startskudd.no - Treningshall til Flateby Hundeklubb!

Treningshall til Flateby Hundeklubb!

NESTE ÅR FYLLER FHK 30 ÅR!TENK SÅ FANTASTISK Å KUNNE FEIRE JUBILEET MED Å INNVIE NY HALL!

Innsamlet kr 1 800
0 %
Målbeløp kr 200 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 6
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 09.08.2017.


Neste år fylle hundeklubben 30 år! 

Tenk så fantastisk å kunne feire jubileet med å innvie en treningshall for store og små! Bli med å realiser plasthall så vi kan trene hundene våre sammen gjennom hele vinteren.

Sammen kan vi skape enda bedre treningsforhold for både to og firbeinte i Flateby. 

Jeg har hatt gleden av å sitte som leder for Flateby Hundeklubb i litt over to år. I all min tid som leder har jeg hatt som mål å drifte vår klubb best mulig, gi dere medlemmer en klubb dere trives godt med og ikke minst få gjort mest mulig. For å gjennomføre alle disse prosjektene må vi ha midler! Da vi som hundeklubb ikke er underlagt Norges Idrettesforbund kan vi ikke søke tippemidler. Derfor skaffes midler gjennom søknader av ymse slag, og innsamlinger som denne! 


Klubben vår ligger idyllisk til midt inne i skogen, helt for oss selv. Vi har ideelle forhold for å trene hund, dyrke vår hobby og skape nye relasjoner.

Årlig arrangerer vi stevner, kurs, klubbkvelder og temakvelder. For at hele familien kan være delaktig i det flotte miljøet vi har arrangerer vi også familiedager i forbindelse med påske, sommer og jul. 

Klubben har siden 2007 ønsket ukentlige agility treninger, da det har vært etterspørsel rundt denne type trening. Dette er en sport som hundene skal geleides gjennom en bane med hinder, de skal løpe gjennom tunneler, over høye bommer og over vipper ( ligner dumphuske for barn). Dette er veldig dyrt utstyr og  det krever godt underlag  da det ofte er veldig høy fart på hundene. På grunn av dette kan vi kun trene dette i vår- og sommerhalvåret, kanskje litt på høstens tørre perioder. Dette er veldig synd.

I fjor og i år har vi konstant søkt etter midler hos fond, stiftelser, foreninger og sponsorpenger forskjellige steder.  Og med mange søknader, mange NEI og pågangsmot har vi fått inn penger til flott agility utstyr, midler til utbedring av eksisterende treningsbane og ferdigstillelse av ny treningsbane, samt midler til å utbedre klubbhuset så det er tilgengelig for rullestolbrukere

Vi har fått til enormt mye og vil få et utrolig flott anlegg når vi er ferdige. Ingenting av dette hadde vært mulig uten en real dugnads innsats fra medlemmer, snille entreprenører og ikke minst alle som har bidratt økonomisk til dette.

Målet vårt er nå å skrape sammen nok penger til å få satt opp en plasthall slik at vi kan ha et tørt sted å trene vinterstid. Et hårete mål har jeg hørt, men optimist må man være. 

Å få en hall gjør at vi kan tilby kurser og treninger også vinterstid, noe som vil gi en økt aktivitet med hundene i kommunen. Vi har så mange hunder i vår kommune og vi vil så gjerne ha med oss flere. Spesielt de unge. Det er så mange ungdom som kanskje vil trene hund, men kanskje føler det som flaut. DISSE vil vi ha med oss, vi vil ha med oss bestemor og hennes puddel, Johansen med jakthunden. For alle hunder kan brukes til mer enn bare å gå tur i nabolaget, aktiviteter som både hund og eier synes er gøy og ikke minst vi skaper noe sammen. Godt nærmiljøe med mangfold, gode holdninger i forhold til det å ha hund og nye vennskap. 

Klubben vår er drevet av frivillige siden 27.04.1988 og det hadde vært fantastisk å kunne feire vårt 30 års jubileum neste år med invielse av en treningshall for store og små   

Sammen kan vi skape enda bedre treningsforhold for både to og firbeinte i ENEBAKK KOMMUNE   


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

2 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Flateby hundeklubb

Organisasjonsnummer: 986334475Adresse
Postboks 31
-
1916 FLATEBY


Kontakt
leder.fhk@outlook.com

Belønninger

GI 200,- KR ELLER MER. BLI MED I TREKNINGEN OM T-SKJORTE MED KLUBBENS LOGO

startskudd.no - GI 200,- KR ELLER MER. BLI MED I TREKNINGEN OM T-SKJORTE MED KLUBBENS LOGO

For hver gang du gir 100 kr så øker sjansen din for å vinne en av klubbens t-skjorter

1 person har bidratt Begrenset antall: 74 igjen kr 200
Estimert leveranse 31.12.2017

GI 300,- KR OG VÆR MED I TREKNING OM T-SKJORTE

startskudd.no - GI 300,- KR OG VÆR MED I TREKNING OM T-SKJORTE

For hver gang du gir 300 kr så øker sjansen din for å vinne t-skjorte med klubbens logo

1 person har bidratt Begrenset antall: 149 igjen kr 300
Estimert leveranse 25.08.2017

FÅ NAVNET DITT ELLER BEDRIFTENS NAVN PÅ VEGGEN I NY TRENINGSHALL

startskudd.no - FÅ NAVNET DITT ELLER BEDRIFTENS NAVN PÅ VEGGEN I NY TRENINGSHALL

STØTTER DU FLATEBY HUNDEKLUBB MED KR 1000,- SÅ SKAL VI SØRGE FOR AT DU ELLER DIN BEDRIFT SKAL FÅ NAVNET PÅ VEGGEN I VÅR NYE HALL

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 200 igjen kr 1 000
Estimert leveranse 31.12.2017

Nøkkelord


Et prosjekt av FLATEBY HUNDEKLUBB, publisert 11.05.2017 00.00. FLATEBY HUNDEKLUBB sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Idrett.