startskudd.no - Minnefond for Keon

Minnefond for Keon

Tidligere Storm-spiller Keon Lawrence gikk nylig bort etter akutt sykdom. Vi ønsker å hjelpe etterlatte i denne tunge tiden.

Innsamlet kr 20 400
102 %
Målbeløp kr 20 000
Givere 66
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 22.12.2019.

Forrige uke kom det melding om at Keon Edward Lawrence er død. Den tidligere Storm-spilleren ble innlagt men døde etter akutt sykdom. Nyheten sender sjokkbølger blant spillere, andre i klubben og alle andre som har lært han å kjenne. Keon ble kun 32 år og etterlater seg en sønn.

Keon spilte for klubben fire ganger i perioden 2014-2019. Første året ble han fort en publikumsfavoritt, en meget god basketspiller som var spennende å se på og han ble faktisk kåret til Årets spiller i BLNO den sesongen. Etter dette har han ved tre anledninger spilt siste del av sesongen, senest i mars i år. Keon var en sosial og meget hyggelig person som vant mange hjerter i Tromsø, og det er utrolig tragisk at han har gått bort så ung og uventet.

Vi ønsker å starte et minnefond der vi og andre kan bidra med støtte som skal gå til en familie som nå går igjennom noe av det tøffeste man kan oppleve. Vi ønsker å ta initiativ til å hjelpe økonomisk til familiens utgifter i forbindelse med hans begravelse, samt det som måtte bli til overs fra innsamlingen vil gå til et gavefond til hans sønn Keon Jr. (7), også kalt KJ.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Belønninger

Storm-drakt med Keon sitt navn og nummer

startskudd.no - Storm-drakt med Keon sitt navn og nummer

Ved donasjoner over kr 1000 får du som giver en Storm-drakt med Keon sitt navn og nummer på ryggen som et fint minne for bidraget. Drakten har en veil. pris på 499,- og er sponset av vår utstyrsleverandør Macron Norge. Den kan også kjøpes for 399,- på https://stormshop.no/nb/skjorter/keon-drakt.html, og der vil også all inntekt gå uavkortet til Keon Jr. Drakten kan hentes på neste Storm-kamp den 22.des. Kl 16.00 i Tromsøhallen.

1 person har bidratt Begrenset antall: 19 igjen kr 1 000
Estimert leveranse 22.12.2019

Et prosjekt av Tromsø Storm, publisert 09.12.2019. Prosjektet tilhører kategorien Veldedighet.