startskudd.no - Norskproduserte og naturlige skjeggoljer

Norskproduserte og naturlige skjeggoljer

Norsk selskap med naturlige, veganske og alkoholfrie parfymeoljer. Nå vil vi også lage naturlige skjeggoljer med økologiske ingredienser.

Innsamlet kr 2 900
14 %
Målbeløp kr 20 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 11
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 24.03.2018.

Herrenes år 2018

Menn vil ha mer!


Etter stor etterspørsel fra menn jobber vi nå med utvikling av nye produkter. Skjeggoljer er fortsatt i vinden - og er det noe vi kan, så er det nettopp oljer! 

Ditt bidrag hjelper oss å gjennomføre prosjektet. Du har mulighet å sikre deg skjeggolje fra første ferdigstilling gjennom Startskudd.no belønninger.


Vårt fokus for skjeggoljer er renhet, pleie og vitamin-berikelse. Og selvfølgelig våre kjerneverdier Naturlig, Vegansk og Alkoholfritt. Disse oljene kommer i herlige milde dufter og passer alle skjeggvarianter!Vår historie

Eroma Perfumes ble etablert i  2015 av to kamerater, Jamil og André. Ambisjonen er å levere høykvalitetsprodukter, som skiller seg litt ut på markedet. Våre parfymer er naturlige, alkoholfrie og veganske. De er høykonsentrerte og er drøye i bruk. Flaskene er hendige og reisevennlige.

I 2016 fikk vi æren av å produsere to parfymer til illusjonisten Alexx Alexxander noe vi selvsagt er stolte over. 


I 2017 ble Eroma Perfumes omtalt i fagbladet Kosmetikk, som distribueres til retail-markedet og det profesjonelle markedet for skjønnhetsbransjen.


Fremstilling

Parfymeoljene er fremstilt av naturlige botaniske råvarer, er ikke utvunnet fra dyr eller testet på dyr. I tillegg er vi på grønn liste hos dyrevernalliansen. Dette skal vi fortsette med i vår nysatsning av skjeggoljer. Parfymeoljene er også alkoholfrie og dermed mere skånsomme for huden og allergivennlige, i tillegg gjør det at duften varer lengre uten fordampning.


Eroma Perfumes er ikke bare et merke – det er også mye følelser bak dette, kjærlighet til et produkt som vi er stolte av, og som våre brukere kan være stolte av og nyte med god samvittighet. Som du kan lese i vårt navn – Eroma – baklengs er Amore, som betyr nettopp kjærlighet. 

Både Jamil og André er svært opptatt av at både kunder og forhandlere er fornøyde. Og dette jobber vi hardt med hver dag, i alt fra store og små ordrer, til besøk hos fohandlere – for å kunne spre kunnskap om disse dyrbare dråpene av velduft og velvære. 

AndréJamil


Ambisjon

Vår ambisjon er å være et ledende norsk merke i å levere produkter som er basert på våre kjerneverdier. Eroma Perfumes er et innovativt selskap i stadig utvikling og har mange spennende prosjekter på gang. 


Ditt bidrag hjelper

Med ditt bidrag støtter du norsk gründervirksomhet, norsk produksjon og hjelper oss å kunne ferdigstille våre naturlige skjeggoljer med økologiske ingredienser, og milde spennende dufter. Hjelp oss å endelig få oljene ut til alle skjeggemenn!
I tillegg har du mulighet som den aller første å sikre deg skjeggolje fra første ferdigstilling. 


Eroma Perfumes er underenhet av Horn of North AS.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

3 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

HORN OF NORTH AS

Organisasjonsnummer: 912 764 982Adresse
Frydens gate 2B
-
0564 OSLO


Kontakt
salg@eroma.no

Belønninger

VIP Small

startskudd.no - VIP Small

Du sikrer deg en skjeggolje fra første ferdigstilling, og får fritt tilsendt én skjeggolje til verdi 249 kr. (Gratis frakt i Norge)

8 personer har bidratt Begrenset antall: 22 igjen kr 200
Estimert leveranse 01.05.2018

VIP Medium

startskudd.no - VIP Medium

Du får fritt tilsendt 3 skjeggoljer til en verdi av 747 kr, fra første ferdigstilling. (Gratis frakt i Norge)

2 personer har bidratt Begrenset antall: 23 igjen kr 600
Estimert leveranse 01.05.2018

VIP Large

startskudd.no - VIP Large

Du får fritt tilsendt 4 skjeggoljer fra første ferdigstilling + Bonus: én valgfri parfymeolje fra vårt sortiment. Total verdi 1.245 kr. (Gratis frakt i Norge)

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 15 igjen kr 1 000
Estimert leveranse 01.05.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av Horn of North AS, publisert 19.02.2018 12.00. Horn of North AS sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.