startskudd.no - VE2O Danseforestilling -  Veldelighetsprosjekt

VE2O Danseforestilling - Veldelighetsprosjekt

Et danseprosjekt med fokus på humanitær bevisstgjøring. Fremføres av proffe dansekunstnere og talentfulle barn og ungdom. Innsamling for barn!

Innsamlet kr 430
0 %
Målbeløp kr 100 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 4
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 09.12.2017.

Vi ønsker å samle inn midler til å sette opp forestillingen "Ve2o - med rett til veto og rent vann"

Vi ønsker å lage en turnévennlig versjon, der det er mulig å reise rundt med forestillingen. Vi ønsker å bevisstgjøre og skape engasjement gjennom et moderne og kunstnerisk uttrykk med en formidling som er uten en løftet pekefinger, men ærlig, omsorgsfull og med hjertevarme.

Forestillingen handler først og fremst om barn, om barnas rettigheter, om gode verdier, om hverdagshelter som står opp for andre, om helt enkle ting som rett til mat i magen, et trygt sted å bo, om retten til rent vann, utdanning og retten til å si nei til urettferdighet og undertrykkelse!

Dette er originalt sett en eksamensforestilling som ble til etter en brainstorming om samfundet og det som rører seg i verden dagen i dag. Temaer som gjør inntrykk, som berører hjertet. Forestillingen satte dype spor i både publikum og alle som var involverte. Vi er en  gruppe med proffe dansere, koreografer, teknikere, talentfulle barn og ungdom med foreldre som ønsker å viderebringe opplevelsen av Ve20 til så mange som mulig. 

Det blir avholdt en åpen audition i september 2017 for dansere og koreografer til prosjektet i tillegg til dansere/ koreografer fra Oslo Hiphop Danseklubb & Circle.

Prosjektet ledes av koreograf Huyen Huynh som er kunstnerisk ansvarlig sammen med koreografteamet som består av bl.a Stew Menit, DillaDee Botswin, Cedric Rit, Marcio Ratinho. 

Vi ønsker å først sette opp forestillingen på en av de store dansescenene i Oslo som Riksscenen, Dansens Hus og Bærum Kulturhus i desember 2017. Videre ønsker vi å samarbeide med ulike scener og kulturhus rundt om i landet for å få satt opp flere forestillinger.”


Midlene som søkes benyttes til å sette opp forestillingen pånytt med et rigg som er turnévennlig og viktigst av alt er at billettinntektene og innsamlingen går til å støtte barn i verden som ikke får dekket helt grunnleggende behov som rent vann, blant annet.


Vi ønsker å gi overskuddet av støtten og billettinntektene til Reddbarna.no men vi er åpne for forslag.


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

4 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Belønninger

Nøkkelord


Et prosjekt av Oslo Hiphop Danseklubb, publisert 10.09.2017 00.00. Oslo Hiphop Danseklubb sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Kultur.