Minimal Modesty - Nettbutikk for statement plagg

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Minimal Modesty - Nettbutikk for statement plagg

Nettbutikk som vil føre plagg og tilbehør som skiller seg ut, men fortsatt passer i kombinasjon med resten av garderoben din. Til en god pris.

Innsamlet kr 7 229
9 %
Målbeløp kr 75 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 27
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 19.12.2017.

 Visjon

MINIMAL MODESTY er en nettbutikk for kvinner der du kan finne edgy statementplagg som skiller seg ut, men som samtidig passer perfekt til deg og din stil. Vi ønsker å være en kilde til inspirasjon på tvers av hvilken klesstil og hvilket budsjett du har.

MINIMAL MODESTY skal hjelpe deg å identifisere din stil, og gi deg inspirasjon som er spesialtilpasset deg som kunde. Ved å inndele nettsiden vår etter stil-kategorier, vil vi gjøre netthandel enklere og mer effektivt.


Kolleksjoner

Gjennomgående i alle plaggene vi lanserer vil være et fokus på høy kvalitet og plagg som skiller seg ut. Samtidig som vi vil finne de perfekte trendplaggene, vil vi ha stort fokus på plaggene som skiller seg ut på tvers av trender og det aktuelle motebildet. Vi vil at du skal finne plagget du elsker - både nå og om 10 år. 

Vi valgt å ha mindre antall av hvert plagg slik at du virkelig kan føle deg unik når du går med et MINIMAL MODESTY plagg. Vårt mål er å lansere nye plagg og kolleksjoner ukentlig slik at du alltid vil oppdage en ny skatt når du går inn på MinimalModesty.com.

Vi tar inspirasjon i en mengde ulike stil-ikoner som ofte har gjennomførte stiler og tørr å gå utenfor komfortsonen i klesveien. Dette fører til at Minimal Modesty.com vil føre en mengde ulike stiler, og dette gjør oss sikre på at du kommer til å finne plaggene som også passer din garderobe perfekt. Du vil finne komfortable hoodies, blomstrete sommerkjoler, kroppsnære jumpsuits og minimalistiske jakker. Alt med en edgy look og særegne detaljer.


Pris

Vårt mål er å kunne levere edgy statement plagg med en lavere pris enn normale designvarer. Vi vil begynne i en prisklasse på rundt 200 kr og oppover, men vil ikke føre et prisnivå på flere tusen kroner per plagg.

Vi skal vise deg at vi kan levere kolleksjoner med gjennomgående kvalitet og særegenhet, uten at du nødvendigvis skal måtte spise nudler resten av året etter et besøk hos oss. Vi vet at plagg som skiller seg ut ikke nødvendigvis trenger å ha et høyt prisnivå.

Vi anslår at dette settet vil koste rundt kr 379,- per del. 

Vi anslår at denne toppen vil koste kr 249,- og underdelen koste kr 199,-. 

Vi anslår at prisene på dette ville ligget på rundt kr 499,- for jumpsuiten, kr 449,- for kjolen og kr 399,- for sett med topp og skjørt. 


Nettbutikk

Det finnes hundrevis av måter man kan skille seg ut i klesveien – derfor ville vi dele inn statement plaggene våre inn i stil-kategorier. Slik at du enkelt kan finne frem til plaggene som passer deg og din stil.

Når du klikker deg inn på MinimalModesty.com skal du enkelt se stil-kategorien som passer deg best. Inne i en stil-kategori vil du få mange lignende plagg samlet, og enkel inspirasjon på hvordan dette kan kombineres. En stil-kategori vil inneholde et utvalg av forskjellige plagg; bukser, skjørt, topper, jakker og accessoirers som fint vil kunne kombineres med hverandre og din eksisterende garderobe.Ved inndelingen i stil-kategorier vil vi gjøre det enklere for deg hvis du vanligvis ser etter hoodies og sporty bukser, eller kun går i minimalistiske klær. Tror du derimot ikke at disse stilkategoriene passer stilen din perfekt? Vi gjør det mulig for deg å lage din egendesignede stil-kategori. Ved å lage din egen stil-kategori slipper du å se blomstrete, halvlange skjørt, magetopper eller plagg som ikke dekker overarmene dine. Den vil være spesiallaget for deg og din stil, og skal skille ut alle plagg som ikke oppfyller dine preferanser.Vi er sikre på at denne inndelingen vil spare deg for både tid og frustrasjon ved at du slipper å bla deg igjennom endeløse sider med plagg som ikke passer til din stil eller kroppsfasong.

