Resqunit - reduserer antall spøkelseteiner

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Resqunit - reduserer antall spøkelseteiner

Dersom en teine mistes på havet og blir liggende lenge under vann, aktiveres ResqUnit ut og flyter opp til overflaten, og teinen kan trekkes opp

Innsamlet kr 3 085
1 %

Prosjektet nådde ikke sitt mål, og pengene er refundert.

Målbeløp kr 200 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 0
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 31.05.2018.

ResqUnit  stripses eller skrus fast i teiner eller annet fisekredskap. Dersom en teine mistes, enten ved at den driver av til dypere vann og trekker bøyen med seg ned eller ved at tauet kuttes av en båtpropell, så vil etter en tid ResqUnit aktiveres og flyte opp til overflaten. Resqunit er lett og se og er festet til teinen med tau sterkt nok til å trekke teinen opp. 

Tusenvis av teiner mistes i Norge hvert år, og millioner på verdensbasis. Mistet fiskeredskap utgjør et alvorlig miljøproblem. Slikt utstyr blir liggende i årevis å fiske. Fangede dyr sulter ihjel og blir agn til nye dyr. I tillegg avgir teiner mikroplast, som går inn i næringskjeden for forgifter sjømaten vår. 

ResqUnit er ikke bare en løsning på et miljøproblem, og er heller ikke bare en bidragsyter til å bevare bestanden men det er også en forsikring mot tap av dyrt fiskeutstyr.  

Vi har gjennomført produktdesign vellykkede felttester med støtte fra Innovasjon Norge, og trenger nå midler til å igangsette produksjon og internasjonalt salg. ResqUnit løser et globalt problem som både fiskere, politikere og miljøforkjempere kjenner til og er opptatt av. Fiskeridirektoratet har høyt fokus på problemområdet og gir sin eksplisitte støtte til tiltak som dette. 

Ideen om ResqUnit ble til da hobbyfisker og dataingeniør Dag Frode Aasnes selv mistet en teine. Da han oppdaget at det ikke fantes en god løsning på dette problemet, begynte den kreative prosessen. Etterhvert har også forretningsutvikler Helge Trettø Olsen og markedsekspert Per Jan Waagen involvert seg. Nå er vi tre ildsjeler som står foran et nytt og umettet verdensmarked, og et betydelig miljøproblem som faktisk kan løses. 

Ingen givere hittil. Bli den første til å bidra!

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Belønninger

Donasjon

Tusen takk for din hjelp. Du er nå en del av løsningen på et reelt miljøproblem, gjennom innovasjon.

Bli den første som velger denne belønningen kr 50
Estimert leveranse 31.05.2018

Earlybird super-tilbud 50%

startskudd.no - Earlybird super-tilbud 50%

De aller første som bestiller får hele 50 % rabatt. Du får en ResqUnit for kr. 150,- Spar kr. 149,- Ordinær pris kr 299,-. Frakt kr. 49 kommer i tillegg.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 200 igjen kr 149
Estimert leveranse 01.09.2018

Aldri for sent. Tilbud 30%

startskudd.no - Aldri for sent. Tilbud 30%

Få hele 33 % i rabatt. Du får en ResqUnit for kr. 199,- Spar kr. 100,- Ordinær pris kr 299,-. Frakt kr. 49,- kommer i tillegg.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 400 igjen kr 199
Estimert leveranse 01.09.2018

Forhåndsbestill nå. 5 enheter til redusert pris.

startskudd.no - Forhåndsbestill nå. 5 enheter til redusert pris.

Du får: 5 stk. Resqunit. Pris kr. 1346,-. Du sparer 10 %. Ordinær pris kr. 1490,-. Frakt kr. 79,- kommer i tillegg.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 250 igjen kr 1 346
Estimert leveranse 01.09.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av ResqUnit AS, publisert 20.03.2018 00.00. ResqUnit AS sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.