StadiaPitch – The Next Game-Changer for Stadiums

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

StadiaPitch – The Next Game-Changer for Stadiums

Flerbruksbanen som gjør en tradisjonell idrettsstadion om til en flerbruksstadion tilrettelagt for sport, konsert og events.

Innsamlet kr 71 110
71 %
Målbeløp kr 100 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 152
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 15.07.2018.

VM crowdfunding konkurranse

Bidra til å skape norsk fotball- og industrihistorie ved å delta vår VM-konkurranse. 

Oppfinnerne Yngve Saltveit og Claus Johannsen har sammen med partnerne Bosch Rexroth, Hydro og STRI utviklet StadiaPitch. Et demosenter som viser produktet i praksis åpnet i 2018. Hittil har vi hatt besøk fra 10 store internasjonale stadioner. Alle er veldig imponert og har vist genuin interesse, men krever ytterligere dokumentasjon på hvordan vår fotballbane klarer seg gjennom en hel Premier League sesong. 

Nutcracker Solutions AS håper gjennom vårt VM-konkurranse å samle inn 100 000 kroner for å gjennomføre simulering av en Premier League sesong så snart vårt team av gressforskere kommer hjem fra sitt FIFA-oppdrag i Russland. 

For ytterligere informasjon se www.stadiapitch.com 

Ved å delta i vår VM-konkurranse kan du bidra til å skape et norsk industrieventyr, og kanskje finalen i neste fotball-VM vil bli spilt på en fotballbane fra Norge. Alle som deltar har muligheten til å vinne fantastiske fotballopplevelser: billetter til Champions League, Premier League og fotball-VM i Qatar, inklusive flybilletter og hotell. 

Premieutbetalingene = beløpet vi får inn på konkurransene, under forutsetning at det selges en StadiaPitch. Målsetningen er å få inn kr. 100 000, og vi vil da gi Champions League-, Premier League- og fotball-VM-opplevelser for tilsvarende verdi til vinnerne av konkurransen. 

Vinnerne blir trukket ut 15. juli etter VM-finalen er ferdigspilt. Vinnerne blir kontaktet på registrerte mobilnummer, og annonsert på selskapets websider.     

Delta i konkurransen, og kanskje det er du som sitter på tribunen sammen med dine beste venner under neste fotball VM.


Møt oppfinnerne på Yngve Saltveit og Claus Johannsen på DNB sin stand på Kontraskjæret i perioden 26 juni til 2 juli.


The StadiaPitch Research and Demonstration Centre.


Demonstrasjon av StadiaPitch.StadiaPitch installert i en stadion. 


Dagens situasjon: Den gjennomsnittlig fotballstadion har 25 kamper i året, og de resterende 340 dagene står stadion tom - uten aktivitet og inntekter.

Dette er ikke godt nok!
Med StadiaPitch vil fotballbanen ikke begrense stadioens konsert bookinger, og konsertene vil aldri mer ødelegge fotballbanen.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Belønninger

Billetter til valgfri Premier League kamp (inkl. hotell og flybilletter)

startskudd.no - Billetter til valgfri Premier League kamp (inkl. hotell og flybilletter)

Premien forutsetter at det er solgt en StadiaPitch. Premieutbetalingen vil tilsvare verdien av det vi får inn på Premier League konkurransen. Minimum premie utbetaling er satt til kr. 20.000,-. En deltager vil tilfeldig bli trukket ut, og for å få vinne premien må den utvalgte deltageren kunne svare på: Hvem er regjerende mester i Premier League?

60 personer har bidratt kr 100
Estimert leveranse 01.01.2020

Billetter til valgfri Champions League gruppespill kamp (inkl. hotell og flybilletter)

startskudd.no - Billetter til valgfri Champions League gruppespill kamp   (inkl. hotell og flybilletter)

Premien forutsetter at det er solgt en StadiaPitch. Premieutbetalingen vil tilsvare verdien av det vi får inn på Champions League konkurransen. Minimum premie utbetaling er satt til kr. 30.000,-. En deltager vil tilfeldig bli trukket ut, og for å få vinne premien må den utvalgte deltageren kunne svare på: Hvem er regjerende mester i Champions League?

26 personer har bidratt kr 250
Estimert leveranse 01.01.2020

Billetter til valgfri gruppespill kamp i fotball VM i Qatar. (Inkl. flybilletter og hotell)

startskudd.no - Billetter til valgfri gruppespill kamp i fotball VM i Qatar. (Inkl. flybilletter og hotell)

Premien forutsetter at det er solgt en StadiaPitch. Premieutbetalingen vil tilsvare verdien av det vi får inn på fotball VM i Qatar konkurransen. Minimum premie utbetaling er satt til kr. 60.000,-. En deltager vil tilfeldig bli trukket ut, og for å få vinne premien må den utvalgte deltageren kunne svare på: Hvem er regjerende Verdensmester i herrefotball?

56 personer har bidratt kr 1 000
Estimert leveranse 01.01.2020

Et prosjekt av NUTCRACKER SOLUTIONS AS, publisert 21.06.2018. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.