startskudd.no - Norsk Behandlingsforbund

Norsk Behandlingsforbund

Vi ønsker å subsidiere behandlinger som bedrer livskvaliteten, men som desverre faller utenfor HELFO.

Innsamlet kr 0
0 %
Målbeløp kr 200 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 0
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 20.02.2020.

Formål

Vi vil hjelpe flest mulig med virkelige behov for terapeutiske behandlinger. Måten vi vil gjøre det på er ved at behandlere og pasienter som er medlemmer hos oss, vil kunne søke om å få støtte for å foreta de bahandlingene de trenger, men som kanskje ikke har økonomi til det. Derfor ønsker vi å samle inn kapital for å kunne dekke dette. Dette er nå et helt idealistisk forbund, slik at alt som kommer inn av støtte her går uavkortet til formålet.

Det er mange som ikke har økonomi som strekker til for å foreta de nødvendige behandlingene. Det er her vi ønsker å bidra. Men mulighetene for å hjelpe andre er ikke der dersom vi ikke har midler til det. Det er grunnen til at vi ønsker støtte, for å hjelpe de som trenger det mest.


Vårt neste mål

Vi har nå en fagansvarlig som vurderer tilfellene (i hovedsak for å unngå svindel) som arbeider for oss ulønnet. Det neste målet, når det nærmer seg en jevn og sunn strøm, i form av støtte og medlemskontigenter, er å kunne lønne ihvertfall denne stillingen.


Om oss

Jeg (styreleder) kommer fra en familie med mange terapeuter. Det har ikke vært veldig innbringende, da den samme familien også er meget idealistiske. Som behandlere kommer man jo i kontakt med pasienter som er i fortvilede situasjoner og fysiske plager. Og ting kan jo oppstå som tærer på økonomien, slik som at vaskemaskinen/bilen/annet går i stykker. Da stiller jo selvfølgelig idealistene opp med det de kan. Så styret og jeg har som mål at når ting skjer, så skal det ikke være nødvendig for behandlerene å arbeide gratis, men at muligheten (oss) er der for å kunne bidra. Slik at pasienten/klienten og behandleren får det de trenger.

Det finnes også mange gode organisasjoner som hjelper de trengende med ting de trenger, slik som Fattighuset, Hjelpende Hender, Røde Kors, osv. Men vi fant ingen som kunne hjelpe på denne måten. Helsen er tross alt det viktigste vi har, og vi vil dekke behandlingsformer som kan dokumentere effekt, men som ikke dekkes av HELFO.

Ingen givere hittil. Bli den første til å bidra!

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Belønninger

3 mnd medlemskap

3 mnd medlemskap hos NOBEFO

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 1500 igjen kr 200
Estimert leveranse 29.02.2020

6 mnd medlemskap

6 mnd medlemskap hos NOBEFO

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 1000 igjen kr 350
Estimert leveranse 29.02.2020

1 års medlemskap

1 års medlemskap i NOBEFO

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 1000 igjen kr 600
Estimert leveranse 29.02.2020

Et prosjekt av Norsk Behandlingsforbund, publisert 21.01.2020. Prosjektet tilhører kategorien Veldedighet.