SKOLEFRI Raskt og enkelt når det er fri fra skolen

Spennende aktiviteter i ditt eget nærområde for barna når det er fri fra skolen? Vi ønsker å hjelpe deg - kun ved noen få tastetrykk.

Innsamlet kr 2 904
14 %
Målbeløp kr 20 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 9
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 30.12.2017.


Ferieopplevelse for dine barn i Norge og i Skandinavia.


Lyst til å finne spennende aktiviteter for dine barn når det er fri fra skolen? 

Hos Skolefri AS  hjelper vi deg med dette. Vi bygger nå en digital plattform som er tilpasset barn i skolealder sine behov. Her finner du mange spennende og varierte tilbud for barn som ønsker å bli kjent med nye venner, lære nye ting og få nyttige erfaringer. Du kan enkelt velge den aktiviteten som passer for ditt barn med noen få tastetrykk. Du legger inn bosted/ønsket lokasjon, alder, kjønn og barnets interesser – og vi gir deg forslag til ulike aktiviteter. 

Vi vet det er en travel hverdag, hos oss hjelper vi deg med å finne den aktiviteten du ønsker for ditt barn gjennom noen få tastetrykk.  Vi er opptatt av at plattformen blir til et enkelt verktøy både for foreldrene og annonsører i deres hektiske hverdag. Vi ønsker å utfordre markedet for  spennende ideer fra de kreative hodene som finnes der ute  - og  gjøre tradisjonelle  feriemønstre hos barn til unike opplevelser enten like ved huset eller i et naboland.

Vår visjon er å skape trygge arenaer for læring og utvikling for barn og unge på fritiden. Våre verdier er trygghet, kreativitet og inkludering. 

Vi er opptatt av at barna får en god og trygg opplevelse og er bra forberedt til arbeidslivet gjennom lærerike aktiviteter. Ratingsystemet årt gjør at vi – foreldrene tar treffsikre og trygge valg.


Hva betyr ditt bidrag for oss?

Bidrag skal benyttes til å utvikle vår eksisterende prototype ut til å bli en kundevennlig platftorm (Skolefri.no). Vi har bygd en  avansert prototype sammen med en klar strategi og er klare til å gå live og å skape moro for barn i skolealder i hele Norge. 


OSLO INTERNATIONAL STARTUP PROGRAMME

Vi er stolte deltakere av Oslo International Startup Programme og prosjektet er en del av dette programmet. Vi har store sjanser for å finne den eller de rette investorer på workshops arrangert av Oslo International Startup Programme  i løpet av oktober.  

20.000,- fra dere skal brukes til å bygge plattformen samt skape vår først kundemasse. Nå er det opp til dere om vi ses i virkeligheten om ikke så lenge! 

Alle bidrag mottas med takk! Vi vil også gjerne høre hva dere mener om ideen vår. Skriv gjerne til stianwes@gmail.com.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

6 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

SKOLEFRI AS

Organisasjonsnummer: 913 572 777Adresse
Landingsveien 76
-
0767 OSLO


Kontakt
wiktoriac@hotmail.com

Belønninger

Lyst til å bli en del av prosessen fra prototype til Skolefri.com ?

startskudd.no - Lyst til å bli en del av prosessen fra prototype til Skolefri.com ?

Vi sender liten forundringspakke til barna dine.

3 personer har bidratt Begrenset antall: 32 igjen kr 199
Estimert leveranse 19.12.2017

Alle barn fortjener spennende ferie.Her har du mulighet til donasjoner.

startskudd.no - Alle barn fortjener spennende ferie.Her har du mulighet til donasjoner.

Lyst til å bidra med spennende aktiviteter/ferie til barna som ikke ellers ville ha hatt råd til ferie ? På skolefri.com sørger vi for at din bidrag treffer barna som trenger det. Skolefri.com tilbyr rabatt på en aktivitet dine barn ønsker og takk kort fra barna du støttet.

1 person har bidratt Begrenset antall: 99 igjen kr 299
Estimert leveranse 01.08.2018

Lyst til å støtte oss med utvikling av konseptet vårt ?

startskudd.no - Lyst til å støtte oss med utvikling av konseptet vårt ?

Lyst til å støtte oss med utvikling av konseptet vårt ? Vi inviterer deg til lanseringsfest til våren 2018 i Oslo. Ta med familien din, godt humør og først og fremst barna dine. Vi sørger for at alle har en fin dag med spennende barneaktiviteter og selvsagt is og pølser.

1 person har bidratt Begrenset antall: 34 igjen kr 399
Estimert leveranse 01.06.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av SKOLEFRI AS, publisert 27.09.2017 18.12. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.