Nytt utstyr for barn og unge som jobber med media

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Nytt utstyr for barn og unge som jobber med media

VF Media ønsker å kjøpe utstyr så ungdom skal kunne utvikle ferdigheter og kunnskaper så de kan jobbe med sin hobby. Vi skaper en sosial arena!

Innsamlet kr 600
4 %

Prosjektet nådde ikke sitt mål, og pengene er refundert.

Målbeløp kr 13 000
Givere 0
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 20.07.2017.Hva er VF Media?

VF Media er en barne- og ungdomsforening som jobber for at barn og ungdom skal ha et regionalt tilbud hvor en kan blant annet låne utstyr, lære mer om media samt være på en sosial arena med andre likesinnede. Vi er ikke styrt av religiøse eller politiske prinsipper, og har heller ingen medlemskontingent. VF Media jobber vanligvis med flerkameraproduksjoner, film, lys- og lyd-teknikk, dronefilming, koding, musikkproduksjon og lignende. Vi opererer vanligvis på østlandet, men kan strekke oss til stort sett rundt hele Norge. Hvorfor støtte oss?

VF Media er en forening som drives på dugnad. Vi er også en ressursgruppe for mange ungdom som ønsker å låne utstyr til ulike prosjekter. Vi ønsker at medlemmer skal kunne bruke utstyret for et godt læringsutbytte. VF Media arbeider vanligvis med flerkameraproduksjoner, film, lys- og lyd-teknikk, dronefilming, koding og musikkproduksjon.  Vi vet at ungdom som jobber innen disse hobbyene, trenger mye og bra utstyr for å kunne utvikle sitt talent, og få til gode produksjoner. Vi vet også at godt og nytt utstyr skaper interesse blant ungdom. Med din støtte kan vi gjøre innkjøp til barn- og ungdom som trenger dette for å kunne arbeide med sin hobby, utvikle sine ferdigheter og kunnskap om temaene og være med på en god og sosial arena. Med støtten kan vi kjøpe inn et splitter nytt kamera, og VF Media-gensere for å bygge tilhørigheten for medlemmene.Hva er målet vårt?

Målet til VF Media er å konstant spre glede for ungdom og media. Vi ønsker å ha et fokus på at barn og ungdom skal kunne lære ved hjelp av kreative og morsomme prosjekter, både de vi lager selv og de vi blir hyret inn for. VF Media skal være en sosial arena hvor man skal kunne møtes, ikke bare for å jobbe, men også for å ha det gøy sammen. 


Bilde av ungdommer under FLF Live 2016! Ungdom styrte produksjonen helt selv.


Fremtiden da?

VF Media har en stor satsning på flerkamerautstyr. Flerkamera er en produksjon med mer enn ett kamera som ofte arbeider live på nettet, storskjermsproduksjon eller til opptak. Dette er blant annet å se på TV-produksjoner som f.eks. Norske Taleneter, hvor flerkameraproduksjonen er live. Dette har det vist seg å være en stor interesse for! Dere kan se et eksempel fra et  kurs med produksjon under Factory Light Festival Live. Dettevar et arrangement laget av oss i VF Media, og ungdommene fikk muligheten til å styre alt selv. Sendingen er fortsatt å se på vår YouTube-kanal.Du kan også få en smakebit her:
 Ingen givere hittil. Bli den første til å bidra!

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

VF Media

Organisasjonsnummer: 817623972Adresse
Skofterudveien 22
-
3474 ÅROS


Kontakt
post@vfmedia.no

Belønninger

Personlig takk

Vi vil takke deg for støtten. Tro på oss når vi sier at den hjelper oss, for DET gjør den. Derfor vil du få en personlig takk av noen av medlemmene våre!!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10000 igjen kr 70
Estimert leveranse 08.06.2017

T-SKJORTE av VF Media!!

startskudd.no - T-SKJORTE av VF Media!!

VF Media drives på dugnad, men vi vil allikevel gi noe tilbake til noen. Derfor blir du i trekningen av t-skjorter med VF Media logo. Denne t-skjorten heter FOTL Valueweight T.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 1000 igjen kr 400
Estimert leveranse 08.09.2017

Tilsendt VF Media genser + en hemmelig hovedgave

startskudd.no - Tilsendt VF Media genser + en hemmelig hovedgave

Dersom denne syke summen blir sendt vil være i trekningen av VF Media genser! I tillegg vil du få en personlig takk + en hemmelig hovedgave

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 100 igjen kr 800
Estimert leveranse 17.08.2017

Nøkkelord


Et prosjekt av VF Media, publisert 24.04.2017 00.00. VF Media sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Kultur.