MovieMask GO - Din portable Kino

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

MovieMask GO - Din portable Kino

Få verdens mest portable kino fra din mobil. Sikre deg den beste prisen nå!

Innsamlet kr 1 496 433
1496 %
Målbeløp kr 100 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 3194
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 24.09.2017. 


Da vi designet MovieMask hadde vi et mål om å gjenskape den gode filmopplevelsen. Etter mye arbeid med design, prototyping og testing er vi stolte av å kunne presentere det vi mener er løsningen: MovieMask GO

Utviklet i samarbeid med eksperter på opptikk
MovieMask GO gir deg bærbar kinoopplevelse hvor som helst, når som helst. Det patentsøkte linsesystemet forstørrer skjermen på mobilen din, og synsfeltet tilsvarer en 100-tommers skjerm på 3 meters avstand. Gjennom tett samarbeid med en av norges ledende optikkeksperter har vi utviklet en løsning som gjør det behagelig å fokusere over lengre tid på skjermen.Vårt mål 
Drømmen vår er å levere en portabel kinoopplevelse til et internasjonalt publikum.
For å klare dette er vi avhengig av hjelp fra norske filmelskere. Ved å kjøpe en MovieMask GO er du med på en spennende reise fra idé til kommersialisering!
Fra 5% til 60% av synsfeltet
Når man ser video på mobilen dekker bildet kun cirka 5% av synsfeltet. Optikken i MovieMask GO gjør det mulig for mobilen å dekke 60% av synsfeltet. De nedbrettbare flappene på sidene lar deg stenge ute forstyrrende lys og omgivelser, og lager en verden hvor det kun er deg og innholdet du vil se.Ikke det samme -Bedre for 2D
MovieMask GO er ikke det samme som Virtual Reality. Forskjellen ligger i optikken: vår løsning gjør det mulig å anvende hele skjermen for å utnytte mobilens fulle oppløsning. Teknologien krever ikke spesialtilpasset innhold for å fungere - det du kan se på mobilen kan du også se på MovieMask GO. Våre testbrukere sammenligner ofte opplevelsen med å sitte i en kinosal - prøv selv!


4 x Oppløsningen
I tradisjonell VR på mobilen må man splitte skjermen i to for å levere ett bilde til hvert øye. Formatet på innholdet gjør at man med mobil-VR ender opp med en fjerdedel av kvaliteten på mobilens skjerm. Med MovieMask GO utnytter alle pikslene mobilen din kan levere, og gjør det mulig å nyte full HD.Dette er noen av plassene vi har vært nevnt tidligere:


Tusen takk!
Vi ønsker å si tusen takk til alle de titalls personene som har hjulpet oss til å være der vi er i dag, både de som har vært del av MovieMask-familien, investorer, oppstartsmiljøet i Trondheim og Oslo  og bedrifter som tidlig har turt å satse på våre produkt.Hvilke smarttelefoner kan man bruke med MovieMask GO?
MovieMask GO passer alle dagens toppmodeller, og det inkluderer Samsung Galaxy S8 og Iphone 7 Plus.
Om du fortsatt er i tvil om din modell passer kan du sjekke at den ikke er bredere enn 78,74 mm, og ikke lengre enn 148.9 mm. 


Kan man bruke hodetelefoner/lade telefonen når man bruker MovieMask GO?
Ja. Det er en avlang åpning på den ene siden av dekselet hvor hodetelefonutgangen og/eller lader fint får plass. Det er også fullt mulig å bruke Bluetooth-hodetelefoner.


Kan man bruke MovieMask selv om man har briller?
Ja, det skal ikke være noe problem å bruke vanlige lesebriller. Om man har briller med veldig store rammer kan det hende at man får problemer med å bruke flappene. 


Hva er forskjellen på MovieMask GO og VR-briller?
VR-briller deler skjermen i to og utnytter færre av de tilgjengelige pixlene for å skape en 3D-opplevelse. MovieMask GO utnytter derimot hele oppløsningen på din smarttelefon, og er designet for å gi deg en fullkommen film- eller serieopplevelse. Alt du kan se på telefonen, kan du se på MovieMask GO. Du kan lese mer om dette i kampanjen.


