Phandrom - Melodisk Heavy Metal i verdensklasse

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Phandrom - Melodisk Heavy Metal i verdensklasse

Phandrom slipper debutalbum vår 2018 - bli med på laget! Forhåndsbestill her! Phandrom debutalbum spring 2018 - Join us! Pre-order here!

Innsamlet kr 11 490
45 %
Målbeløp kr 25 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 47
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 19.02.2018.

Phandrom et heavy metal band fra Alta, Øksfjord og Brønnøysund, som bygger sin musikk rundt et solid egenkomponert låtmateriale. Vi holder til i Øksfjord, Alta og Tromsø. Musikken til Phandrom har nært slektskap med legendarisk Hard Rock og Heavy Metal fra 70 - og 80-tallet. I tillegg er Phandrom påvirket av klassisk musikk og krydret med rå jazz-elementer. Stikkord er hjerte, sjel, råskap, personlighet, virtuositet, blod, svette og tårer. Albumet gis ut hos Rob Mules Records. 


Foto: Freddy Ludvik Larsen

Hallgeir Pedersen er en virtuos gitarist med internasjonal anerkjennelse. Han har en lang jazzkarriere bak seg, samtidig som han er en fremragende heavygitarist. Det er i heavyrocken han har røttene, som han får dyrket gjennom Phandrom. Dette er noe hans publikum har ventet lenge på. Med seg har han tre av sine mest betrodde musikere.


Foto: Freddy Ludvik Larsen

Bjørn Ivar Aslaksen på trommer og Odd-Erling Simensen på bass utgjør et superkompet som øyeblikkelig gir assosiasjoner til den autentiske Heavy Rock-tradisjonen. Ny på stammen er vokalfunnet Terje Storvig, som sjokkerer publikum med sin kraftfulle røst, patos og innlevelse.


Foto: Freddy Ludvik Larsen

Debutalbumet P H A N D R O M slippes i 2018. 

Albumet blir i skrivende stund mikset og mastret i legendariske Rainbow Studio - av stjerneprodusent Jan Erik Kongshaug. Han har noe av det mest eksklusive produksjonsutstyret i musikkbransjen. Han har produsert flere hundre album opp gjennom årene, blant andre a-ha, Bertine Zetlitz, Terje Rypdal, Jan Garbarek, Keith Jarreth og Arild Andersen. 

Han er en av de best renomerte i sitt fag i verden, og det betyr at Phandrom sin utgivelse blir kostbar. 

Budsjett: 

mix+master kr 35 000,- 

trykk cd/ vinyl 300 ex 24 000,- 

Coverdesign 3 000,- 

Promo 10 000,-

Sum 72 000,-


Vi ber om et beløp på kr 25 000,-, for å delfinansiere utgivelsen med Crowdfunding. Vi trenger også kr 5000,- for å dekke en del av promoteringen. Resten av utgiftene ( 42 000 ) dekker vi med spillejobber. Vi er nå i starten på en konsertserie på 7. Vi tar kr 200,-/ 225,- pr konsertbillett. Prisene varierer fra sted til sted. Nå kommer snart regningene på master, albumcoverets bakside og opptrykk. Da vil det være betryggende med deres bidrag gjennom Startskudd. Vi vil være evig takknemlige til dere som ønsker å gi.

Av erfaring har vi sett at publikum kan variere fra 40 og opp mot 100. Vi er i startgropa, så vi satser alt vi har på å nå langt. Vi får fantastisk fine tilbakemeldinger fra publikum, og vi har særdeles sterk tro på musikken og samarbeidet vårt. Vi mener dette er unikt, vi brenner for det vi gjør og vi strekker oss så langt vi har evne til - for å spre musikken og spillegleden vår til så mange som mulig, både gjennom utgivelse og turnevirksomhet. Vi elsker det vi gjør, og vi er overbeviste om at det smitter over på publikum. 

"Stormfullt gitarspill fra Loppas sjaman. Hallgeir Pedersen er en trollmann med gitaren" 

"Odd-Erling Simensen og Bjørn Ivar Aslaksen er stødige som Lofotveggen" 

" Vokalist Terje Storvig kan alle triksene i boka, og kjører på med den patos og innlevelse som kreves, i et bredbeint format. 

5/6 i Altaposten, av Rolf Edmund Lund


Terje Storvig (v) 

Hallgeir Pedersen (g) 

Odd-Erling Simensen (b) 

Bjørn Ivar Aslaksen (dr) 

www.phandrom.com


Fotograf på alle bilder: Freddy Ludvik LarsenPhandrom is world class Heavy Rock band from North Norway. Phandrom will release their debut album during the spring of 2018 -

Come on and join the team! 

Phandrom plays their own material exclusively. The music of Phandrom is related to legendary Hard Rock and Heavy Metal from the 70ies and 80iesspiced up with traces of Baroque music,  opera and raw elements of jazz.  