Minimal Modesty skal være en intuitiv nettbutikk – og du skal enkelt forstå hvordan du skal finne frem til det du ønsker. Vi vil gjøre handlingen din til en så effektiv og inspirerende opplevelse som mulig.

Per stil-kategori vil vi presentere minimum 10 plagg, noe som vil føre til at vi i startfasen vil føre minimum 50 varelinjer. Vi tar utgangspunkt i å minimum slippe 2 nye varelinjer ukentlig. I startfasen har vi beregnet å kunne ta utgangspunktet i fem stil-kategorier, som vil vokse til flere og flere etter hvert som nettbutikken utvider seg. Slik vil vi også nå ut til en større og større kundebase etter hvert som vi får inn flere stil-kategorier. Men vi vil så klart nå ut til så mange som mulig med én gang! Derfor lanserer vi ekstramål. Dersom vi får støttet et større beløp en hovedmålet vårt, vil vi lansere flere stil-kategorier!Markedsføring og media

Minimal Modesty vil primært bruke mediekanaler som Instagram og Facebook for markedsføring, og vil søke å være meget aktive i disse kanalene. Du kan gjerne følge oss på @minimalmodestyofficial på Instagram og like siden vår Minimal Modesty på Facebook. 

I fremtiden ønsker vi å promotere nettbutikken ved å arrangere Pop-up shops der kunder kan komme for å prøve plaggene vi har inne i nettbutikken. Vi vil også arrangere forskjellige typer eventer ved kolleksjonslanseringer og lanseringen av nettbutikken. 

 

Produksjon og distribusjon

Alle plagg vil lagerføres og sendes fra Norge. Vi vil sende til hele Norge og vil ha en leveringstid på mellom 1-4 dager på alle forsendelser. Vi vil også ha mulighet for leveringer i utlandet. 

Minimal Modesty har alle transport- og lageravtaler på plass, og logistikk med transport utredet. Vi har hatt en lang prosess med å finne riktige samarbeidspartnere i Kina, og har nå fått på plass en produksjonsavtale med kinesiske fabrikker som vi er meget fornøyd med. 

Vi har gått igjennom en test-fase der prøveproduksjon hos fabrikk er gjennomført, og er nå sikre på at produksjon i en større skala vil fungere godt. 


Om oss

Maren Borander er utdannet økonom og har erfaring fra flere ledd i klesbransjen med blant annet stilling som butikksjef og distriktssjef i en kleskjede. Maren har lenge hatt en drøm om å utvikle en egen klesbutikk, og har etter mye utvikling stor tro på at Minimal Modesty er et butikk-konsept som vil fungere. 

Minimal Modesty AS har også mottatt investeringer fra Project Management Consultants AS (PMC), et aksjeselskap med erfaring innnen oppstart av selskaper, samt at de driver med utleie av konsulenter til firma- og prosjektledelse. PMC tar også styreleder/-medlems oppdrag, og deres rolle i Minimal Modesty vil være styreledelse, samt komme med hjelp og støtte i oppstartsprosessen.


Veien videre

Mot slutten av prosjektet på Startskudd.no vil siste design og produksjonsmøte bli holdt på fabrikken i Kina, og klærne vil bli satt i produksjon.

Pengene innsamlet fra Startskudd.no vil hovedsakelig gå til videreutvikling av nettbutikken og produksjon og innkjøp av plagg. Utenom dette vil det være et stort fokus på markedsføring og  spredning av markedsføringskanalene våre. 

Vi regner med å være klar for slipp av nettside mot slutten av Q1 2018. Vi vil på denne tiden arrangere en stor lanseringsfest for å slippe nettbutikk og produkter. 

Vi håper at du har lyst til å være med på reisen, og tusen takk for tid og støtte! 

Gjerne følg oss på Facebook på @Minimal Modesty, og på Instagram på @Minimalmodestyofficial.


Dersom du har noen spørsmål så er du mer enn velkommen til å sende oss en e-post på maren@minimalmodesty.com. 


Med vennlig hilsen, 

MINIMAL MODESTY


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

10 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

100000 kr
Lansering av to ekstra stil-kategorier i nettbutikken.

7%

150000 kr
Lansering av enda to ekstra stil-kategorier i nettbutikken.

