Olivers verden

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Olivers verden

Oliver elsker dragen sin i Dragon Minders og ønsker en ny verden. Bidra til utvikling av et morsomt, nyttig og pedagogisk spill til barn!

Innsamlet kr 18 280
18 %
Målbeløp kr 100 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 32
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 25.01.2018.

Oliver er 8 år, elsker dragen sin og er veldig stolt over at den er blitt så stor. Oliver har spilt det pedagogiske spillet Dragon Minders i en periode, både på skolen og hjemme. Han liker spillet veldig godt, men ønsker seg en ny verden i havet. Det kan du nå være med på å realisere.

Dragon Minders er et pedagogisk spill som trener evnen til å lære. Det unike er at du trener evnen til å lære samtidig som at bokstavlæring blir en lek. Spillet er satt i en drageverden der barnet velger sitt eget drageegg. Ved å utføre oppgaver opptjener du belønning som dragen trenger for å vokse. 

Spillet er resultat av en mors erfaring med at barn lærer på forskjellige måter. Løsningen ble et spill som tilpasses den enkeltes individuelle behov for læring. Dragon Minders er et godt verktøy til bruk hjemme i leksesituasjonen. 

Målgruppen er hovedsakelig barn i alderen 5-8 år som holder på å lære seg bokstaver, men det er også minispill som primært trener evnen til å lære. Dragon Minders tar utgangspunkt i læreplanen for norsk og engelsk i første trinn i skolen. Spillet er utviklet i samarbeid med pedagoger og forskere, i tillegg til at barn har bidratt i prosessen. Spillet brukes i dag på skoler i Alta, Vardø, Tromsø og Modum kommune.

Nå kan du bidra til å realisere Olivers verden, slik at det også skjer noe ute i havet. Alle bidrag monner og vi setter pris på hver krone. Hvis vi skulle få inn flere midler på dette prosjektet, ønsker vi å gå i gang med trening av tall, mengder og enkle matematiske begreper.

Alle bidragsytere som ikke er anonyme, blir listet opp i vår Hall of fame på nettsiden vår. Tusen takk!

Dragon Minders bidrar til at flere barn mestrer læring.


Se meldingen fra Oliver til Dragon Minders

Hjelp til leseglede.

Dersom du ikke allerede har gjort det, kan du benytte linken under for å laste ned Dragon Minders og la barnet ditt tre inn i en verden av lærdom med sin personlige drage!

Last ned Android-utgaven her
Last ned iOS – utgaven her


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

250000 kr
En ny verden som tar for seg tall, matematiske begreper og tiervenner.

7%

Belønninger

250 kr godfølelse

startskudd.no - 250 kr godfølelse

Den gode følelsen av å bidra til at flere barn mestrer læring. Alle bidragsytere som ikke er anonyme blir tatt med i vår Hall of fame på nettsiden vår.

8 personer har bidratt kr 250
Estimert leveranse 25.01.2018

500 kr godfølelse

startskudd.no - 500 kr godfølelse

Den gode følelsen av å bidra til at flere barn mestrer læring. I tillegg får du tilsendt en eksklusiv drage-reflex i posten. Alle bidragsytere som ikke er anonyme blir tatt med i vår Hall of fame på nettsiden vår.

4 personer har bidratt kr 500
Estimert leveranse 28.02.2018

1000 kr godfølelse og filmeksponering

startskudd.no - 1000 kr godfølelse og filmeksponering

Den gode følelsen av å bidra til at flere barn mestrer læring. Eksklusiv drage-reflex tilsendt i posten. Alle bidragsytere som ikke er anonyme blir tatt med i vår Hall of fame på nettsiden vår. Du kan stille spørsmål som vi vil besvare i en film, evt. livesending på Facebook. Filmen avsluttes med å nevne bidragsytere som har gitt mer enn 1000 kr.

1 person har bidratt kr 1 000
Estimert leveranse 28.02.2018

2000 kr godfølelse og innrammet bilde av drage

startskudd.no - 2000 kr godfølelse og innrammet bilde av drage

Den gode følelsen av å bidra til at flere barn mestrer læring. Eksklusiv drage-reflex tilsendt i posten. Alle bidragsytere som ikke er anonyme blir tatt med i vår Hall of fame på nettsiden vår. Du kan stille spørsmål som vi vil besvare i en film, evt. livesending på Facebook. Filmen avsluttes med å nevne bidragsytere som har gitt mer enn 1000 kr. Du vil få tilsendt et innrammet bilde av en drageskisse fra Dragon Minders.

Bli den første som velger denne belønningen kr 2 000
Estimert leveranse 28.02.2018

5000 godfølelse

Den gode følelsen av å bidra til at flere barn mestrer læring. Du kan stille spørsmål som vi vil besvare i en film, evt. livesending på Facebook. Filmen avsluttes med å nevne bidragsytere som har gitt mer enn 1000 kr. Klassesett av eksklusiv drage-reflex tilsendt i posten til en valgfri klasse eller barnehageavdeling.

2 personer har bidratt kr 5 000
Estimert leveranse 28.02.2018

Et prosjekt av BY U'N MI AS, publisert 10.01.2018. BY U'N MI AS sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.