startskudd.no - Lykkeliten Hundehotell - Avdeling Aurskog

Lykkeliten Hundehotell - Avdeling Aurskog

Lykkeliten ønsker og starte en avdeling til for deres firbente i Aurskog! En liten avd- med din hund i fokus❤

Innsamlet kr 4 089
5 %
Målbeløp kr 80 000
Givere 12
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 31.12.2017.

En ny avdeling Lykkeliten Hundehotell!


I 2013 startet jeg Lykkeliten hundehotell på Skedsmokorset. Lykkeliten har gått kjempebra, og nå er tiden inne for å utvide med en liten avdeling i Aurskog. For å gjøre dette, trenger jeg deres hjelp! Jeg ønsker å starte opp i Aurskog for å lage flere plasser til deres firbente i ferier, helger og ellers i året. På Lykkeliten er deres hund i fokus. Det aktuelle lokalet er optimalt, det er romslig med landlig beliggenhet. Perfekt for turer! Hundegården blir stor med god plass til å løpe og leke i. Jeg vil tilby flere plasser hvor gamle og nye kjente er velkomne med deres hunder. 


Litt om Lykkeliten Hundehotell avdeling Skedsmokorset 

Jeg, Elinor startet min store drøm Lykkeliten Hundehotell Avdeling Skedsmokorset i 2013. Lykkeliten har blitt et trygt og godt sted, for alle hunderaser i alle størrelser. Jeg har lagt til rette for de beste rutinene, med sjekklister for hver enkelt hund. Vi er opptatt å se på den enkelte hunden som et individ, for det er det de er. Vi som jobber her er "tanter" til hundrevis av hunder der ute.

Vi som jobber på Lykkeliten

Toril er min høyre hånd, og jobber deltid. Hun er en dame med lang erfaring med hund og hundehold. Toril har alt under kontroll, og hun passer på at alle (både to- og firbente) har det bra.

Josefine, Silje, Elen, Gabby er ekstravakter i helger og på kveldstid. De sørger for masse kjærlighet og mosjon til hundene. Vi har også mange frivillige jenter på utplassering fra Ungdomsskole i nærområdet. Vi inkluderer også ungdommer som ønsker en ny start i livet, gjennom å tilby arbeidstrening og erfaring. På Lykkeliten er det plass for alle, og det er alltid hyggelig og trivelig med nye ansikt. Tiden er inne for en ny avdeling!

Vi har etterhvert fått mange faste kunder, og det er stadig flere som vil la oss passe hunden sin. Det er vi veldig stolte over! Selv bor jeg i Aurskog, i et gammelt hus fra 1925, med 1 mål tomt. På tomten er det god plass til et hundehotell, med muligheter for alle hunder til å løpe, leke og kose seg ute hele dagen. Det er også fine muligheter for å gå turer med hundene. Huset ligger landlig til, og etterhvert vil vi ha både høner og hester. Det er derfor jeg ønsker å bygge den nye avdelingen her: Lykkeliten Hundehotell avdeling Aurskog. 

Hva går pengene til?

Alle pengene som samles inn vil direkte gå til å bygge det nye hundehotellet. Hotellet skal ha 8-12 plasser. Kanskje kan vi utvide enda mer etterhvert! 


Målet med dette prosjektet er og få dette klart til sommeren 2018 med oppstart 1.mai.


Hvorfor la oss passe hunden din? 

Vi på Lykkeliten gjør vårt aller beste for hundene, sørger for rutiner som er så like som hjemme som mulig. Vår store lidenskap er å se at hundene har det bra, og at de trives når eier er på ferie. Vi liker å aktivisere de så mye som mulig, med tur og lek (både med oss og med andre hunder). Vi setter alltid opp en plan for oppholdet de er her og tilrettelegger for at din hund skal ha det så optimalt som mulig.


Hvorfor skal du støtte Lykkeliten?

Har du kanskje en hund selv? I så fall, se på belønningene til høyre! Ved å velge en belønning, vil du støtte Lykkeliten, og hjelpe oss et skritt om utvidelsen. Til gjengjeld vil din hund få et opphold hos oss!

Har du ikke en egen hund? Kanskje du vil gi oppholdet i gave til en hundeier du vet trenger hundepass en dag, en helg eller en uke? 

Sist, men ikke minst. Ved å støtte Lykkeliten støtter du ei gründer med ambisjoner om å gjøre Lykkeliten enda støtte. På den kan vi skape enda flere arbeidsplasser, og kan utvide tilbudet vårt for arbeidstrening!


Takk!

for at du leste prosjektbeskrivelsen min!

for at du tok deg tid til kanskje svippe innom hjemmesiden eller facebook siden!

for at du bidrar- ingen bidrag er for små!

for at du støtter oss og har troa!

for at du deler vårt startskudd til alle du kjenner! 


Hilsen fra alle to og firbente Lykkeliten Hundehotell!
Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

4 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

100000 kr
Tenk at vi klarte å nå hovedmålet vårt. Nå blir Lykkeliten Avdeling Aurskog en realitet. Klarer vi dette bonusmålet, vil vi bruke pengene på diverse utstyr til hundene. Hos oss er hundene i fokus, så det er viktig med bra utstyr.

4%

125000 kr
Hunden din fortjener litt luksus! Når vi 125000 kr vil vi også bygge en frisørsalong til hundene.
150000 kr
Mosjon og trening er viktig for hundene. Vi har store arealer, og plass til en skikkelig aguility bane!

Belønninger

Spa-dag for hunden din!

startskudd.no - Spa-dag for hunden din!

Fullt stell-lett børst, bad(med rensende shampoo og allergivennlig shampoo for din hund! kloklipp, lett ørerens og føn- avsluttes med en dusj deo (for hund!) med fantastisk duft! Jeg kontakter deg for å avtale tidspunkt.

2 personer har bidratt Begrenset antall: 3 igjen kr 500
Estimert leveranse 15.12.2017

Weekend-opphold for din hund!

startskudd.no - Weekend-opphold for din hund!

Inkluderer kost og losji hele helgen! Kan benyttes November eller Desember 2017 etter deres behov!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 5 igjen kr 1 000
Estimert leveranse 15.12.2017

1 ukes opphold sommeren 2018

startskudd.no - 1 ukes opphold sommeren 2018

Inkludert kost og losji! Kan benyttes fra 01.05.2018-01.09.2018.

1 person har bidratt Begrenset antall: 4 igjen kr 2 000
Estimert leveranse 01.09.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av Lykkeliten hundehotell sandvold, publisert 01.11.2017 12.00. Lykkeliten hundehotell sandvold sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.