MINIMAL MODESTY AS

Organisasjonsnummer: 919 611 022Adresse
Sørengkaia 66
-
0194 OSLO


Kontakt
maren@minimalmodesty.com

Belønninger

Sneak-shop

startskudd.no - Sneak-shop

Få eksklusiv mulighet til å handle i nettbutikken før alle andre! Vi vil gi deg tilgang til nettbutikken før den slippes offentlig, og gir deg mulighet til å sikre deg dine favoritter før alle andre!

2 personer har bidratt Begrenset antall: 18 igjen kr 150
Estimert leveranse 01.03.2018

Invitasjon til Lanseringsfest

startskudd.no - Invitasjon til Lanseringsfest

Vi ønsker å invitere deg til lanseringsfesten vår som vil markere slippet av både nettbutikken og en mengde unike klær! Vi byr på en kveld med spennende overraskelser og god underholdning - og håper du har lyst til å være med! Denne belønningen gir deg en personlig invitasjon til lanseringsfesten og en sikret plass før alle andre.

3 personer har bidratt Begrenset antall: 17 igjen kr 250
Estimert leveranse 31.03.2018

"Early Bird" Gavekort 1000 kr - Dobbel verdi

startskudd.no - "Early Bird" Gavekort 1000 kr - Dobbel verdi

Begrenset antall - sikre deg et av "Early Bird" gavekortene som gir deg høyest verdi for pengene. Kjøp et gavekort for 499 kr - men få 1000 kr å bruke i nettbutikken.

7 personer har bidratt Begrenset antall: 43 igjen kr 499
Estimert leveranse 31.03.2018

Gavekort 1000 kr - 45% Rabatt

startskudd.no - Gavekort 1000 kr - 45% Rabatt

Kjøp et gavekort for 550 kr og få verdi for hele 1000 kr å bruke for i nettbutikken! Vi tilbyr et stort utvalg av jumpsuits, sett, bukser, topper og jakker - og er sikre på at du vil finne noe du liker.

1 person har bidratt Begrenset antall: 99 igjen kr 550
Estimert leveranse 31.03.2018

"Early Bird" Gavekort 2000 kr - Dobbel verdi

startskudd.no - "Early Bird" Gavekort 2000 kr - Dobbel verdi

Begrenset antall - sikre deg et av "Early Bird" gavekortene som gir deg høyest verdi for pengene. Kjøp et gavekort for 999 kr - men få 2000 kr å bruke i nettbutikken.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 50 igjen kr 999
Estimert leveranse 31.03.2018

Gavekort 2000 kr - 45% Rabatt

startskudd.no - Gavekort 2000 kr - 45% Rabatt

Kjøp et gavekort for 1100 kr og få verdi for hele 2000 kr å bruke for i nettbutikken! Vi tilbyr et stort utvalg av jumpsuits, sett, bukser, topper og jakker - og er sikre på at du vil finne noe du liker.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 150 igjen kr 1 100
Estimert leveranse 31.03.2018

"Early Bird" Gavekort 5000 kr - Dobbel verdi

startskudd.no - "Early Bird" Gavekort 5000 kr - Dobbel verdi

Begrenset antall - sikre deg et av "Early Bird" gavekortene som gir deg høyest verdi for pengene. Kjøp et gavekort for 2499 kr - men få 5000 kr å bruke i nettbutikken.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 25 igjen kr 2 499
Estimert leveranse 31.03.2018

Gavekort 5000 kr - 45% Rabatt

startskudd.no - Gavekort 5000 kr - 45% Rabatt

Kjøp et gavekort for 2750 kr og få verdi for hele 5000 kr å bruke for i nettbutikken! Vi tilbyr et stort utvalg av jumpsuits, sett, bukser, topper og jakker - og er sikre på at du vil finne noe du liker.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 75 igjen kr 2 750
Estimert leveranse 31.03.2018

Selg dine egne design i nettbutikken!

startskudd.no - Selg dine egne design i nettbutikken!

Har du alltid hatt en designspire i magen, eller hadde du bare synes det var fett å kunne selge dine egen-designede plagg i nettbutikken? Vi inviterer til en drømmedag der vi vil hjelpe deg å utvikle opp til tre (3) plagg, som vi vil produsere og selge på MinimalModesty.com.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 3 igjen kr 10 000
Estimert leveranse 29.04.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av Minimal Modesty AS, publisert 12.11.2017 18.00. Minimal Modesty AS sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.