Er det behagelig å se på MovieMask GO en hel film eller episode?
Vi har utviklet linsene og masken i samarbeid med noen av norges ledende eksperter på optikk. Det de sier og vi har kommet frem til etter utallige timer med testing er at det kan sammenlignes med å sitte og se på en dataskjerm over lengre tid. 

ja, det skal ikke by på noen problemer. Men som med TV- og dataskjermer er det lurt å ta noen pauser om man skal ha marathon!


Hvor lenge varer en MovieMask GO?
Masken er utviklet i stoffer som skal tåle tusenvis av sammenlegginger.
Den vil også bare bli bedre samtidig som skjermteknologien blir det, så etterhvert som du bytter mobil blir den også bedre! Vi tror hver MovieMask GO kan gi tusenvis av timer med film og serier til hver bruker. Om du likevel opplever noen utfordringer må du ikke nøle med å ta kontakt, så hjelper vi deg så godt vi kan. 


Når får jeg min maske?

Du kan se informasjon om forventet leveringsdato for din valgte belønning nederst ved den du har valgt. Felles for de alle er at de kommer før jul. 


Hvordan kan jeg vite at dere leverer på tid?

Det siste halve året har vi vært i Kina annenhver måned for å følge opp produksjonen for å sørge at alt er i rute. I fjor høst hadde vi en kickstarterkampanje, hvor vi hadde mindre erfaring og mindre peiling, og vi da leverte før tiden!  Derfor føler vi oss sikre på at vi skal klare å levere til estimert tid.


Hvor skal selskapet?

Vår visjon er å gi en portabel kinoopplevelse til alle filmelskere i hele verden. Ved å støtte dette prosjektet er du med på å gjøre dette!_____________________________________________________________________


Lurer du på noe som ikke har blitt besvart i kampanjen?

Ta gjerne kontakt med oss på hello@moviemask.io

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Belønninger

Super Early Bird: MovieMask GO

startskudd.no - Super Early Bird: MovieMask GO

Vi tilbyr de 200 første som støtter oss spesialpris! Vær en av de første til å få MovieMask GO, og få kinofølelsen når som helst, hvor som helst! Inkludert frakt.

200 personer har bidratt Begrenset antall: 0 igjen kr 299
Estimert leveranse 11.10.2017

Early Bird: MovieMask GO

startskudd.no - Early Bird: MovieMask GO

Vær en av de første til å motta MovieMask GO, og få den til en av de beste prisene! Inkludert frakt!

1001 personer har bidratt Begrenset antall: -1 igjen kr 329
Estimert leveranse 30.10.2017

MovieMask GO til spesialpris!

startskudd.no - MovieMask GO til spesialpris!

Skaff deg din portable kino til tilbudspris, og hjelp oss med å ta tilbake den gode filmopplevelsen. Inkludert frakt.

1609 personer har bidratt Begrenset antall: 8391 igjen kr 379
Estimert leveranse 30.10.2017

Julegavedeal (4x)

startskudd.no - Julegavedeal (4x)

Gjøre unna julegavehandel tidlig? Harde, spennende pakker? Ferdig innpakket av MovieMask-teamet? JA TAKK! 4 ferdig innpakkede MovieMask GO til super early bird pris.

356 personer har bidratt Begrenset antall: 44 igjen kr 1 199
Estimert leveranse 30.11.2017

Bedriftspakka

startskudd.no - Bedriftspakka

En glad ansatt er en effektiv ansatt! La dine ansatte få den oppslukende opplevelsen, uansett hvor de er. Work hard, play hard! Frakt inkludert.

13 personer har bidratt Begrenset antall: 87 igjen kr 2 990
Estimert leveranse 15.11.2017

Bedriftspakka Stor: Megapack + Foredrag!

startskudd.no - Bedriftspakka Stor: Megapack + Foredrag!

Julegave til alle dine ansatte! Med på kjøpet får du et inspirerende foredrag om gründerlivet. Ta gjerne kontakt for mer informasjon. Inkludert frakt.

1 person har bidratt Begrenset antall: 17 igjen kr 28 900
Estimert leveranse 15.11.2017

Et prosjekt av MovieMask AS, publisert 15.08.2017. MovieMask AS sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.