startskudd.no - Mester Skredder Online Sy kurs

Mester Skredder Online Sy kurs

Vi ønsker å gi nye kunnskap til alle som liker kreativitet og håndverk. Støtt lansering av online sykurs og sy sammen med Mester Skredder!

Innsamlet kr 0
0 %
Målbeløp kr 34 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 0
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 05.06.2020.Om Mester Skredder:

Jeg har fullført Kjole og drakt syer  faget og fått meget bestått på svenneprøven og prisbelønnet skredder. Jeg har 3 år erfaring med kundesøm og har jobbet med mange forskjellige oppdrag fra sying av gardiner og båtputer til brudekjoler også barne klær. Nå ønsker jeg å dele mitt kunnskap med andre og lære andre å sy fra enkle ting til ting som krever mer grundig informasjon og kunnskaper. 

Hver kan velge selv på hvilket nivå man ønsker å lære og hvor dypt man ønsker å krave. Man kan lære bare noen enkle ting som justering av klær og sying av noen enlkle plagg til å bli nesten på samme nivå som proffesjonelle skreddere.

 Verden av håndverk og sying er som briliant med utellelig flersidighet og mulighet.Mål:

Mester Skredder ønsker å gjøre sying tilgjengelig til alle.  Siden jeg er skredder og utfører alle typer syarbeid fra små justeringer til nye klesplagg, møter jeg forskjellige mennesker med forskjellig økonomi. 

Siden ofte er arbeid tidskrevende, har ikke alle mulighet til å  bruke mine tjenester.

Derfor ønsker jeg å lansere online baserte sykurs for, at alle kan lære i minste fall legge opp buksene eller noen andre typer syarbeider sine selv, hvis ikke bli sine egne mestre skreddere. Kursene skal belønne seg siden kursene blir billigere enn å kjøpe inn tjeneste.

Hvert kunnskap er makt. Støtt vårt prosjekt og lær å sy! 

Sying er spennende, utviklende, kreativt og kan hjelpe deg ut i uforventende situasjoner hele livet og 24 timer hver dag!

Ikke minst, du kan llære det nå du vil og hovr du vil, med sin egen tempo.


Penger skal brukes til:

Vi samler inn penger for å utvikle butikken, bygge en nettside og kjøpe innredning i butikken vår. Vi ønsker å kjøpe flere symaskiner og annet verktøy og bygge en god nettside. 

Vi ønsker å gjøre opplæring for våre elever komfortabelt, enkelt og fleksibelt. Vi ønsker å lansere både online og offline sykurs. 

Våre offline sykurs vil ha et system som treningsøkter i en trening senter. Vi skal lage en grafikk med forskjellige kursene med forskjellig tid. Slik kan folk velge sin egen tid nå det passer å komme på kurs og lære det som de ønkser.  Ikke minst: man kan betale akkurat for ønsket tidsmengde ; man kan kjøpe time, dag, uke eller mnd. / flere mnd. Akkurat som det passer til deg! 

Vi forstår, at alle har sin eget liv og dag plan. Dette blir vanskelig å  samle alle i samme dagen og samme tid. Derfor ønkser  vi å gi frihet til deg og være fleksibel med best service. 


Belønning:

Du skal få mine første online kursene som jeg har laget eller planlegger å lage snart som belønning. I tillegg kan du kjøpe gavekort og en sykurs offline i vårt systue i Bergen med 800.- rabatt.


Mellom alle beløninger skal vi gjøre loter og en skal vinne gavekort til 1000 kr, som kan brukes til våres tsjeneste eller sykurs (en av det online eller offline.)

Ingen givere hittil. Bli den første til å bidra!

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Belønninger

Lær å sy ansikts masker!

startskudd.no - Lær å sy ansikts masker!

Online sykurs: lær å sy masker som skal beskytte deg og dine venner fra virus og støv! Vi skal sende deg en email med kurset.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 5000 igjen kr 60
Estimert leveranse 28.03.2020

6 forskjellig metoder legge opp bukser

startskudd.no - 6 forskjellig metoder legge opp bukser

Å legge opp en bukse koster vanligvis mellom 150-600 kroner. Men nå kan du få online kurs, hvor du skal lære 6 medoder til forskjellige typer bukser kun med 600 kr. Slik betaler du bare 1x og kan gjøre det i resten av livet selv. Vanlig pris til kurset er 790.-

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 3000 igjen kr 600
Estimert leveranse 05.06.2020

Online håndverk kurs for barn. 4 mnd. Video skal komme ut 1 gang i uke.

startskudd.no - Online håndverk kurs for barn. 4 mnd. Video skal komme ut 1 gang i uke.

Vi skal lage serie nettbasert video kurs med veiledning til barn i forskjellig alder. De skal lære enkle ting som å lage bilder, sy knapper og mye mer. Hver uke skal settes ut 1 video. Alle som støtter oss og betaler for kurset, kan få inngang 4 mnd. til denne kurset. I tillegg å lære noe nytt, skal barn utvikle sin motorikk, kreativitet og logisk tanking! Vanlig pris til 4 mnd. er 1400 kr. Vi gir et godt tilbud til deg som kjøper kurset i Startskudd. Dette er vår takknemlighet til deg som har støttet vårt prosjekt. Viktigst er at du skal sende til oss e-posten din som vi kan sende hver gang denne nye laget video.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 700 igjen kr 700
Estimert leveranse 03.04.2020

Gave kort med verdi 1000 kr for skreddertjenester/sykurs

startskudd.no - Gave kort med verdi 1000 kr for skreddertjenester/sykurs

Kjøp et gavekort som du kan bruke til alle våre tjenester eller offline sykurs. Verdi 1000.- Gyldig 6 mnd.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 700
Estimert leveranse 18.03.2020

16 timer sykurs i Bergen, offline

startskudd.no - 16 timer sykurs i Bergen, offline

Du skal få 800 kr rabatt for en kurs med personlig veiledning. Du velger selv ditt syprosjekt. Du kan lære å sy en barne kjole, interijørtekstiler (putetrekk, gardiner, duk, bordløpere, etc) eller redesigne en klesplagg om til noe annet.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 15 igjen kr 2 100
Estimert leveranse 23.03.2020

Et prosjekt av Mester skredder lipasina, publisert 20.03.2020. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.