst er det umulig å få støtte fra Staten. Vi mener at kunst ikke kan læres - kunst er! Bjørge er kunst - uten regler, uten innlærte metoder og teorier. Bjørge tør å satse, han våger å bryte "reglene" og skaper ekte kunst!

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

100000 kr
+ leie av galleri og utgifter i forbindelse med dette.

6%

120000 kr
+ utgifter til vernissage.

Belønninger

EARLY BIRD privat visning av Vision Of Silence

startskudd.no - EARLY BIRD privat visning av Vision Of Silence

Vær en av de første som får oppleve Vision Of Silence i en eksklusiv førvisning i forkant av den offisielle åpningen. Servering av champagne og snitter. Minikonsert.

7 personer har bidratt Begrenset antall: 3 igjen kr 350
Estimert leveranse 01.04.2018

Prøvedag i maleskolen

startskudd.no - Prøvedag i maleskolen

Jeg driver en maleskole på Spikkestad med for tiden ca 25 elever. All undervisning er individuelt lagt opp og kursene passer for alle nivåer. Vi har et svært godt og trivelig miljø på alle våre kursdager. Jeg underviser i min egen fargeteori samt materiallæren de gamle Mesterne brukte i Barokken. Les mer på www.gallerirodfjell.no. Bildet viser elevarbeid. Velkommen på prøvedag!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 25 igjen kr 400
Estimert leveranse 01.04.2018

Privat visning av Vision Of Silence

startskudd.no - Privat visning av Vision Of Silence

Vær en av de første som får oppleve Vision Of Silence i en eksklusiv førvisning i forkant av den offisielle åpningen. Servering av champagne og snitter. Minikonsert.

1 person har bidratt Begrenset antall: 39 igjen kr 450
Estimert leveranse 01.04.2018

4 ukers malekurs til halv pris

startskudd.no - 4 ukers malekurs til halv pris

Jeg driver en maleskole på Spikkestad med for tiden ca 25 elever. All undervisning er individuelt lagt opp og kursene passer for alle nivåer. Vi har et svært godt og trivelig miljø på alle våre kursdager. Jeg underviser i min egen fargeteori samt materiallæren de gamle Mesterne brukte i Barokken. Les mer på www.gallerirodfjell.no. Bildet viser elevarbeider fra vår desemberutstilling.

1 person har bidratt Begrenset antall: 3 igjen kr 1 000
Estimert leveranse 01.04.2018

EARLY BIRD Signert Gicleé-trykk av "One Love"

startskudd.no - EARLY BIRD Signert Gicleé-trykk av "One Love"

Signert Gicleé-trykk av "One Love", 50x50 cm (u/ramme). Se hjemmesiden for bedre bilde av motivet.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 6 igjen kr 2 000
Estimert leveranse 01.04.2018

Signert Gicleé-trykk av "One Love"

startskudd.no - Signert Gicleé-trykk av "One Love"

Signert Gicleé-trykk av "One Love", 50x50 cm (u/ramme). Se hjemmesiden for bedre bilde av motivet.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 8 igjen kr 3 000
Estimert leveranse 31.03.2018

Et prosjekt av RØDFJELL KUNST, publisert 13.02.2018. RØDFJELL KUNST sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Kultur.