TUTU og Det Magiske Rommet

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

TUTU og Det Magiske Rommet

I boka om TUTU får barna et språk for sine følelser, tanker og opplevelser. Historiene om den lille, snille bilen byr på lek og læring om livet!

Innsamlet kr 120 708
120 %
Neste bonusmål kr 150 000
Givere 204
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 01.07.2018.TUTU og det Magiske Rommet

TUTU, en rød Mini Morris fra England, bestemmer seg for å reise ut i verden for å hjelpe barn å håndtere ulike situasjoner i livet. Bilen og  barna filosoferer over livets oppgaver, utfordringer og mysterier.

Vi kommer til Det Magiske Rommet – en indre verden der barna kan gjøre det de beskriver som å «gjøre på liksom» eller «late som». I det magiske rommet kan vi også tenke over ting som er vanskelig, slik at vi finner gode løsninger.

I den første historien blir vi kjent med TUTU og hans «oppdrag». Samtidig får vi et frampek om at vi kan «sove på det» for å finne løsninger i livene våre. Kan vi drømme om noe, og deretter få drømmene våre til å skje på ordentlig?

"En hovedmålsetting med boken er å gi barn et språk for sine følelser, tanker og opplevelser. Samtidig ønsker vi også at historien bidrar til å skape større åpenhet for å snakke om det som kan være vanskelig og annerledes. Fortellingene om TUTU er basert på konkrete teknikker som kan brukes til å forstå egne følelser, mestre egne tanker, og regulere eller hevde seg til rett tid."


Utgivelse i bokhandel

For å gjennomføre prosjektet er vi avhengige av starthjelp til å dekke trykk- og produksjonskostnadene. Vi håper derfor at så mange som mulig vil bidra ved å forhåndsbestille bøker. Tenk så deilig å være tidlig ute med jule- og bursdagsgaver! 

Lykkes vi med kampanjen vil utgivelsen lanseres på Kolofon Forlag til høsten. TUTU og det Magiske Rommet er første barnebok i en planlagt serie om minibilen med det store hjertet.  

Ved å velge en av pakkene under bidrar du til at årets viktigste fortelling for barn får plass på 32 fargerike sider mellom stive permer. Som takk spanderer vi frakten og sender deg pakken før boka kommer i bokhandelen.Teamet bak TUTU

Deborah Borgen ble født i Canada i 1960, men er oppvokst i Oslo. Hun er utdannet økonom fra Handelshøyskolen BI. Borgen startet sin bevisste utvikling innen ulike kropp/sinn-interaksjoner i 1986, og jobbet etter hvert som foredragsholder og mental trener innen fagfeltet. Etter 24 år med egenutvikling og utforskning, presenterte hun sitt eget program med kurs i BevissthetsTrening™. Borgen har tidligere gitt ut to bøker som beskriver hennes filosofi og metodikk for personlig utvikling; Magisk hverdag og Ta tak i livet ditt - før noen andre gjør det. Førstnevnte er også utgitt i USA, Canada og England. Til daglig er Deborah Borgen leder for selskapet Unique Mind ESP, som hun også er grunnlegger av.


Cecilie Stenhaug ble født i 1982 og har mastergrad i pedagogikk fra NTNU. Hun har variert erfaring fra ulike stillinger og verv i barnehage, skole og andre oppvekstarenaer, som blant annet pedagogisk leder, miljøterapeut, støttepedagog for barn med spesielle behov, og rådgiver for utvikling av omsorgs- og læringsmiljøet på skoler. Stenhaug har siden 2011 samarbeidet med Deborah Borgen om å utvikle Kvalifisert for fremtiden. Programmet tar utgangspunkt i BevissthetsTrening™ og pedagogisk fagkunnskap. Cecilie Stenhaug jobber nå som pedagogisk veileder og foredragsholder i Unique Mind ESP.

www.uniquemindesp.com


TUTU tegnes av Øyvind Sveen og Ivan Emberland. Teamet har lang erfaring som illustratører og tegneserieskapere, og står bak tegneserier som Sleivdal IL, Dennis Kickstart og Hinsidige Bar & Grill. Noen av utgivelsene deres er oversatt til flere språk, og de har utgitt tegneserier i tolv land. Sveen & Emberland har også gitt ut flere bøker, blant annet barneboka Grønnhette i samarbeid med WWF Verdens naturfond.  

www.sveen-emberland.com


Fra venstre: Øyvind Sveen, Deborah Borgen, Ivan Emberland og Cecilie Stenhaug.


Eksemplene i denne kampanjen er foreløpige, og bokas utseende kan endre seg underveis i arbeidet.


TUTU reiser rundt for å hjelpe barn til å håndtere ulike livssituasjoner. Innsikten og verktøyene i BevissthetsTrening™ blir formidlet gjennom han.


www.uniquemindesp.com

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

150000 kr
TUTU er veldig glad! Minstemålet er nådd, og nå blir det bok. Klarer vi også det neste målet vårt, utvider vi boka med 4 ekstra sider med spennende og lærerike oppgaver til barna!

80%

Belønninger

1 BOK

startskudd.no - 1 BOK

Du får barneboka «TUTU og Det Magiske Rommet», signert av forfatterne! Gratis frakt.

139 personer har bidratt Begrenset antall: 861 igjen kr 249
Estimert leveranse 15.10.2018

5 BØKER

startskudd.no - 5 BØKER

5 eksemplarer av barneboka «TUTU og Det Magiske Rommet» kommer i posten. Du trenger ikke tenke på gaver på en stund! Bøkene signeres av forfatterne. Gratis frakt.

35 personer har bidratt Begrenset antall: 165 igjen kr 990
Estimert leveranse 15.10.2018

10 BØKER

startskudd.no - 10 BØKER

10 eksemplarer av barneboka «TUTU og Det Magiske Rommet» kommer i posten. Julegavene er allerede i boks! Bøkene signeres av forfatterne. Gratis frakt.

4 personer har bidratt Begrenset antall: 96 igjen kr 1 850
Estimert leveranse 15.10.2018

KLASSESETT MED 30 BØKER

startskudd.no - KLASSESETT MED 30 BØKER

Motta 30 eksemplarer av boka «TUTU og Det Magiske Rommet». Bøkene signeres av forfatterne. Gratis frakt.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 50 igjen kr 4 950
Estimert leveranse 15.10.2018

Et prosjekt av Unique mind esp as, publisert 01.06.2018. Prosjektet tilhører kategorien Kultur.