startskudd.no - SJOKOLADEGRÜNDER SØKER STØTTE TIL UTVIKLING

SJOKOLADEGRÜNDER SØKER STØTTE TIL UTVIKLING

Tilbakemeldingene er klare: Kundene elsker bær- og saltsjokoladene mine fra nord, og nå vil jeg øke produksjonen for å nå ut til flere!

Innsamlet kr 92 052
121 %
Neste bonusmål kr 140 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 252
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 07.03.2018.


Dra på Lopphavet, FOR en sjokolade!

Jeg ønsker å bygge opp et smaksvinnende og spennende sjokoladeri, med fokus på nordnorske bær og salt og inviterer deg til å bidra. Som takk sender jeg min sjokolade til deg slik at du selv får smake på disse herlighetene!Sjokoladeriet Sjokolade Camilla, består av gründer og chocolatier Camilla Nielsen med gode hjelpere. Vi skaper håndlagede trøfler, karameller og sjokoladeplater av gourmetsjokolade sammen med rene smaksingredienser fra vår ville nordnorske natur.


Sjokolade Camilla i dag

Alt lages foreløpig manuelt, og jeg ønsker å utvikle sjokoladedrømmen, men da trenger jeg flere sjokolademaskiner. Jeg har med egenkapital investert i utstyr og kjøkkeninnredning til å få gjennomført prøveproduksjon og -salg høsten 2017. Dette har gitt meg verdifull oppdatert erfaring og kunnskap om hva som selger, og hvordan selge det best mulig.

Min filosofi er at god kvalitetssjokolade er den beste gaven du kan gi.  Og jeg lanserer kun produkter jeg selv og (andre elsker), og er stolt av. Mitt hjerte brenner for gode kvalitetsprodukter og bruk av lokale ingredienser, spesielt fra den rene og ville naturen her oppe i nord.Det er på tide å utvide produksjonen!


Jeg ønsker å utvikle sjokoladedrømmen, og for å gjøre det må jeg gå fra manuell produksjon, til en mer effektiv produksjon. For å gjøre det trenger jeg flere sjokolademaskiner:

  • En tempereringsmaskin m overtrekker: kr.320.000,-
  • En formfyller: kr. 83.000,- 
  • En bordtempererer: kr. 75.500,- inkl. frakt.

Dette utstyret vil kunne revolusjonere produksjonen ifht idag. Det er helt nødvendig for å kunne bygge opp bedriften slik jeg ønsker. 


Hva skjer med pengene du donerer?


Deler du min tro på mine produkter og entusiasme for dette prosjektet, så blir jeg veldig takknemlig for din støtte. Jeg søker også støtte og tilskudd fra andre ulike instanser, men dette vil ikke dekke hele kapitalbehovet, derfor prøver jeg også Startskudd.no.

Jeg har satt ulike mål ifht hvilke beløp som kommer inn. Straks finansieringen fra Startskudd er på plass vil jeg bestille sjokolademaskinene/ kjøpe inn utstyret som beskrevet. Pengene vil i sin helhet gå til innkjøp av utstyr!

Bedriften skal omgjøres til et AS så snart som mulig, og bedriften har egen regnskapsfører og medlemsskap i Hermetikken Næringshage.


Om meg som gründer


Jeg har 12 års erfaring i faget, og har tidligere mottatt pris for beste matprodukt i Finnmark i 2009 i "Det norske måltid/ Jakten på smaken av Norge". Jeg har gründererfari
ng fra tidligere sjokolade-virksomhet. Jeg ble blant annet nominert som en av 10 kvinnelige norske gründere av bladet Henne i 2008.

I media: Sjokoladene mine har tidligere vært profilert på Norge Rundt, i Dagbladets "Magasinet", Maison Mat & Vin, Aperitif, Viasat4, og Widerøes magasin blant annet. Se linker: Dagbladets Magasin , Norge Rundt.  Nye, forbedrede utgaver av tidligere sjokolader selges per idag via butikk på min Facebook side: Sjokolade-Camilla.


