TEGNESERIEBOK OM LSKs HISTORIE GJENNOM 100 ÅR

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

TEGNESERIEBOK OM LSKs HISTORIE GJENNOM 100 ÅR

Kippe, Lund og Gullik skal tegnes mellom stive permer! Men før blekket spruter, trenger vi litt starthjelp. Bestill bøker signert av A-laget!

Innsamlet kr 121 570
151 %
Neste bonusmål kr 130 000
Givere 277
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 16.04.2018.For en klubb!

Den 3. desember 2017 ble det skrevet et nytt kapittel i LSKs stolte historie. Det lyser fremdeles i øynene til store og små på Romerike når det snakkes om Aleksander Melgalvis, Ifeanyi Mathew og Frode Kippe!

Samtidig er det en kjensgjerning at yngre fans aldri fikk se Tom Lund spille. De vet selvsagt at Tommy var verdens beste spiller, men hvor godt kjenner de Tommys driblevei til storhet, historien bak opprykket i ’75, og suksessårene som fulgte? 

Mange var heller ikke til stede da lokale figurer som Arild, Jofle og resten av det som ble Kanari-Fansen, med hese røster og fargerikt vokabular, begynte å lage liv under TV-bua på den gamle ståtribunen. Ikke alle har sett et fullsatt Åråsen nå kokepunktet etter avgjørelser i regi av Roy Helge Olsen. Opptil flere av dagens fans misset dessuten Alf "Kaka" Martinsens herjinger på 1930-tallet. Og noen har aldri opplevd en eneste dinglende fallskjermhopper i takkonstruksjonen. 


For en historie!

Ekte fotballkjærlighet handler om stolthet og tilhørighet. Enda bedre kjennskap til klubben og byens historie styrker disse følelsene. Vi, Øyvind Sveen og Ivan Emberland, ønsker å lage en frisk og flott tegneseriebok som tar leseren tilbake til røttene, og videre gjennom klubbhistorien helt fram til i dag. Verket vil gis ut i samarbeid med LSK. Intensjonen er å lage en morsom, spinnvill, lærerik og leseverdig bok for både unge og eldre fugler. Målet er at leserne kjenner et ekstra stikk av stolthet neste gang de passerer statuen av Tommy på Åråsen. 


For en gjeng!

Kanari-Fansen og supporterkulturen på Åråsen dekkes med et eget kapittel i boka, men både saftige høydepunkter og humoristiske lavmål. Vi advarer om at enkelte tribuneslitere kan finne figurer som ligner mistenkelig på seg selv i tegningene.


Makan til bok!

Kort oppsummert er dette et ærefullt prosjekt å gå løs på for oss. Samtidig føler vi oss brukbart kvalifiserte til oppgaven. Vi har begge “vokst opp” på Åråsen, og har laget mer enn 8000 sider fotballtegneserier for BOING.

Planen er å lansere en lekker tegneseriebok på 44 fargerike sider mellom knallharde permer i forbindelse med høstslakten av Vålerengens Idrettsforening 2. september på Fort Åråsen. For å gjennomføre prosjektet er vi avhengige av starthjelp til å dekke trykk- og produksjonskostnadene. Sammen med LSK har vi bestemt oss for å teste folkefinansiering her på Startskudd.no. 

Vi håper dere vil hjelpe oss ved å forhåndsbestille bøker! Gjerne i bunker. Tenk så deilig å være rekordtidlig ute med en haug jule- og bursdagsgaver allerede. Overskuddet fra boka deles mellom oss og Sportsklubben. Ja, selger vi mange nok, kan klubben kanskje hente en ny Orjinta...


Stor LSK-hilsen fra Øyvind og IvanI fjor ga vi ut tegneserieboka “Sagaen om Rælingene” og barneboka “Grønnhette”. Fra før er vi skaperne av tegneserier som Sleivdal IL, Dennis Kickstart og Hinsidige Bar & Grill. Noen av seriene våre er oversatt til flere språk, og vi har utgitt tegneserier i tolv land. 


Takk til Morten & Morten for at vi fikk låne den svært fengende låta "Fort Åråsen" i videoen!


www.sveen-emberland.com


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

100000 kr
Alle som bidrar mottar en liten LSK-animasjon med julestemning på e-post i november. Dermed er årets digitale julekort i boks!
130000 kr
Vi kliner til med 4 ekstra sider (til) om Kanari-Fansen og supporterkulturen. Send oss et bilde på e-post innen mai, og din plass som tegnet figur i historien er garantert.

71%

Belønninger

1 BOK

startskudd.no - 1 BOK

Du får boka «LSK - HISTORIEN OM SPORTSKLUBBEN MED EGEN BY», signert av tegnerne! Gratis frakt.

210 personer har bidratt kr 249
Estimert leveranse 30.08.2018

5 BØKER

startskudd.no - 5 BØKER

5 eksemplarer av boka «LSK - HISTORIEN OM SPORTSKLUBBEN MED EGEN BY» kommer i posten. Du trenger ikke tenke på gaver på en stund! Bøkene signeres av tegnerne og A-laget! Gratis frakt.

63 personer har bidratt kr 990
Estimert leveranse 30.08.2018

10 BØKER

startskudd.no - 10 BØKER

10 eksemplarer av boka «LSK - HISTORIEN OM SPORTSKLUBBEN MED EGEN BY» kommer i posten. Julegavene er allerede i boks! Bøkene signeres av tegnerne og A-laget! Gratis frakt.

1 person har bidratt kr 1 850
Estimert leveranse 30.08.2018

KLASSESETT MED 30 BØKER

startskudd.no - KLASSESETT MED 30 BØKER

Motta 30 eksemplarer av boka «LSK - HISTORIEN OM SPORTSKLUBBEN MED EGEN BY». Bøkene signeres av tegnerne og A-laget! Gratis frakt.

1 person har bidratt kr 4 950
Estimert leveranse 30.08.2018

Et prosjekt av Sveen og Emberland Illustrasjon AS, publisert 16.03.2018. Prosjektet tilhører kategorien Kultur.