startskudd.no - Oppgradering av apellplassen

Oppgradering av apellplassen

Nå er treningsplassen vår i så dårlig stand at det kan forårsake skade på både menneske og hund, derfor trenger vi DIN hjelp!

Innsamlet kr 31 739
79 %
Målbeløp kr 40 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 104
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 25.09.2017.

Nå er treningsplassen vår i så dårlig stand at det kan forårsake skade på både menneske og hund. Det er på tide med en oppgradering!

Prisen for utbedring vil komme på over kr. 260,000,-. Det er mye penger! Men det fine er at vi bare mangler 40.000,- for å få dette til!


Om hvert medlem i klubben bidrar med 300,- så når vi målet og vi får oppgradert appellplassen vår!


Det er flere som hjelper oss! Vi har for eksempel helt gratis fått pent brukt kunstgress fra en golfbane! Det sparer oss for mye penger og vil gjøre banen vår knallfin!

Vi i Drøbak Hundeklubb vil sette stor pris på om våre medlemmer, familiemedlemmer, venner og bekjente vil hjelpe oss med å samle inn nok penger slik at alle kan trene på en rett og oppdatert appellplass uten store hull og ujevnheter.

Sammen kan vi bidra med å skape bedre treningsforhold for både to og firbente.


Startskudd.no er en tjeneste som DNB har lansert som har som formål å hjelpe lag og foreninger med å finansiere sine prosjekter gjennom pengeinnsamling fra folket.  Les mer om tjenesten ved å klikke her.
Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

101 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

DRØBAK HUNDEKLUBB

Organisasjonsnummer: 980 935 884Adresse
Oberst Eriksens vei 41
-
1445 DRØBAK


Kontakt

Belønninger

Nøkkelord


Et prosjekt av DRØBAK HUNDEKLUBB, publisert 29.06.2017 00.00. DRØBAK HUNDEKLUBB sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Idrett.