These are the most important keywords to describe the music and passion of Phandromheartsoul, savagerypersonalityvirtousitybloodsweat and tears. 


Photo: Freddy Ludvik Larsen

Hallgeir Pedersen is world class guitar player with international recognition - an unbelievable heavy metal guitar player with a unique personality and bounderyless fantasy on the  instrument. He is the leader and the main composer for Phandrom. 

Photo: Freddy Ludvik Larsen

He co-founded Phandrom along with some of his most entrusted musicians – drummer Bjørn Ivar Aslaksenbass player Odd Erling Simensen  and vocalist Terje Storvig. The combination of Aslaksen and Simensen is rock solid as they deliver the heavynessthightness, roughness and energy that is required by the authentic Heavy Rock tradition -  - a bass and drum team of dreams

Photo: Freddy Ludvik Larsen

Storvig shocks the audience with his thunderous, dynamic and passionate voice, a type of voice timbre sadly missed for several yearsHis operatic style has  been said to give the audience rainbow eyes.  

Phandrom will release their debut album during the spring of 2018 - Come on and join us!  


Phandrom is a Heavy Metal band from North Norway with music built around a solid original song material. With inspiration from seventies and the eightie Heavy Rock, the music also contains traces of Baroque music, opera with raw elements of jazz. These are the keywords of Phandrom: heart, soul, savagerypersonalityvirtuositybloodsweat and tears.   


The album will be released through the new exciting label, Rob Mules Records.  


The Debut album Phandrom "Victims Of The Sea" will be released in the spring of 2018.   

The album is to be mastered at Rainbow Studio by legendary sound engineer, Jan Erik Kongshaugthe man behind on houndreds of albums through the yearsamongst them A-ha, Terje Rypdal, Pat Metheny, Jan Garbarek, Keith Jarreth, and many more   

Kongshaug is a sound magicianregarded as one of the best in the business. Rainbow Studio contains some of the best sound equipment in the worldthis means extra costs. Regardless of costnothing but the  best is good enough for the listeners of our album.  


Budget:   

Mix + master NOK 35 000   

Press CD/ vinyl 300 ex NOK 24 000   

Coverdesign NOK 3 000   

Promo NOK 10 000  

Sum NOK 72 000  


 We are asking for NOK 25000 to finance approx one half of the album production with   CrowdfundingWe also need NOK 5000 for promotion. The rest of the expanses (NOK 42000) will be financed by ticket sales from our concerts. The ticket prices vary from NOK 150 up to 225We are very greatful for all donations.  


The audiences vary between 40 and 100 peopleWe are still in the beginningWe are giving all that we have to reach for larger audiences. The reviews from concerts are fantastic, and we slowly build our crowd. 

We have very strong faith in our musicWe feel we have an unique package of great musicanship and new fresh melodic Heavy Rock to offer the world. With this album we are able to spread our music – to as many as possible.  


"Stormy Guitar playing by the Shaman of Loppa. Hallgeir Pedersen is truly a wizard with the guitar"  

" The rythm section of Odd-Erling Simensen and Bjørn Ivar Aslaksen is as steady as the Rock Wall of Lofoten"  

 Vocalist Terje Storvig knows all the tricks in the book, and delivers with the patos and passion that the music is craving for.  

Altaposten December 4, 2017 (Rolf Edmund Lund)  


Terje Storvig (v)   Hallgeir Pedersen (g)   Odd-Erling Simensen (b)   Bjørn Ivar Aslaksen (dr)   


For those of you who want to contribute and pre-order our album from other contries and foreign banks, please  

contact us here: 

www.phandrom.com  

https://www.facebook.com/phandrom/  

Terjestorvig@hotmail.com 

Photos: Freddy Ludvik Larsen


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

13 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

5000 kr
Til promotering av albumet.

TERJE STORVIGS MUSIKK

Organisasjonsnummer: 996 910 806Adresse
c/o Øystein J. Blix Balsfjordgata 42
-
9007 TROMSØ


Kontakt
terjestorvig@hotmail.com

Belønninger

Bli med i trekning av ei T-skjorte

startskudd.no - Bli med i trekning av ei T-skjorte

Ved å støtte oss med en 50-lapp er du med i trekningen av ei T-skjorte. Vi har fire t-skjorter til utlodning!

3 personer har bidratt kr 50
Estimert leveranse 18.05.2018

Kjøp ei T-skjorte!

Bestill en Phandrom T-skjorte!

2 personer har bidratt kr 120
Estimert leveranse 18.05.2018

Bestill ei Phandrom-plate!

Bestill den rykende ferske plata her!

24 personer har bidratt kr 200
Estimert leveranse 18.05.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av Terje storvigs musikk, publisert 05.01.2018 15.00. Terje storvigs musikk sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Kultur.