Skillswall  - Norskutviklet pasningsvegg!

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Skillswall - Norskutviklet pasningsvegg!

Skillswall er et verktøy for trening av tekniske fotballferdigheter. Vi trenger kapital til å sette Skillswall i produksjon.

Innsamlet kr 80 302
40 %
Målbeløp kr 200 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 23
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 31.12.2017.

Skillswall er en pasningsvegg som gir fotballspillere mulighet til å trene skudd og pasninger med fullt tilslag, samt mottak/medtak, vendinger og dempinger. Veggens vinkel kan justeres, slik at man får ulike ballbaner og hastighet i mottaket. 


SE VIDEO

Vi vet det er forslitt floskel, men vi mener vi har våre ord i behold; med Skillswall er det bare fantasien som setter grenser! Og som det også er sagt - har du lyst har du lov. Benytt deg av vårt åpningstilbud og få Skillswall til en sterkt rabattert pris.

Sjekk ut filmene på YouTube, og ta gjerne turen innom vår nettside, eller ta direkte kontakt med oss på facebook eller mail.


Vi gir alle som kjøper en Skillswall med levering i mai 2018 25 % avslag i prisen. (ordinær pris 5.600,-/kampanjepris 4.400,- ink frakt)


En undersøkelse gjort blant fotballspillende 12-åringer på Lillehammer, viser at hele 70 % bruker mindre enn 2 timer ukentlig på egentrening. Vi som er oppvokst på 70- og 80-tallet må bare konstatere at verden har forandret seg. Løkkefotballen er borte. Andre fristelser er blitt tilgjengelige.  

Med Skillswall har vi tatt utgangspunkt i denne virkeligheten og utviklet et produkt som muliggjøre egentrening i hagen, i garasjen om vinteren eller på treningsfeltet. 
Skillswall fungerer for deg enten du elsker løkkefotball eller går for 10.000 treningstimer for å bli en internasjonal toppspiller!

Og det beste av alt? Det er opp til deg. NB: Skillswall må ikke forveksles med det som finnes på markedet i dag og som tilhører kategorien "reboundere". Skillswall er bygget på en hard og solid flate som tar i mot ekte og reelt tilslag og leverer en forutsigbar retur. Se hva Espen Tønnessen (fagsjef utholdenhet på Olympiatoppen) skriver om nettopp dette:


"Geir Berg og teamet hans har utviklet SKILLSWALL -  en vegg hvor motiverte unge fotballspillere kan drive egenorganisert ferdighetsutvikling. Du har alltid en treningsvenn som du kan slå og ikke minst få realistiske pasninger fra. Med to vegger kan du utvikle funksjonaliteten i treningen. Veggen er robust og enkel å ta med seg, samt tar liten plass til oppbevaring. Det er bare å glede seg til produktet kommer på markedet i løper av 2018. Min sønn Mathias Tønnessen er i hvert fall begeistret, og er langt mer tilfreds enn med M-station." 

"SKILLSWALL krever mer kamp-like pasninger, og pasningene du får igjen er mer gjenkjennbare med pasningene du får fra medspillere." - Espen Tønnessen. Se film her 

Kvalitet og funksjonalitet er viktig for miljøet. Kjøper vi noe som varer, så blir det mindre avfall i sirkulasjon. Godt for deg og godt for moder jord. Vi er derfor stolte av å si at Skillswall er utviklet etter "no-nonsense"-prinsippet. 98% rustfritt aluminium, få deler og totalt resirkulerbart.

Selve platen er utviklet for å tåle industrielt bruk. Skillswall kan ikke sparkes i stykker, og ditt hardeste tilslag vil ikke flytte veggen. På grunn av sin overlegne holdbarhet vil Skillswall fungere i år etter år, og påvirkes ikke av vær, vind eller temperatursvingninger.

En annen side av bærekraft er delingsøkonomi. For Skillswall ønsker vi å slå et slag for samme tankegang-kjøp den med naboen, og få hele moroa til halve prisen!


Skillswall som sponsorgave? Gi bort Skillswall til din lokale klubb, med din logo trykket på. Bidra med et produkt som har direkte sammenheng med spillet vi elsker. Velg belønning nummer 2 på siden her, eller ta direkte kontakt med oss så ordner vi det praktiske. 


SE VIDEOER PÅ VÅR YOUTUBEKANAL!

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

4 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

PASNINGSVEGGEN AS

Organisasjonsnummer: 919 210 974Adresse
Solheimsvegen 20
-
2613 LILLEHAMMER


Kontakt
Geir Berg

Belønninger

Skillswall julelotteri!

startskudd.no - Skillswall julelotteri!

Julaften trekker vi Skillswall med valgfritt trykk til en av dere heldige som bidrar med 100 kroner! Det er vil være en skillswall per 100 solgte lodd!

12 personer har bidratt Begrenset antall: 188 igjen kr 100
Estimert leveranse 16.05.2018

Kjøp Skillswall i dag og få 25% rabatt - NOK 4.400,- inkl frakt!

startskudd.no - Kjøp Skillswall i dag og få 25% rabatt - NOK 4.400,-  inkl frakt!

Med Skillswall kan du dundre løs i time etter time. Den sparer garasjeporter og husvegger, og den tåler alt. Vi er stolte av å lansere Skillswall og håper du tar i mot åpningstilbudet.

6 personer har bidratt Begrenset antall: 194 igjen kr 4 400
Estimert leveranse 16.05.2018

Perfekt sponsorgave - gir din bedrift synlighet!

startskudd.no - Perfekt sponsorgave - gir din bedrift synlighet!

Et supert sponsorprodukt. Skillswall med bedriftens logo. Gi klubbene du støtter et produkt som har direkte sammenheng med spillet vi elsker, og få samtidig synlighet for din virksomhet! Ved bestilling ordner vi det slik at din logo trykkes på det antallet du ønsker. Prisen for sponsorutgaven er høyere enn for privatutgaven på grunn av den særskilte trykkingen. 25% rabatt ved kjøp i kampanjeperioden. (Pris inkl frakt og mva)

1 person har bidratt Begrenset antall: 199 igjen kr 5 800
Estimert leveranse 16.05.2018

Sponsorgave - 4 vegger

startskudd.no - Sponsorgave - 4 vegger

Gi en flott sponsorgave til klubben! 4 stk Skillswall med deres valgfrie print (Bilde er kun eksempel). Mer og morsommere trening for spillerne - gratis gave til klubben - langvarig og god profilering for sponsoren. Vinn-vinn-vinn!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 30 igjen kr 23 200
Estimert leveranse 16.05.2018

Sponsorgave - 6 vegger

startskudd.no - Sponsorgave - 6 vegger

Gi en flott sponsorgave til klubben! 6 stk Skillswall med deres valgfrie print (Bilde er kun eksempel). Mer og morsommere trening for spillerne - gratis gave til klubben - langvarig og god profilering for sponsoren. Vinn-vinn-vinn!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 30 igjen kr 34 800
Estimert leveranse 16.05.2018

SpareBank 1 Gudbrandsdal støtter fotballen på Lillehammer!

startskudd.no - SpareBank 1 Gudbrandsdal støtter fotballen på Lillehammer!

SpareBank 1 Gudbrandsdal gir bort 9 stk vegger til lokale klubber på Lillehammer!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 2 igjen kr 46 800
Estimert leveranse 16.05.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av PASNINGSVEGGEN AS, publisert 14.11.2017 08.44. PASNINGSVEGGEN AS sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.