Terapivakten

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Terapivakten

Vi ønsker å bidra til at familier får rask og profesjonell hjelp hjemme hos deg selv.

Innsamlet kr 3 210
3 %
Målbeløp kr 90 000
Givere 11
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 30.10.2017.

Familien og Psykisk Helse

Mange kan merke at de sliter med å komme seg over dørstokken i sitt søk etter hjelp når det kommer til forskjellige problemer  innad familien. Det er ofte vanskelig å oppsøke hjelp for de utfordringer som finnes, og årsaken til dette er at det generelt finnes et stigma av skam følelse rundt utfordringer innad i familien. Utfordringene vil, i dette tilfellet, da utvikle seg og vokse seg større og blir da ofte vanskeligere og løse.Samtidig vil et hvert enkeltindivid i familien lide og utvikle emosjonell og psykisk u-helse.

Problemet

Samfunnet og kulturen vi lever i er preget av suksess og grader av vellykkethet. Man skal jobbe for å oppnå noe, man skal ha økonomi slik at man klarer seg og man skal helst ikke være annerledes enn andre med tanke på det man eier, har eller gjør i familien. Når det blir utfordringer i familien, låser ofte kommunikasjon seg og man ønsker helst ikke å snakke om det til andre mennesker og heller ikke hjelpe apparatet. Man tenker gjerne at "Det løser seg" og slik kan i mange tilfeller utfordringene bli verre. 

En annen utfordring man gjerne møter når en har "mannet" seg opp for å be om hjelp, er at det kan ta veldig lang tid før man faktisk får den hjelpen man er i behov av. Og når man har fått hjelp, så vil ofte fokuset være på enkeltindividet, men ikke på et hvert individ innad familien. Slik får familie problematikken fortsette å "gro"...

Løsningen

Det er her Terapivakten og våre tjenester kommer inn i bildet. Terapivakten er en tjeneste der terapeuten dere behøver kommer hjem til dere. Akkurat slik som legene gjorde for noen år tilbake. Forskjellen er at leger ikke har kompetanse til å behandle gjennom terapi! Når vi sender ut terapeuter hjem til våre klienter, vil terskelen til å be om hjelp være lavere fordi vi møter familien og utfordringene de har der hvor de som familie føler seg trygg og komfortabel. Vårt fokus er på å hjelpe hvert individ i familien, ikke nødvendigvis kun enkeltindividet.

Vår målsetning

Gjennom våre hjemmebaserte terapi tjenester, bidrar vi til at skammen reduseres ved at vi tar tak i problemene sammen med familien i eget hjem. Samtidig er vår målsetning å gi rask hjelp slik at utfordringene ikke får vokse seg større. Vi har som målsetning om å kunne levere våre tjenester i alle fylker i Norge for å kunne hjelpe flest mulig, men vi trenger din hjelp til nettopp dette.

Hvorfor ble Terapivakten lansert?

Terapivakten ble lansert etter at gründer Ove Andre så et behov som det ikke fantes en god løsning på. Etter mange års erfaring som behandler innen det offentlige og private hjelpe apparatet, så han hvor vanskelig og utfordrende det kunne være å få hjelp. Videre opplevde Ove Andre at problemet ofte forblir innad i familien og ikke minst hvor stor negativ innvirkning dette hadde på enkeltindividene i en familie og ikke minst familien som en enhet. Etter en god del tankevirksomhet på hvordan og hjelpe flest mulig på en effektiv og trygg måte, så kom tanken på å etablere Terapivakten. Gjennom de tjenester som Terapivakten leverer, så kan hele familien få det bedre som enkeltindivider og dette resulterer i at enheten i familien også blir bedre. Terapivakten er de første i Norge som leverer effektiv hjelp gjennom hjemmebaserte terapi tjenester. Vi tror at vi øker sjansene for helse fremmende vekst og at vi vil bidra til å forebygge psykisk og emosjonell u-helse for familier, barn og unge samt eldre mennesker. 

Bli kjent med Gründeren

Hei! Mitt navn er Ove Andre. Jeg ønsker at dere som leser skal få litt bakgrunnsinformasjon slik at dere kan bedre forstå hvorfor Terapivakten ble etablert. Som fagperson er jeg utdannet innen gestalt terapi, familie og avhengighetpsykologi. Jeg har i en årrekke jobbet med mennesker og familier med forskjellige utfordringer. Jeg har opplevd at flere har hatt stort utbytte av den hjelpen jeg har fått lov til å bidra med. Bak fagperson Ove Andre, finnes personlig erfaring fra det å ha vokst opp i en familie som lot sine problemer eskalere. Det var ingen som helt kunne forstå meg og min adferd og skammen innad familien opprettholdt og bidro i mer eller mindre grad til at jeg utviklet en destruktiv adferd. En adferd som holdt på å ta livet av meg.

