Skeasy - skiglede for hele familien

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Skeasy - skiglede for hele familien

Skeasy er en sammenleggbar slede som monteres i bindingen på barnets ski. Ta den frem ved behov, og turen blir vellykket for store og små.

Innsamlet kr 68 385
68 %
Målbeløp kr 100 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 47
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 04.04.2018.

Gründer søker støtte til produksjon av «Skeasy»

Jeg har vist fram prototypen i marka og tilbakemeldingene er fantastiske! Nå må jeg øke produksjonen og håper du blir med på turen!

En skitur med barn som er over pulk-stadiet kan være herlig – men turen kan fort snu til å bli en prøvelse. Med den bærbare ski-sleden Skeasy kan hele familien legge ut på litt lengre tur der alle har hatt det helt topp.

Nyheten Skeasy er en sammenleggbar slede som bruker barnets langrennsski til meier (pat. pend.).

Huuuuiiiiii!!!! Wilhelm og Torbjørn roper i fryd når de henger bak en voksen i sleden. De blir med hele veien, like blide. Mest på ski og i sleden når det passer best. Og en deilig vaffel venter på skihytta.

Jeg mener det aldri har vært viktigere å skape glede i møte med natur og aktivitet. En god ski- og naturopplevelse vil gi barna dine det beste grunnlaget for å oppsøke marka senere i livet.

Denne vinteren har vi gjort demoer rundt på ulike steder og mottakelsen er formidabel.Det er mange som kan tenke seg en bedre skitur med hele familien, og vi har fått mange forhåndsbestillinger.


Vi må øke produksjonen

Nå kan du hjelpe til med å skape et lite norsk eventyr for barn og familier i typiske skinasjoner. Vi skal sette i gang en større produksjon for å dekke etterspørselen. Dersom vi klarer å samle inn 100.000 kroner tar det oss helt i mål på å kunne finansiere en effektiv serieproduksjon av sleden.


Støttet av Innovasjon Norge

Til nå har jeg for det meste brukt egne midler til design og prototyper, og til å teste en modell av høy kvalitet - med lette og sterke materialer. Vi er også veldig takknemlige for å ha mottatt støtte fra innovasjon Norge. Nå er vi i samtale med flere spennende partnere som vil være med på å gjøre Skeasy til allemannseie.


Om gründeren – Geir Ståle Kleppe

Jeg elsker natur, tur og ski. Det gjør heldigvis familien også. Jeg er ingeniør og har jobbet lenge i større ingeniørmiljøer i oljebransjen. Som en følge av innstramminger i bransjen grep jeg muligheten til å gjøre noe helt annet. Nå har jeg investert både tid og penger på en ski-slede som gjør skituren hyggeligere for hele familien og som skaper varig naturglede.

Nå håper jeg du er interessert i å forhåndsbestille én eller flere Skeasy, eller bare støtte fordi du deler min tro på at naturen er stadig like viktig for barns oppvekst.

Vi regner med å få en mindre leveranse rett før påske for de heldige som er tidligst ute med bestilling. Resten vil nyte godt av Skeasy etter påske. Og i år blir april en super ski-måned.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt via sosiale medier eller send en email til meg på post@skeasy.no. Mer informasjon, og mulighet til å abonnere på nyhets-mail finner du på www.skeasy.no

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

11 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

200000 kr
Vil gi ekstra midler til markedsføring for en flying start.

34%

400000 kr
Vi sikre midler til en perfekt start på leveransen for neste skisesong.

UTSUDR AS

Organisasjonsnummer: 817 993 532Adresse
Nordengveien 69
-
0755 OSLO


Kontakt
gsk@utsudr.no

Belønninger

Reserver Skeasy til neste sesong

startskudd.no - Reserver Skeasy til neste sesong

Sett deg på liste og reserver en Skeasy til neste sesong

16 personer har bidratt Begrenset antall: 484 igjen kr 100
Estimert leveranse 30.04.2018

En Skeasy

startskudd.no - En Skeasy

Bestill en Skeasy og vær blant de første som får den levert. Dato gjelder for henting i Oslo. Post vil ta noen flere dager.

24 personer har bidratt Begrenset antall: 36 igjen kr 2 495
Estimert leveranse 09.04.2018

Dobbel Skeasy

startskudd.no - Dobbel Skeasy

Gjør et varp. og bestill to stk. Skeasy for levering tidlig desember 2018. En til deg selv og en julegave - eller til tvillingene.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 60 igjen kr 3 995
Estimert leveranse 07.12.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av Utsudr AS, publisert 07.03.2018 09.00. Utsudr AS sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.