startskudd.no - Muil skal bygge 11-er fotballbane bak myra skole

Muil skal bygge 11-er fotballbane bak myra skole

MUIL har i 3 år jobbet med å få realisert en egen kunstgressbane til idrettslaget. Vi er nærmere en noen gang men trenger litt hjelp i fra deg.

Innsamlet kr 55 100
55 %
Målbeløp kr 100 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 68
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 20.03.2018.

Myra ungdoms- og Idrettslag  har i 3 år forsøkt å få realisert en egen 11-er kunstgressbane til idrettslaget. Veien har vært lang, men vi er nå nærmere enn noen gang. Vi trenger bare litt hjelp i fra akkurat deg for å få realisert Kunstgressbanen. 

Total kostnadsramme er ca kr 6.200.000. Dette finansieres med tippemidler, tilskudd fra Arendal kommune, og egenkapital fra idrettslaget. Status så langt er at vi er ca kr 280.000 fra å ha fullfinansiert banen, men vi jobber intenst for å få på plass de siste pengene slik at vi er sikre på at vi kan gjennomføre prosjektet.  

Banen skal ligg bak Myra Skole, og blir en er en 11-er kunstgressbane i full størrelse. Vi tror at Dette vil bli et løft for nærmiljøet, og vil bli et samlingspunkt for barn og ungdommer i Myra. Planen er at banen skal stå ferdig sensommeren 2018.

Den gamle slitte ballbingen bak skolen skal rives, og i skoletiden kan barna som går på Myra skole benytte seg av en helt ny fotballbane.

Ønsker du å hjelpe oss, setter vi stor pris på ditt bidrag.


Vi gleder oss allerede til å invitere deg til åpning av den nye fotballbanen!

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

60 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Belønninger

Nøkkelord


Et prosjekt av Myra uil ungdoms og idrettslag, publisert 14.12.2017 13.00. Myra uil ungdoms og idrettslag sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Idrett.