Min familie slet alle med sine utfordringer, og selvfølgelig gjorde skammen innad familien det slik at de aldri ordentlig ba om hjelp. Slik utviklet problemet seg innad i familien vår også. Jeg var heldig som fikk riktig hjelp til rett tid etter mange runder med feiling i det offentlige hjelpe apparatet. Gjennom den hjelpen jeg fikk fra en privat instutisjon, fikk også min familie hjelp. Sammen ble vi en sterkere enhet som fikk nye "verktøy" å mestre følelser og utfordringer på. På den måten, etterhvert kunne vi som familie ha det bra sammen.

Som dere sikkert forstår, så er Terapivakten grunnlagt på personlig og profesjonell erfaring. Jeg håper på at dere kan bidra til at Terapivakten kan få hjelpe flest mulig familier og på den måten forhindre at problemet eskalerer så langt at liv, helse og familier går tapt.

Bli kjent med et par av våre terapeuter

Annemette Nilsen

Annemette var ferdig utdannet fysioterapeut i 2005. Etter å ha fått erfaring på dette feltet så hun hvordan kropp, psyke og følelser hang sammen og påvirket hverandre. Hun ønsket seg derfor mer kompetanse om mental og emosjonell helse. Profesjonelle erfaringer og personlige prosesser førte henne til Norsk Gestaltinstitutt Høyskole i Oslo hvor hun tok psykoterapeut utdannelsen fra 2009-2013. Hun er også medlem av NGF, hvor det settes krav til faglig oppdatering, veiledning og etiske retningslinjer. I 2016 etterutdannet hun seg innen Somatic Experiencing, som er en kroppsorientert terapiform for behandling av traumer. Annemette har hatt egen praksis fra 2013. Hennes klientgruppe er unge, voksne og eldre. Hun har også erfaring fra eldreomsorg og skole.

Svanhild Neverdal

Svanhild er utdannet psykoterapeut i retning av den humanistiske psykologien. Hun jobber som gestalt- og miljøterapeut, og i arbeidet med barn ser hun hvor viktig det er å bidra til å øke selvfølelsen og selvtilliten til barna for at de skal vokse som individer. Svanhild ønsker å jobbe med Terapivakten for å hjelpe klienter som har behov for å bevisstgjøre / endre sine egne behov og følelser eller personer som står fast i dårlige valg og handlingsmønster. Hun har et brennende ønske om å kunne bidra til å forebygge dårlige valg – som ofte blir tatt på grunn av personens lave selvfølelse og selvtillit. Svanhild mener at summen av dette og våre opplevelser er det som former oss som mennesker og preger oss på godt og vondt.

Ditt bidrag betyr noe

For at vi skal kunne klare å oppnå vår målsetning om at flest mulig i Norge skal bli kjent med oss, så vil det være avgjørende at vi i første omgang fokuserer på digital markedsføring. Gjennom internett annonser, publiseringer av artikler via sosiale medier vil vi i løpet av et år ha mulighet til at familier blir kjent med oss og begynner å bruke våre tjenester. Vi vil også bruke midlene vi får til å få designet flyers og brosjyrer samt distribuert disse i fylker som vi tjenestegjør i.

Kostand oversikt

- For 40 000,- kan vi designe og produsere flyere og brosjyrer, for deretter å få disse distribuert til ca 20 000 husstander i fylker vi opererer i.

- For 60 000,- kan vi markedsføre oss på Google Adwords i minst 6 mnd

- For 120 000, - kan vi leie en digital markedsfører i ett år. Kostnaden dekker også annonsering i sosiale medier, digital marked strategi, oppsett og utførelse av målrettede tiltak for å bli mest synlig.

Vi setter pris på ditt bidrag

Gjennom ditt bidrag vil du hjelpe oss til å hjelpe andre familier som sliter. Du vil være med på forebygge psykisk og emosjonell u-helse og du vil også kunne bidra til å redusere risiko til å utvikle negativ adferd som gir familier og samfunnet store konsekvenser. Du vil også bidra til at eldre mennesker kan få mulighet til å få en bedre mental og emosjonell helse, noe som kan resultere i at de kan få lov til å bo lengre hjemme hos seg selv.

Vi gir derfor en belønning tilbake til dere gjennom rabatter og gratis terapi timer som dere kan benytte selv eller gi bort til personer dere mener er i behov for det.
Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

6 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

TERAPIVAKTEN OVE ANDRÈ REMME

Organisasjonsnummer: 993 432 407Adresse
Åsplundvegen 31
-
2070 RÅHOLT


Kontakt
admin@terapivakten.no

Belønninger

Hjelp oss å hjelpe....

En stor og personlig takk på våre Facebooksider.

3 personer har bidratt Begrenset antall: 497 igjen kr 50
Estimert leveranse 28.08.2017

Prøvetime

Avslag på kr 200,- ved første time

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 5 igjen kr 500
Estimert leveranse 28.08.2017

Terapi

1 Time gratis

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 5 igjen kr 1 000
Estimert leveranse 28.08.2017

Terapitime

2 Terapitimer

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 5 igjen kr 2 000
Estimert leveranse 28.08.2017

Nøkkelord


Et prosjekt av Terapivakten ove andrè remme, publisert 30.08.2017 06.00. Terapivakten ove andrè remme sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.