Norges første barnebøker med innebygd 3D-teknologi

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Norges første barnebøker med innebygd 3D-teknologi

Barnebøkene om Plystrepus og Boknissen er interaktive bøker med innebygd 3D-teknologi for "utvidet virkelighet" (Augmented Reality).

Innsamlet kr 41 879
41 %
Målbeløp kr 100 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 30
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 17.12.2017.

Barnebøkene våre forteller eventyr som handler om musikk, fortellinger og fantasi. Møt den snille boknissen, som forteller magiske historier til barn, eller den musikalske katten og vennene hans som bor i en forblåst vestlandsby. 


Dette er interaktive bøker med innebygd teknologi for utvidet virkelighet (Augmented reality), noe som gir nye muligheter for hvilke opplevelser man kan få i bøkene. Det gir også muligheten til å oppdatere med nye funksjoner, etter at bøkene er utgitt.


Traileren til Boknissen er foreløpig kun tilgjenglig på engelsk, men vil snart bli publisert på norsk.


Boken om Boknissen

Boken om Boknissen handler om den lille nissen, Alf, som finner en magisk bok som lar ham reise i tid og rom. Sammen med sin venn, Bokfinken, drar han rundt og besøker barn og tar dem med på spennende eventyr. Det hele går veldig fint, helt til Skyggenissen oppdager boken hans, og finner ut at han har lyst på den...Boken om Plystrepus

Plystrepus er en glad og munter katt, som elsker musikk. Så ofte han kan, plystrer han i veg på sine ulike sanger. En dag finner Plystrepus en magisk dirigentstav som kan spille musikk med det usynlige orkesteret. Plystrepus bestemmer seg for å melde seg på i den lokale sangkonkurransen, men oppdager til sin store forskrekkelse at noen har stjålet dirigentstaven hans! Hvem kan det være?


Nå trenger vi din hjelp til å teste denne løsningen på norske barnebøker!

For å utvikle den magiske verdenen i AR-form, og videreutvikle funksjonene for å skape enda bedre eventyr, trenger vi din hjelp! 

Dere som forhåndsbestiller bøkene er de første som får komme inn i denne fantasiverdenen, og dere vil få en spesiell takk fra oss for at dere er med oss på denne reisen.


Sånn funker det

Last ned gratis- appen vår, Ordvegen, for Apple eller Android, og skann de spennende og morsomme bildene.  Med nyskapende AR (Augmented reality)- teknologi, vil du da oppleve en ny dimensjon av fortellingene.  


Begge bøkene kan selvsagt leses som vanlige bøker, men ved hjelp av teknologien vi benytter, kan vi også oppdatere bøkene og forandre "innholdet" etter at du har satt dem i bokhylla! 

Vi har kommet langt i produksjonen av teknologien, men nå trenger vi deres hjelp til å gjøre opplevelsen for våre unge lesere enda bedre. Desto flere som bestiller bøker nå i forkant, desto mer ressurser har vi til å skape ekstra magi for barna!


La barna inspirere oss

Vi har alltid hatt en drøm om å fortelle historier som er viktige for oss. Fortellinger som vi tror barn vil høre, der alt går an og verden er magisk. Barn er eksperter på denne verdenen, og derfor har vi latt oss inspirere. Så klart det finnes et uendelig bibliotek, magiske steiner og plystrende katter. Og selvfølgelig har alle sin egen sang i hjertet - bare man vil høre den. Barn er grenseløse, og vår visjon er å formidle gleden i musikk og fantasi ved å kombinere gammel og ny teknologi!


Støtt oss og gi deg selv eller noen du er glad i en gave - mellom fantasi og virkelighet!


Som belønning, kan du kan velge mellom bøker, postkort, dokumenter til bruk på egen printer  eller gavekort. 

