Utdanning av studenter - Egendesignede racerbiler

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Utdanning av studenter - Egendesignede racerbiler

Revolve NTNU skal på konkurranse i Europa for å hevde seg mot de beste ingeniørstudentene i verden. Bli med på reisen for å få Norge til toppen!

Innsamlet kr 9 599
50 %
Målbeløp kr 19 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 22
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 08.08.2018.


- Fra teori til praksisBli med å støtte konkurranseutgiftene!

Sjekk ut en 45-sekunders teaser fra konkurransen i Tyskland sommeren 2017 her


Årets team

I år skal 70 dedikerte studenter fra NTNU i Trondheim utvikle og produsere en elektrisk racerbil fra bunnen av, i tillegg til å utvikle Nordens første autonome racerbil, for å konkurrere på Formel1-baner i Ungarn, Tyskland og Spania sommeren 2018. 


Image may contain: 2 people, car, outdoor and nature
Vi reiser fra våre lokaler i Trondheim i juli, og skal teste og konkurrere i Europa i omtrent 5 uker.

Et intensivt år

Selv om vi alle er fulltidsstudenter, står racerbilene klare etter kun 8 måneder. Studentene våre jobber fra tidlig morgen til sent på kveld, og det er svært sjeldent det er tomt på våre kontorer og verksted. Alt som ender opp på bil blir vurdert og designet for å kunne yte maksimalt på konkurranse, og vi jobber stadig for å kutte gram, ha den mest stabile elektronikken og få det beste grepet på banen.    


Testing hos tyske venner No automatic alt text available.

3D-printet hjulnav i titanProsjektåret - Fra start til slutt

Konkurransen

Alt arbeidet som legges ned i løpet av året leder opp til Formula Student - verdens største ingeniørkonkurranse for studenter. Rundt om i verden testes hundrevis av biler opp mot hverandre. Her skal man ikke bare ha den raskeste bilen, men også det mest gjennomførte, innovative og kostnadseffektive designet. I år skal vi konkurrere med både en elektrisk og en førerløs racerbil, for aller første gang i Revolve NTNUs historie. Dette betyr flere studenter, økt tverrfaglighet, dobbelt opp av verktøy og utstyr, og større konkurranseutgifter. Men selv om vi har to biler er vi likevel ett samlet team. Ved å støtte oss kan du bidra til å betale konkurranseutgiftene, slik at vi kan bruke mer tid til å forbrede bilene til sommerens utfordringer.


Her ser du fjorårets elektriske racerbil, ELD, som til sommeren skal klare å kjøre helt uten sjåfør. 

ATMOS, den nyutviklede elektriske racerbilen, som ble avduket på Samfundet i Trondheim 3. mai 2018. http://foto.samfundet.no/


“This is a great example of how extracurricular activities can develop theoretical and practical skills as well as providing an arena for socialising and making friends”

- Erna Solberg, Statsminister
Bidra nå! 


Ved å bli med å dekke deltageravgift og lastebiltransport til konkurranse, kan vi dedikere mer tid og ressurser til de aller beste og mest høyteknologiske løsningene, og dermed stille mest mulig forberedt til konkurranse!Våre hovedsponsorerBilderesultat for bertel o steen logo
Samarbeidspartnerene våre muliggjør og styrker prosjektet.Har du lyst på mer informasjon?


Følg med på prosjektets progresjon på facebook her, eller sjekk oss ut på vår nettside, revolve.no. Link til andre sosiale medier finner du under.Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

9 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

38000 kr
Deltageravgift for 40 medlemmer til én konkurranse, og 400 mil med transportering av racerbilene og utstyr i lastebil gjennom Europa.

25%

57000 kr
Deltageravgift for 60 medlemmer til én konkurranse, og 600 mil med transportering av racerbilene og utstyr i lastebil gjennom Europa.
69900 kr
Deltageravgift for 70 medlemmer til én konkurranse, og 800 mil med transportering av racerbilene og utstyr i lastebil gjennom Europa.
133000 kr
Totale konkurranseutgifter tilknyttet deltageravgift, med 70 medlemmer til to konkurranser, og 800 mil med transportering av racerbilene og utstyr i lastebil gjennom Europa.

REVOLVE NTNU

Organisasjonsnummer: 996 174 832Adresse
v/IPK Valgrinda S.P. Andersens veg 5
-
7031 TRONDHEIM


Kontakt
post@revolve.no

Belønninger

Liten gavepakke

Bidra med en støtte på 125kr og få Revolve NTNUs eget klistremerke og penn! Frakt er inkludert.

5 personer har bidratt Begrenset antall: 95 igjen kr 125
Estimert leveranse 14.09.2018

Lagbilde

Bidra med en støtte på 200kr og få et lagbilde i størrelse A4 fra Revolve NTNU, som du kan ramme inn og henge på veggen! Frakt er inkludert.

2 personer har bidratt Begrenset antall: 98 igjen kr 200
Estimert leveranse 14.09.2018

Racerbilbilde

Bidra med en støtte på 200kr og få et racerbilbilde i størrelse A4 fra Revolve NTNU, som du kan ramme inn og henge på veggen! Frakt er inkludert.

2 personer har bidratt Begrenset antall: 98 igjen kr 200
Estimert leveranse 14.09.2018

Ett medlem til konkurranse

startskudd.no - Ett medlem til konkurranse

Bidra med en støtte på 610 kr! Belønningen dekker deltageravgiften til ett medlem på én av konkurransene. Hvert medlem drar på to konkurranser. Som en takk for hjelpen får du et bilde (racerbilbilde / lagbilde i størrelse A4), som du kan ramme inn og henge opp på veggen! Frakt er inkludert.

2 personer har bidratt Begrenset antall: 68 igjen kr 610
Estimert leveranse 14.09.2018

Ett medlem til konkurranse + transport av racerbiler

startskudd.no - Ett medlem til konkurranse + transport av racerbiler

Bidra med en støtte på 950 kr! Belønningen dekker deltageravgiften til ett medlem på én av konkurransene, og 10 mil med transportering av racerbilene og utstyr i lastebil gjennom Europa. Hvert medlem drar på to konkurranser. Som en takk for hjelpen får du et bilde (racerbilbilde / lagbilde i størrelse A4), som du kan ramme inn og henge opp på veggen, samt Revolve NTNUs eget klistremerke og penn! Frakt er inkludert.

4 personer har bidratt Begrenset antall: 66 igjen kr 950
Estimert leveranse 14.09.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av REVOLVE NTNU, publisert 10.05.2018 12.00. Prosjektet tilhører kategorien Idrett.