Kortfilmen Vincent

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Kortfilmen Vincent

Kortfilm som formidler kontraster mellom lyse og mørke krefter i mennesker

Innsamlet kr 1 400
4 %
Målbeløp kr 30 000
Givere 8
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 05.11.2017.


Vi ber om donasjoner til å ferdigstille kortfilmen «Vincent».  Filmen med Ole Victor Corral og Henny Moan i hovedrollene er ferdig innspilt, men for å få ferdig filmen trenger vi midler til å honorere klipper, lyddesigner og komponist samt et mindre beløp til distribusjon. Etterarbeidet (som i produksjonen forøvrig) vil fullføres med mye goodwill fra de involverte, og det vi påløpe et minimum av kostnader som vi ber om hjelp til å dekke.


Pengene vil bli fordelt på følgende måte:

10 000 kr til klipp

10 000 kr til lyd-design

5 000 kr til komponist for musikk til filmen.

5 000 kr til distribusjon, plakater, festivaler, mm. Om filmen:

Vincent (25) framstår som en farlig mann som beveger på feil siden av loven. Han tar seg inn i en mørk kjeller for å gjøre innbrudd. Der møter han en kvinne Signe (75) som påstår at hun kjenner ham fra før. Vincent nekter for at de kjenner hverandre, men han hjelper henne med å bære opp noe fra kjelleren til leiligheten hennes. Når Signe vil vise Vincent et fotoalbum med bilder fra hans barndom, og Vincent motvillig ser bildene - bryter han sammen, og man får se hvem han egentlig er. Filmen formidler kontraster mellom lyse og mørke krefter i mennesker: Om hvordan kjærligheten kan fordrive det mørke og destruktive.


Hvem som står bak:

Eirik Tveiten har lang erfaring som manusforfatter, regissør, skuespiller, og teaterinstruktør.  Han har blant annet gitt ut kortfilmene ”Vennlige Mennesker” og ”Livet utenfor" som har deltatt på internasjonale filmfestivaler.Han har også lang utdannelse fra UiO.


Elisabeth Velle Andersen er utdannet filmskaper fra Norges Kreative Fagskole. Hun har produsert en kortfilm tidligere, og jobbet på sett på flere andre produksjoner. Elisabeth har også erfaring fra teater og revy, og har jobbet som statist og skuespiller i flere produksjoner.


I hoverdollene: Henny Moan, og Ole Victor Corral


Statister: Oskar  Lacy Corral, Ludvik Alexander Sørensen, Devansh Agnimotri, Craig Watkins, Liam Alexander Sigurdsøn, Benjamin Køien Latham, Alexander G. Nesbakken, Kevin Aleksander Fossheim


Manus og regi: Eirik Tveiten

Produsent: Elisabeth Velle Andersen, og Eirik Tveiten

Foto: Kjetil Onarheim Kveen

B-Foto:  Kim Andreas Dalskau, Ulrik Lohne Enersen

Lys: Torstein Østberg

Lyd: Thomas Bjørkholen Braaten

Inspillingsleder: Thomas Gunnari Røtting, Nina Meyer

Sminke: Elisabeth Mainy

Klipp: Svein Olav Sandem, Thomas Gunnari Røtting

Lyddesign: Liana Degtiar

Komponist: Nikolai Winge

Sommerfuggelansvarlig: Melissa Pink

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

5 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

45000 kr
Filmplakatene alene koster 2500, så da har vi bare 2500 igjen som holder til bare en festival, eller vi må spe på fra egne lommer om festivalen skal ha mer... Jo mer penger vi får inn, jo flere festivaler kan vi søke filmen inn på. De fleste festivalene skal ha noen tusen for hver film som meldes på, men beløpet varierer fra festival til festival. Vi ønsker jo å nå ut til flest mulig med budskapet i filmen, så vi er veldig takknemmlige om vi får inn mer!

3%

Belønninger

Alle som gir 1000 kr eller mer får navnet på gjestelisten til premieren på filmen.

Vi setter opp en gjesteliste til premieren, så de som har gitt 1000 kr eller mer får gratis adgang til filmen på premieren. Eventuell reise må dekkes av den enkelte.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 1 igjen kr 10
Estimert leveranse 15.04.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av Velle film v/elisabeth velle andersen, publisert 30.09.2017 08.00. Prosjektet tilhører kategorien Kultur.