Støtt Asamt - Hele kulturlivet i en app!

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Støtt Asamt - Hele kulturlivet i en app!

Asamt gir deg oversikt over alt som skjer av arrangementer og opplevelser i hele Norge, og gir deg forslag basert på dine interesser.

Innsamlet kr 32 600
46 %
Målbeløp kr 70 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 97
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 07.04.2019.

Sammendrag

Syns du er er vanskelig å ha oversikt over det som skjer av arrangementer rundt deg? Over alt i hele Norge er det masse som skjer. Men det er vanskelig å ha full oversikt fordi Facebook og andre informasjonstjenester er vanskelig å bruke. Asamt er en app som skal løse dette problemet! Asamt samler all informasjon om det som skjer på et sted. Tjenesten skal gi forslag basert på din interesse og posisjon. Med Asamt vil du til en hver tid ha full kontroll på det som skjer der du er, i hele Norge.Sosiale medier er et kaos av informasjon. Det er vanskelig å følge med på hva som skjer i den faktiske verden. Skal du ha god oversikt, må du følge med på en rekke nettsider og apper. Dette tar mye tid. Vi har snakket med flere som sier de ofte går glipp av arrangementer de gjerne ville få med seg. Det fins ingen portaler som samler alle aktiviteter i Norge. Vil du gjøre noe med vennene dine er det veldig tilfeldig hva du finner frem til. Disse problemene skal Asamt gjøre noe med.

Hva er Asamt?

Asamt er en app og nettside som skal gi oversikt over alt som skjer av arrangementer, aktiviteter og destinasjoner.  Asamt skal samle all informasjon om det som skjer på nett, slik at vi kan hjelpe deg med å ha oversikt i din egen by eller et sted der du ikke er kjent. Vår visjon er at det skal være enkelt å ha det gøy. Derfor jobber vi for å forenkle alt som har med opplevelser å gjøre. Med "machine learning" (som forøvrig er en spennende teknologi med enorme fremskritt i disse dager) skal Asamt gi forslag til ting du kan gjøre basert på dine interesser.

 

Slik vil vår første løsning se ut:


"Asamt vil bli som hotels.com og finn.no for arrangementer og opplevelser."


Når du har valgt deg ut et arrangement eller en aktivitet å dra på skal du kunne kjøpe billetten direkte i appen. Uansett hvilke billettleverandør som selger billetten, skal du kunne kjøpe den i Asamt. Dermed slipper du å huske på brukernavn og passord til de forskjellige billettnettsidene, eller å ha en rekke forskjellige billettapper som bruker plass på mobilen din. Asamt vil bli som hotels.com og finn.no for arrangementer og opplevelser.


Last ned appen på App store eller besøk asamt.no 

for mer informasjon.


Utfordringene med dagens informasjonskanaler er at de fleste arrangementer mangler kategorisering. Dette gjør at de er vanskeligere å finne. Asamt henter og kategoriserer arrangementer og aktiviteter. Arrangementer og aktiviteter som for eksempel er relevant for barnefamilier, blir tagget slik at det blir lett som en lek å finne frem til ting man kan gjøre med barna.Hva skal pengene gå til?

Vi har lansert en test-app. Denne kan du laste ned til iPhone på App Store. I dag fungerer appen best i de største byene. Last gjerne ned appen og gi oss tilbakemelding om hvordan den kan videreutvikles. Vi skal bruke pengene som samles i dette prosjektet til å videreutvikle tjenesten. 


Teamet bak Asamt

Vi som er med i Asamt utvikling AS er et sammensatt team med bred kompetanse. Et godt fungerende team er nødvendig for å lykkes. Her kan du bli bedre kjent med de som står bak Asamt:


Hermund Arntzen Dale

CEO

Hermund er Chief Executive Officer, star bak forretningsideen og er stifter av aksjeselskapet. Han har bachelor i Innovasjon og prosjektledelse fra Høgskolen i Østfold, avd. Fredrikstad. Hermund har lederutdannelse fra Heimevernets befalsskole og jobbet i Forsvaret i 4 år som lagfører, instruktør og veileder. Ved siden av bedrift er Hermund en aktiv person som ofte deltar på kulturelle arrangementer. Han har stor interesse for innovasjon og hvordan få ting til å skje.


