Turtleneck® - Gjør øretelefonene dine krøllfri

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Turtleneck® - Gjør øretelefonene dine krøllfri

Pullover by Turtleneck® er en strømpe som gjør dine Apple/Samsung øretelefoner krøllfri. Den integreres på dine øretelefoner og er lett å bruke.

Innsamlet kr 102 955
102 %
Målbeløp kr 100 000
Givere 190
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 28.02.2018.

-

"Hvordan lage verdens hardeste knute? 

Legg øretelefonene i lomma i 5 sekunder  og ta de opp igjen" 

-

I 2015 lanserte vi Pullover by Turtleneck®. Siden den gang har vi solgt godt over 10.000 enheter i over 30 land. Mange elsker produktet og har forespurt en ny kolleksjon. Your wish is our command. 


Hva er Pullover by Turtleneck®?

Pullover by Turtleneck® er en tekstilstrømpe som gjør øretelefonene dine krøllfri og fargerike. Strømpen er lett å installere på dine øretelefoner, er enkel å bruke og reduserer stressnivået betraktelig. Pullover by Turtleneck® er designet for Apple og Samsung øretelefoner.

*Øretelefoner følger ikke med


Vår historie

Vi ble lei av det evigvarende problemet med krøllete øretelefoner - I baggen eller i lommen. Vi var mettet på frustrasjonen ved å bruke halve bussturen på å løse opp kabelfloken. Det virket som om øretelefonenes hensikt var mer det å utsette og forsinke musikkopplevelsen eller telefonsamtalen du var i ferd med å ta.

Når vi startet utviklingen var vi klare på at vi ville ha et produkt som integrerte seg fint på øretelefonene. Det var uaktuelt å ha en separat enhet, det ville bare bedre situasjonen en kort periode frem til du mistet den. Det virket også som at de rimelige alternativene til krøllfri øretelefoner også ofte gikk på kompromiss med lydkvaliteten. Vi ville at du skulle kunne fortsette å bruke de øretelefonene du allerede har og elsker å bruke - helt uten krøll.

Nå, to år senere, har utallige sinne terapeuter blitt arbeidsledige, ubesvarte anrop har blitt redusert med 76%, Spotify har økt omsetningen og du kan se smilende Pullover by Turtleneck-brukere over alt i gatene. Med det lanserer vi en ny kolleksjon med vårens og sommerens fineste farger.


Ny Kolleksjon kun på Startskudd


Vår/sommer kolleksjonen kommer i disse fargene

*Fargene på sluttproduktet kan variere noe i virkeligheten.


SpesifikasjonerHvordan funker Pullover by Turtleneck®?


1) Installasjon:

Det følger med et installasjonsverktøy som hjelper deg med å trekke strømpen over på øretelefone. Filmen over viser hvordan du installerer du Pullover by Turtleneck® på dine øretelefoner.


2) Bruk:

Når du skal høre på musikk så trekker du bare strømpen tilbake ved å trekke i taben/merkelappen. Når du er ferdig å bruke øretelefonene, trekker du bare strømpen tilbake over øretelefonene. Filmen over viser hvordan du bruker Pullover by Turtleneck®.


3) Ta av eller bytte farger:

Har du flere farger av Pullover by Turtleneck®, kan du enkelt bytte mellom disse. Du bruker verktøyet som følger med i pakken til å ta av Pullover by Turtleneck® som vist i filmen over.


Hva har blitt sagt om Pullover by Turtleneck®?


Om Turtleneck® - Avoid everyday crankiness

Vi lager produkter for å eliminere hverdagsirritasjon - "avoid everyday crankiness". Vi mener design ikke skal gå på kompromiss med funksjon, og at produktet skal få deg til å føle deg bra, samtidig som det ser bra ut. (Dårlig) humor er også en stor del av vår merkevare, og vi ønsker å gi deg en opplevelse fra kjøp til bruk.


Hvem jobber i Turtleneck®?

Turtleneck AS har 55 eiere. I 2017 gjorde vi en aksjebasert folkefinansiering som gjorde at vi fikk mange flotte nye eiere inn i selskapet. Til daglig så er vi tre stykker som jobber sammen på et alt for trangt kontor. Her er vi:


Hele vår story


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

52 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Belønninger

Super Early Bird - 1 Pullover by Turtleneck®

startskudd.no - Super Early Bird - 1 Pullover by Turtleneck®

Du får en Pullover by Turtleneck® til 30% rabatt. Vi kontakter deg etter fullført kampanje angående leveringsadresse og fargevalg. Gratis frakt og moms er inkludert i prisen.