Sjokoladekreasjonene mine får herlige tilbakemeldinger fra kundene:

"Vanvittig gode saker"


"Sjeldent god sjokolade"

 "Jeg elsker Camilla-sjokoladen! Jeg er en en sjokkoman og denne er den beste jeg har smakt. Kjenner at den er laga med kjærlighet! Jeg har vært fast kunde lenge, og kommer til å være det så lenge Camilla er i drift, Liker spesielt bær-trøflene" 


"Fantastisk sjokolade, helt på linje med for eksempel Pascal, anbefales på det sterkeste, sjokolade fra Loppa".


Bygdeutvikling, arbeidsplasser og bolyst

I tillegg til å investere i mer maskinell hjelp, ønsker jeg óg å bidra til bygdeutvikling og verdiskaping lokalt, blant annet ved å skape flere arbeidsplasser. Og ved å etablere en koselig kafé, turistinformasjon og utsalgssted her i vår lille bygd Øksfjord, håper jeg å spre ytterligere glede for fastboende og de mange besøkende som er her om sommeren. Og sommeren er tradisjonelt en lavsesong for sjokolade, og da vil dette ypperlig kunne supplere driften og opprettholde høy aktivitet gjennom hele året.


  

Trøffelhelter; vår konfekteske med 6, 12 eller 24 biter. I denne esken finner du multe-, tyttebær-, blåbærtrøffel, salt karamell, salt melkesjokolade og hvit sjokolade med sprøtørkede tyttebær.


Dra på Lopphavet karamæll: En supermjuk lys karamell med havsalt fra Saltstraumen, overtrukket med salt melkesjokolade. En favoritt blant mine kunder!


Havkyss: Mørk melkesjokolade med 50% kakao, og havsalt fra Saltstraumen. En bestselger gjennom flere år!

Trøffelhelter; vår konfekteske med 6, 12 eller 24 biter. I denne esken finner du multe-, tyttebær-, blåbærtrøffel, salt karamell, salt melkesjokolade og hvit sjokolade med sprøtørkede tyttebær.


Når kan jeg forvente å få sjokoladeoverraskelsen?

Du vil motta sjokoladene innen den 15 april 2018. 

Har du flere spørsmål?

Ta gjerne kontakt via sosiale medier eller send en email til post@sjokoladecamilla.com


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

70 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

50000 kr
Alle monner drar, og med dette kan jeg få finansiert i annet viktig utstyr som flere sjokoladeformer, en mindre sjokoladesmelter, kjøleskap og kjøkkeninnredning og oppussing av sjokoladeriutsalget og kafeen.

140000 kr
Med dette beløpet kan jeg investere i den viktige tempereringsmaskinen og pralinfylleren, og relatert ekstrautstyr (som traller, brett o.l.)

46%

SJOKOLADE CAMILLA NIELSEN

Organisasjonsnummer: 919 287 209Adresse
Njordveien 26
-
9550 ØKSFJORD


Kontakt
post@sjokoladecamilla.com

Belønninger

Gave ved donering fra kr. 150,-

En liten sjokoladeoppmerksomhet, fritt tilsendt.

47 personer har bidratt Begrenset antall: 53 igjen kr 150
Estimert leveranse 15.04.2018

Sjokoladeoverraskelse!

startskudd.no - Sjokoladeoverraskelse!

Sjokoladeoverraskelse med bær og salt til en verdi av kr. 250,- fritt tilsendt.

81 personer har bidratt Begrenset antall: 119 igjen kr 250
Estimert leveranse 15.04.2018

Sjokoladeoverraskelse!

startskudd.no - Sjokoladeoverraskelse!

Sjokoladeoverraskelse; bærtrøfler, karamell, mm., til en verdi av kr 500,-fritt tilsendt.

32 personer har bidratt Begrenset antall: 118 igjen kr 500
Estimert leveranse 15.04.2018

Sjokoladeoverraskelse!

startskudd.no - Sjokoladeoverraskelse!

Stor sjokoladeoverraskelse, med blant annet bærtrøfler, karamell og sjokoladeplater fra sortimentet til en verdi av kr. 1000,-, fritt tilsendt.

29 personer har bidratt Begrenset antall: 51 igjen kr 1 000
Estimert leveranse 15.04.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av Sjokolade Camilla Nielsen, publisert 31.01.2018 15.00. Sjokolade Camilla Nielsen sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.