Olivia Österberg

COO/Design

Olivia Österberg er nestleder og Head of Design. Hun er utdannet grafisk designer med en Bachelor fra Arts University Bournemouth i England. Olivia har også et diploma fra Florence Institute of Design International i Italia. Hun har i dag sitt eget firma som fokuserer på kreative design-tjenester, med fokusområdene brandutvikling, illustrasjon, og produktdesign. Olivia utfører både faste oppgaver og enkle oppdrag for konsulenter, filmskapere og småbedrifter i Fredrikstad. Hun har også en deltidsstilling hos Vinmonopolet, hvor interessen for vin kan tilfredsstilles.


Daniel Huth

CFO

Daniel er Chief chief financial officer. Han er en god venn av Hermund og ble med i prosjektet sommeren 2017. Daniel har en master i ledelse og organisasjon fra Aarhus Universitet. Ellers er Daniel daglig leder på en restaurant hvor han har tilegnet seg erfaring i å starte opp, bygge og forbedre en bedrift og ferdigheter i å både lede og holde høy produktivitet. Personlig har han en lidenskap for musikk og kultur, samt en interesse for programmering og teknologi, som sammen driver ham i arbeidet hos Asamt.


Kristian Mørch

CTO

Kristian er Chief technology officer. Han har hjulpet bedriften med småoppgaver siden starten, men ble CTO høsten 2018. Krisitan har 10 års erfaring som programmerer og har bygd opp sin kompetanse på egenhånd. Han har jobbet mye med innhenting og behandling av informasjon, noe som er sentralt i vår teknologi.


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

400000 kr
Jo mer penger vi klarer å samle inn, jo lenger vil vi komme med utviklingen!

8%

Belønninger

Eventyrsokker

startskudd.no - Eventyrsokker

Bli eier av våre utrolig kule eventyrsokker. Disse sokkene kan du ta på når du skal på festival, en kul konsert eller hvilket som helst eventyr. Sokkene er oransje og har logoen til Asamt. I tillegg til at du støtter oss økonomisk, vil du gjøre en fantastisk jobb med å markedsføre tjenesten vår.

22 personer har bidratt kr 200
Estimert leveranse 24.04.2019

Asamt t-skjorte

startskudd.no - Asamt t-skjorte

Gi 300 kroner og få en Asamt t-skjorte. T-skjorten er eggehvit og har logo både foran og bak.

2 personer har bidratt kr 300
Estimert leveranse 24.04.2019

3 par Eventyrsokker

startskudd.no - 3 par Eventyrsokker

Det er er enda kulere enn å bli eier av et par med eventyrsokker er jo å bli eier av tre par!

11 personer har bidratt kr 500
Estimert leveranse 24.04.2019

Vin + mat: En kjærlighetshistorie

startskudd.no - Vin + mat: En kjærlighetshistorie

Hvorfor passer mat og vin sammen? Her blir det vinsmaking på Fredrikstads beste co-working space. Temaet for denne gastronomiske aftenen blir da hvordan og hvorfor vin og mat går så fantastisk bra sammen.

6 personer har bidratt kr 600
Estimert leveranse 03.05.2019

Vinpakke 1: Vinkurs i din egen stue

startskudd.no - Vinpakke 1: Vinkurs i din egen stue

Vi kommer på hjemmebesøk! Perfekt for vinklubber eller på aftener med en vennegjeng som synes det er litt ekstra gøy med vin. Vi avtaler antall deltakere og type vin sammen, og diskuterer innholdet på kvelden generelt, om dere vil ha et ordentlig faktuelt foredrag, eller en litt mer laid back vri på det. Ca. 1 time. (Prisen inneholder ikke kostnadene for vin, da vi avtaler dette mellom oss)

Bli den første som velger denne belønningen kr 3 500
Estimert leveranse 03.04.2019

Vinpakke 2: Vinkurs med mat i din egen stue

startskudd.no - Vinpakke 2: Vinkurs med mat i din egen stue

Her er det fokus på både mat og vin. Perfekt for litt større grupper som bedrifter etc. Her kan vi enten kjøre en mat og vin kombinasjon, eller en litt mer faglig presentasjon, eller begge dela! Også her diskuterer vi innholdet på kvelden sammen, samt antall deltakere, og type og mengde mat og vin. Ca. 2 timer. (Prisen inneholder ikke kostnadene for vin, da vi avtaler dette mellom oss)

Bli den første som velger denne belønningen kr 6 000
Estimert leveranse 03.04.2019

Et prosjekt av Asamt utvikling AS, publisert 06.02.2019. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.