SayWhat by Milla Says - Digitalt læringsspill

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

SayWhat by Milla Says - Digitalt læringsspill

Spill deg til bedre læring av tegn, enten det er dine egne tegn fra ditt nettverk eller med våre ekspert-tegn basert på norsk tegnspråk-tegn.

Innsamlet kr 51 097
102 %
Neste bonusmål kr 100 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 204
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 10.09.2018.

Hjelp oss å komme i mål med læringsspillet "SayWhat by Milla Says". Vi ønsker å skape en revolusjon innen Norsk Tegnspråk og engasjement rundt bruk av tegn i hverdagen!

“For å bli god med tegn, krever det repetisjon og mengdetrening – Vi gjør mengdetrening morsomt”


Hva skal vi lansere?

Målet med SayWhat er å utvikle et digitalt læringsspill som bedrer bruken av tegn.Dette gjelder både bruk av Norsk Tegnspråktegn og/eller en konkret bruker sine tegn. Innlæring krever repetisjoner og aktivt bruk. 

Dette har vi løst på en helt unik og ny måte som både er spennende, underholdende og læringsrik.

I illustrasjonen ser du eksempler fra våre ekspert-tegn. Spiller du med tegn fra ditt nettverk er det filmer av foreldre eller ansatte rundt barnet som gjør tegn. 


Våre norsk tegnspråk-tegn hentes fra vår egen ekspertdatabase lagt til av våre eksperter.

ALLE kan laste ned og spille SayWhat!


Du som er knyttet til et Milla Says nettverk rundt en bruker (som foreldre, besteforeldre, lærer, ansatt i barnehagen, venner av familen etc), kan også velge å spille deg til læring. Du kobles da opp mot din bruker sin personlige tegnbank.

Unngå å komme i denne situasjonen, lær deg barnebarnet ditt sine tegn ved å spille SayWhat! 


SayWhat vil inneholde en Singelplayer og en Multiplayer 

 • Singelplayeren er for alle og kan brukes på alle enheter. 

 • Multiplayeren er primært for en større læringsgruppe i en klasse, barnehage eller blant ansatte i en institusjon for å øve på bruker sine tegn. Hvis det spilles i en læringsgruppe er det å anbefale at bruker/ barnet selv er med. Dette vil gi barnet god mestringsfølelse! Læringen skjer gjennom konkurranse der deltakerne har hver sin enhet med spill-klient (mobil, nettbrett eller PC) på, for så å konkurrere mot de andre på riktig svar, raskeste svar og flest beste plasseringer.


                                 Hvorfor kjører vi et prosjekt her?

1. Vi trenger å få på plass slutt-finansieringen for at produktet skal kunne oppnå sin målsetning

2. Vi ønsker å se hvor godt dere tar i mot et produkt som skal gi alle mulighet til å lære seg Norsk Tegnspråk

3. Det gir oss en fin mulighet å komme i kontakt med markedet og synliggjør hva Milla Says kan levere.Historien bak Milla Says

I 2011 fikk jeg en datter Milla, som har Down Syndrom. Dette opplevdes som et sjokk og innebar mange utfordringer i forhold til forventninger til og utvikling av motorikk og språk. Et av håpene var et tidlig råd om Tegn Til Tale for å hindre forsinket utvikling av språk og kommunikasjon. Skuffelsen var stor da vi oppdaget at det eneste hjelpemiddelet for å lære Milla og oss å bruke tegn, var håndtegnede og kopierte skisser på papir.Milla jobbet mye med skisser da hun skulle lære seg nye tegn. Disse skissene fikk vi med hjem til vår Tegnperm. 


 Barnehagen utvekslet kladdebøker med oss og etterhvert samlet vi mange permer med papir som skulle bli til Milla sitt språk. Dette innebar en forsinkelse i å lære inn og ta i bruk tegn, og nettverket (besteforeldre, venner, naboer) var vanskelig å inkludere i å bruke tegn med Milla.

Etter 3 år på denne måten sluttet  Milla å kommunisere og var sint og frustrert fordi vi ikke forstod henne og tegnene hun prøvde å bruke. Imens hadde jeg eksperimentert med å  filme meg selv med mobilen mens jeg gjorde tegn og sende det rundt til familien. Det gav god respons, og da jeg testet  filmen på Milla  reagerte hun spontant med  å herme etter tegnet. 


