startskudd.no - Norrland - Kortfilm

Norrland - Kortfilm

Skogen rundt Norrland blir stadig mørkere og mørkere. Det er på tide å gå inn til hjertet av skogen, uten å miste seg selv på veien.

Innsamlet kr 4 670
46 %
Målbeløp kr 10 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 10
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 20.05.2017.


Norrland er en film som produseres i forbindelse med vår avsluttende eksamen på Høyskolen Kristiania. Filmen skal vises på konkurransen "Gullspiren 2017", og skal senere sendes videre på festivaler etter sommeren 2017.  Vi har en visjon om å skape en film som skal fengsle publikum med spenning og mystikk.

Den brennende lidenskapen rundt dette prosjektet er veldig stor, og vi ønsker å kunne gi filmen alt den trenger for å nå sitt fulle potensiale. Vi har den store gleden av å jobbe med talentfulle skuespillere og filmskapere, og filmen ligger i gode hender for å bli til det vi ønsker. 

Selv om dette først og fremst er et samarbeidsprosjekt uten lønn, er det å lage film aldri gratis. Vi legger mye fokus på elementene som må til for å gjøre filmen så troverdig som mulig, og dette krever midler. Vi setter dermed utrolig stor pris på absolutt all hjelpen vi kan få! Så om du har en tier til overs, eller om du ønsker å bidra på et større plan, så er vi evig takknemlig!


Filmen handler om en mann som vandrer innover i den dype skogen, for å finne noe han har mistet for lenge siden. Etterhvert som skogen blir dypere og mørkere, blir sinnet stadig dystrere, og fiendtlig. Det gjelder å ikke miste seg selv, og forsvinne inn i det overveldende mørket rundt Norrland.Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

5 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Belønninger

En hjelpende hånd

Vi setter stor pris på bidraget! Du vil få navnet ditt, og en spesiell takk i rulleteksten.

1 person har bidratt Begrenset antall: 199 igjen kr 20
Estimert leveranse 13.06.2017

Tretoppen

Du bidrar stort! Du vil selvfølgelig få en spesiell takk i rulleteksten, samt bli nevnt på våre sosiale medier som en ivrig støttespiller!

1 person har bidratt Begrenset antall: 199 igjen kr 150
Estimert leveranse 13.06.2017

Skogsvandrer

Nå snakker vi! Med et bidrag som dette, får du en enveisbillett inn i Norrland's dype mørke. Du får desverre ingen billett tilbake igjen, og blir tildelt tittelen "Norrland's Tapte Vandrer" i rulleteksten.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 30 igjen kr 400
Estimert leveranse 13.06.2017

Altseende

Wow! Du aner ikke hvor mye vi verdsetter bidraget ditt! Du kan tydeligvis navigere deg godt i den mørke skogen! Du vil dermed få tittelen som "Norrland's Altseende Øye" i rulleteksten, samt få den offisielle filmplakaten tilsendt, signert av kjernecrewet.

1 person har bidratt Begrenset antall: 19 igjen kr 850
Estimert leveranse 13.06.2017

Eksekutiv Produsent

Oi... vi vet ikke helt hva vi skal si! Vi kan jo begynne med den største takken du kan forestille deg! Du vil selvfølgelig motta den signerte plakaten. Og ettersom vi nå har nådd et nivå som vi i teamet ser på som toppen av generøsitet, vil du få tittelen som "Eksekutiv Produsent".

1 person har bidratt Begrenset antall: 4 igjen kr 1 000
Estimert leveranse 13.06.2017

Nøkkelord


Et prosjekt av Varg Film Mikkel Haugsrud Hauge, publisert 20.04.2017 00.00. Prosjektet tilhører kategorien Kultur.