92 personer har bidratt Begrenset antall: 108 igjen kr 139
Estimert leveranse 01.05.2018

Early Bird - 1 Pullover by Turtleneck®

startskudd.no - Early Bird - 1 Pullover by Turtleneck®

Du får en Pullover by Turtleneck® til 25% rabatt. Vi kontakter deg etter fullført kampanje angående leveringsadresse og fargevalg. Gratis frakt og moms er inkludert i prisen

7 personer har bidratt Begrenset antall: 993 igjen kr 149
Estimert leveranse 01.05.2018

It Takes Two To Tangle - 2 Pullover by Turtleneck®

startskudd.no - It Takes Two To Tangle - 2 Pullover by Turtleneck®

Du får to Pullover by Turtleneck® til 30% rabatt. Vi kontakter deg etter fullført kampanje angående leveringsadresse og fargevalg. Gratis frakt og moms er inkludert i prisen

43 personer har bidratt Begrenset antall: 457 igjen kr 278
Estimert leveranse 01.05.2018

Three is a Crowd - 3 Pullover by Turtleneck®

startskudd.no - Three is a Crowd - 3 Pullover by Turtleneck®

Du får tre Pullover by Turtleneck® til 35% rabatt. Vi kontakter deg etter fullført kampanje angående leveringsadresse og fargevalg. Gratis frakt og moms er inkludert i prisen

28 personer har bidratt Begrenset antall: 372 igjen kr 388
Estimert leveranse 01.05.2018

Be Sure, Pick Four - 4 Pullover by Turtleneck®

startskudd.no - Be Sure, Pick Four - 4 Pullover by Turtleneck®

Du får fire Pullover by Turtleneck® til 35% rabatt. Vi kontakter deg etter fullført kampanje angående leveringsadresse og fargevalg. Gratis frakt og moms er inkludert i prisen

3 personer har bidratt Begrenset antall: 297 igjen kr 517
Estimert leveranse 01.05.2018

It's a hard knot life - 5 Pullover by Turtleneck®

startskudd.no - It's a hard knot life - 5 Pullover by Turtleneck®

Du får fem Pullover by Turtleneck® til 35% rabatt. Vi kontakter deg etter fullført kampanje angående leveringsadresse og fargevalg. Gratis frakt og moms er inkludert i prisen

7 personer har bidratt Begrenset antall: 293 igjen kr 597
Estimert leveranse 01.05.2018

The Winner takes it all - 6 Pullover by Turtleneck®

startskudd.no - The Winner takes it all - 6 Pullover by Turtleneck®

Du får seks Pullover by Turtleneck® til 40% rabatt. Vi kontakter deg etter fullført kampanje angående leveringsadresse og fargevalg. Gratis frakt og moms er inkludert i prisen

3 personer har bidratt Begrenset antall: 297 igjen kr 716
Estimert leveranse 01.05.2018

Happy family - 10 Pullover by Turtleneck®

startskudd.no - Happy family - 10 Pullover by Turtleneck®

Gjør hele slekta super happy og hjelp dem med å gjøre ørepluggene krøllfri. Du får 10 Pullover by Turtleneck® til 40% rabatt. Vi kontakter deg etter fullført kampanje angående leveringsadresse og fargevalg.Gratis frakt og moms er inkludert i prisen.

2 personer har bidratt Begrenset antall: 198 igjen kr 1 194
Estimert leveranse 01.05.2018

Happy employees - 50 Pullover by Turtleneck®

startskudd.no - Happy employees - 50 Pullover by Turtleneck®

Gjør hele avdelingen enda gladere og mer produktive. Nå bruker 50 ansatte mindre tid på vikle opp krøllete øretelefoner. Det blir noen timer hver dag!? Du får 50 Pullover by Turtleneck® til 50% rabatt. Vi kontakter deg etter fullført kampanje angående leveringsadresse og fargevalg. Gratis frakt og moms er inkludert i prisen.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 100 igjen kr 4 975
Estimert leveranse 01.05.2018

Happy company - 100 Pullover by Turtleneck®

startskudd.no - Happy company - 100 Pullover by Turtleneck®

Gjør hele avdelingen eller enheten enda gladere og mer produktive. Nå bruker 100 ansatte mindre tid på vikle opp krøllete øretelefoner. Hvor mange årsverk ekstra er det? Du får 100 Pullover by Turtleneck® til 50% rabatt. Vi kontakter deg etter fullført kampanje angående leveringsadresse og fargevalg. Gratis frakt og moms er inkludert i prisen.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 100 igjen kr 9 950
Estimert leveranse 01.05.2018

The happiest company ever - 500 Pullover by Turtleneck®

startskudd.no - The happiest company ever - 500 Pullover by Turtleneck®

Gjør hele selskapet super glade og enda mer produktive. Nå bruker 500 ansatte mindre tid på vikle opp krøllete øretelefoner. Du får 500 Pullover by Turtleneck® til 60% rabatt. Vi kontakter deg etter fullført kampanje angående leveringsadresse og fargevalg. Gratis frakt og moms er selvfølgelig inkludert i prisen.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 59 700
Estimert leveranse 01.05.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av Turtleneck AS, publisert 12.01.2018 12.00. Turtleneck AS sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.