"I oktober 2014 sluttet jeg i fast jobb, og tømte sparekontoer for selv å lage løsninger familien savnet, et bedre  kommunikasjonshjelpemiddel for bedre tegn-læring" 


Dette ble starten på hjelpemiddelet Milla Says, en plattform for bedre læring og bruk av tegn i hele nettverket rundt barn med forsinket tale. 


Milla Says har vært en utrolig reise, nå skal vi nå nye mål:) 

Milla Says er i dag en digital plattform for læring og samarbeid innen alternativ og supplerende kommunikasjon (ASK). ASK understøtter innlæring og økt bruk av Norsk Tegnspråk og Tegn Til Tale blant brukere med manglende verbalt språk - med vekt på spredning i hele nettverket deres og på alle arenaer.

 Milla Says hjelper barn og voksne brukere til å lære og ta i bruk tegn raskere, ved at nye tegn umiddelbart blir tilgjengelige for hele nettverket, og at viktige meldinger kan spres lett for å unngå misforståelser og strømlinjeforme hverdagen. 


Milla bruker tegn for å kommuniserer, et godt språkmiljø er viktig. Ved bruk av læringsspillet SayWhat kan du også lære deg å kommunisere med henne:) 


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

105 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

100000 kr
Rapport-modul Når vi dette ekstramålet vil vi utvikle en rapport-modul som måler barnet sin tegnforståelse/ utvikling basert på data fra barnets resultat i læringsspillet SayWhat:)

51%

MILLA SAYS AS

Organisasjonsnummer: 915 366 082Adresse
Vågaleitet 17
-
5354 STRAUME


Kontakt
aleksander@millasays.com

Belønninger

Jeg heier på dere

startskudd.no - Jeg heier på dere

Jeg trenger ingen belønning, jeg håper bare at dere får lansert produktet. Ønsker du å bidra med et valgfritt beløp, kan du trykke på den oransje knappen overfor.

 Veldig takknemlig for bidraget!

23 personer har bidratt kr 50
Estimert leveranse 09.09.2018

Vær først til å få spillet!

startskudd.no - Vær først til å få spillet!

Du vil bli den første til å få tilgang til læringsspillet SayWhat by Milla Says på din telefon eller nettbrett (iOS og Android).

 •  Alle kan bruke dette spillet, om du har kjennskap til Norsk tegnspråk fra før eller ikke, om du er knyttet til noen som i dag bruker Norsk tegnspråk eller ikke.
 • Du vil i denne pakken få tilgang til 1000 ekspert-tegn fra Norsk Tegnspråk, lagt til av våre tegntolker.
 • Målet er at alle skal kunne lære seg et lite minimum av tegn for inspirasjon og læring. Det vil løfte fokus og verdien av å kommunisere med tegn.


 • Veldig takknemlig for bidraget!

61 personer har bidratt kr 149
Estimert leveranse 31.08.2018

For brukere av Milla Says

startskudd.no - For brukere av Milla Says

Er du tilknyttet et privat Milla Says nettverk rundt ditt barn som ( foreldre, besteforeldre, ansatt i barnehage, skole, avlastning, bolig eller bare venn med familien) gir vi deg muligheten til å lære deg tegnene i denne private tegn-databasen.

Det vil si at du får koblet spillet til din tegndatabase.


Ved å gi bidrag til denne pakken får du dermed tilgang til å:

 • Spille med våre ekspert-tegn
 • Spille med tegn som ligger i deres private Milla Says nettverk


 • Veldig takknemlig for bidraget!

  8 personer har bidratt kr 699
  Estimert leveranse 31.08.2018

  SayWhat - Multiplayer for institusjoner

  startskudd.no - SayWhat - Multiplayer for institusjoner

  Hører du til en institusjon ( skole, omsorgsbolig, avlastning, barnehage etc)? Da kan du bli den første som får testet ut vår Multiplayer versjon av SayWhat.

  Du får 1 lisens

 • Hvor dere som ansatte kan spille mot hverandre for å konkurrere internt hvem som kan flest tegn.
 • Hvor dere kan bruke lisensen i en klassesituasjon, hvor elevene spiller for å lære seg sin klassekamerat sine tegn.


 • Dere kan spille med:
 • Ekspert-tegnbasen vår (1000 tegn)
 • Spille med et Milla Says nettverk dere som institusjon er knyttet til


 •  Veldig takknemlig for bidraget!

  2 personer har bidratt kr 1 400
  Estimert leveranse 09.09.2018

  Nøkkelord


  Et prosjekt av Milla Says AS, publisert 09.08.2018 09.00. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.