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

13 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

ORDVEGEN PRODUKSJON AS

Organisasjonsnummer: 913 573 706Adresse
Halvorsbakken 4
-
4280 SKUDENESHAVN


Kontakt
post@ordvegen.no

Belønninger

Print din egen 3D-figur av Boknissen!

startskudd.no - Print din egen 3D-figur av Boknissen!

Med denne belønningen får du tilsendt et dokument som inneholder en egen 3D-figur. Dokumentet kan printes på en vanlig fargeskriver (blekk eller laser).

1 person har bidratt Begrenset antall: 999 igjen kr 50
Estimert leveranse 19.12.2017

Print din egen 3D-figur av Plystrepus!

startskudd.no - Print din egen 3D-figur av Plystrepus!

Med denne belønningen får du tilsendt et dokument som inneholder en egen 3D-figur. Dokumentet kan printes på en vanlig fargeskriver (blekk eller laser).

2 personer har bidratt Begrenset antall: 998 igjen kr 50
Estimert leveranse 19.12.2017

Postkort fra Plystrepus

startskudd.no - Postkort fra Plystrepus

Send et annerledes postkort til noen du kjenner. Kortet inneholder en egen 3D-animasjon, og en beskrivelse av hvordan den aktiveres.

2 personer har bidratt Begrenset antall: 498 igjen kr 75
Estimert leveranse 19.12.2017

Postkort med hilsen fra Boknissen

startskudd.no - Postkort med hilsen fra Boknissen

Send et annerledes postkort til noen du kjenner. Kortet inneholder en egen 3D-animasjon, og en beskrivelse av hvordan den aktiveres.

4 personer har bidratt Begrenset antall: 496 igjen kr 75
Estimert leveranse 19.12.2017

Bok om Plystrepus

startskudd.no - Bok om Plystrepus

Denne pakken inneholder boken om Plystrepus, med innbygd 3D-teknologi.

1 person har bidratt Begrenset antall: 249 igjen kr 249
Estimert leveranse 15.02.2018

Bok om Boknissen

startskudd.no - Bok om Boknissen

Denne pakken inneholder boken om Boknissen, med innbygd 3D-teknologi.

1 person har bidratt Begrenset antall: 249 igjen kr 249
Estimert leveranse 15.02.2018

Boknissen - barnebok og gavekort

startskudd.no - Boknissen - barnebok og gavekort

Denne pakken inneholder boken om Boknissen, og et eget gavekort. Begge disse produktene inneholder 3D-teknologi, med innebygde animasjoner. NB! Gavekortet sendes ut før jul, slik at det for eksempel kan gis som jule- eller bursdagsgave i forkant av bokutgivelsen. Både boken og kortet sendes til givers adresse.

1 person har bidratt Begrenset antall: 249 igjen kr 299
Estimert leveranse 15.02.2018

Plystrepus - barnebok og gavekort

startskudd.no - Plystrepus - barnebok og gavekort

Denne pakken inneholder boken om Plystrepus, og et eget gavekort. Begge disse produktene inneholder 3D-teknologi, med innebygde animasjoner. NB! Gavekortet sendes ut før jul, slik at det for eksempel kan gis som jule- eller bursdagsgave i forkant av bokutgivelsen. Både boken og kortet sendes til givers adresse.

4 personer har bidratt Begrenset antall: 246 igjen kr 299
Estimert leveranse 18.02.2018

Samlepakke med både bøker, gavekort, 3D-utskrifter og postkort!

startskudd.no - Samlepakke med både bøker, gavekort, 3D-utskrifter og postkort!

Denne pakken inneholder alle de andre produktene, både bøker, gavekort postkort og 3D-utskrifter. Produktene sendes ut fortløpende, etter hvert som de er klare. Det vil si at kortene sendes før jul, mens bøkene sendes etter jul.

9 personer har bidratt Begrenset antall: 191 igjen kr 500
Estimert leveranse 15.02.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av Ordvegen produksjon AS, publisert 17.11.2017 22.35. Ordvegen produksjon AS sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.