startskudd.no - Lyn Damer - Toppserien 2018 - bli med på laget!

Lyn Damer - Toppserien 2018 - bli med på laget!

Lyns Damelag har skrevet historie - i 2018 skal klubben for første gang være representert med et lag i Toppserien! Bli med på laget!

Innsamlet kr 23 720
23 %
Målbeløp kr 100 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 26
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 01.04.2018.

Hei alle Lyn-venner!

Våren 2009 startet noen ildsjeler et damelagsprosjekt for klubben i 4. divisjon. I 2018 – kun 9 år senere oppstarten – skal Lyns Damelag spille på øverste nivå i Norge. Det er ikke annet enn en suksesshistorie og en historisk bragd som vi er utrolig stolte av. 

For Damelaget vil debuten i Toppserien by på utfordringer både sportslig og økonomisk. Forskjellen fra 1. divisjonen er enorm. Lyn er forberedt på en tøff sesong, men du verden så mye moro det vil bli med blant annet lokaloppgjørene mot Røa, Lillestrøm, Kolbotn, Stabæk og ikke minst Vålerenga.

Nå trenger jentene DEG med på laget for at dette skal bli en spennende sesong som kan gjentas også i årene som kommer. Skal vi lykkes trenger Damelaget høyere inntekter for å legge optimalt til rette rundt den sportslige satsingen.

Lyn har ingen rike «onkler» ala Vålerenga og Avaldsnes som pumper millioner av kroner inn i sine damelag.Skulle det være en slik aktør blant oss er det selvfølgelig bare å ta kontakt. Vi tenker også at vi kan oppnå tilsvarende og stå godt rustet med mange små bidragsytere.Vi tenker derfor at når vi nå har tatt steget opp i Toppserien skal Lyn skal være «annerledes»-klubben hvor fokus er å satse på unge, sulte og fremadstormende spillere. Jentene vil sette enorm pris på alle bidrag!

Ydmyk i medgang - sta i motgang!

  


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

20 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

LYN FOTBALL

Organisasjonsnummer: 986 231 528Adresse
Olav M. Troviks vei 13
-
0864 OSLO


Kontakt
aubert@lynfotball.no

Belønninger

Nøkkelord


Et prosjekt av Lyn fotball, publisert 20.12.2017 00.00. Lyn fotball sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Idrett.