Mer enn et Fotballag - Filmen om Rosenborg

Historien om Rosenborg er historien om en bydel og en fotballklubb hvor kameratskap har en helt spesiell betydning. Bli med på filmprosjektet!

Innsamlet kr 14 200
14%
Målbeløp kr 100 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 49
Dager igjen 0

Etter 100 år (og fire års intenst filmatisk arbeid) skal endelig dokumentarfilmen om Rosenborg ferdigstilles.


Bli en del av Rosenborgs historie!

I arbeidet med filmen har vi kommet over arkivmateriale som ingen visste eksisterte og som var i ferd med å forsvinne i tidens tann. Vi har sikret noe av materialet, men det er så mye vi skulle hatt med i filmen! Vi må ta vare på historiene før de forsvinner! 

Bli med på filmprosjektet og hjelp oss med å få med mest mulig av alle de spennende funnene våre. Vi tar hoveddelen av kostnadene selv, men er avhengige av støtte fra dere for å komme i mål! Dere som støtter vil få eksklusive visininger av dette før alle andre. Vi vil arrangere en egen visning for alle som støtter oss! 

Med nok støtte vil vi kunne lage filmsnutter og kommentarspor som er av historisk interesse og som viser ukjente sider ved Trondheims fotballag.


Hele RBK-laget er med å støtter opp prosjektet, Nils Arne Eggen og flere av de gamle stjernene har stilt opp og delt sine private historier og opplevelser. 

Ved hjelp av intervju av nøkkelpersoner som har formet historien, unike arkivbilder fra spillerne selv som aldri er vist før, og filmatiske dramatiseringer av viktige begivenheter gjennom de siste 100 årene skaper vi en fantastisk fortelling om Norges beste og mest lidenskapelig fotballag. Filmen produseres av det anerkjente filmselskapet Puzzle Filmproduksjon. Puzzle er en ekte trønderbedrift som har Rosenborg i sitt hjerte.


Du støtter prosjektet med akkurat så mye du ønsker, eller så kan du velge fra belønningene. I tillegg er alle som støtter prosjektet med 100kr eller mer er med i trekningen av sesongkort!


OBS: Det er viktig at du oppgir gyldig mailadresse/bostedsadresse så vi får til å kontakte deg hvis du vinner sesongkort, eller for å levere belønningene!Filmen har noen få scener som gjenstår, til disse scenene er det også mulighet for de første som melder seg til å bli med i noen små roller foran kamera. Hvis dette frister kan du melde deg på her:


STATISTPÅMELDING


Det er NÅ du har muligheten til å være med, det er 100 år til neste gang!


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

3 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

PUZZLE FILMPRODUKSJON AS

Organisasjonsnummer: 916 510 535


Denne organisasjonen er godkjent etter gjeldende kvalitetssikringsrutiner.


Adresse
Kirkegata 47E
-
7043 TRONDHEIM


Kontakt
david@ragnarokfilm.no

Belønninger

Digital Nedlasting

Digital nedlasting av extended cut av filmen. Du blir også med i trekningen av sesongkort!

22 personer har bidratt Begrenset antall: 78 igjen kr 200 Estimert leveranse 01.12.2017

Førpremiere på kino

Bli med å se filmen på kino før resten av verden får muligheten! Visning i Trondheim, reise og opphold dekkes ikke. Du er også med i trekningen av sesongkort!

6 personer har bidratt Begrenset antall: 119 igjen kr 200 Estimert leveranse 01.12.2017

DVD

Extended cut av filmen på DVD. Du er også med i trekningen av sesongkort!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 100 igjen kr 350 Estimert leveranse 01.12.2017

Bluray + Bok

Extended cut av filmen på bluray, og en liten bok om Rosenborg Ballklub`s 100 år. Du er også med i trekningen av sesongkort!

7 personer har bidratt Begrenset antall: 93 igjen kr 400 Estimert leveranse 01.12.2017

Bluray + Bok + Førpremiere på Kino

Extended cut av filmen på bluray, og en liten bok om Rosenborg Ballklub sine 100 år. I tillegg til billetter til førpremieren av filmen på kino. Visning i Trondheim, reise og opphold dekkes ikke. Du er også med i trekningen av sesongkort!

4 personer har bidratt Begrenset antall: 46 igjen kr 500 Estimert leveranse 01.12.2017

Et prosjekt av PUZZLE FILMPRODUKSJON AS, publisert 25.06.2017 00:00. PUZZLE FILMPRODUKSJON AS sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Idrett.