startskudd.no - Kingston - Lekre klokker

Kingston - Lekre klokker

Vi i Kingston ønsker å utvkle klokker med tidløs stil og god kvalitet.

Innsamlet kr 3 397
6 %
Målbeløp kr 50 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 4
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 31.10.2018.

KINGSTON

Vi i Kingston er unge gründere som drømmer om å starte vår egen bedrift bestående av salg av klokker. Ønsket er en bedrift med gode standarder og produkter i høy kvalitet. Vårt mål er å starte en nettbutikk med produkter i god kvalitet og rask levering av varer.

Tidløs stil

Ønsket er å utvikle klokker med tidløst stil og god kvalitet som er utført i forskjellig design. Klokkene vil bli utviklet i flere forskjellige stiler på både ur og reim, reimen vil være avtagbar slik at man kan bytte om til flere forskjellige reimer for et klokke ur.


Fra ide til ferdig produkt

Utvikling og produsering av produktene er i samarbeider med fabrikker i Kina, dette samarbeidet har vi nå hatt over en lang periode og vi har nå vår første leveranse er på vei. Produktene er designet i samarbeid med fabrikken med vårt eget preg.

All in!

Vi har et stort pågangsdriv til å få ting gjort og fullføre det, vi går all in for å få suksess. Klokker er interessen vår, så derfor er det ekstra meningsfullt å drive en bedrift med noe vi liker. Vårt syn er at klokker er det beste smykket man kan ha som også gir en mening og ikke bare er til pynt. 


Utvikling

Først og fremst vil vi utvikle en klokke med ur som er utført i rosegull med svart bakgrunn og brun lær reim. Det vil senere komme flere alternativer innenfor reimer og ur. For å toppe det hele kommer klokkene i lekre bokser. Forhåndsbestilling av klokke 799,- første parti kommer i midten av juni 2018.

Våre reimer er fullt utskiftbare og dette kan bli gjort på sekunder uten noen som helst form for verktøy. Dette vil gjøre det mulig å kombinere uret med flere forskjellige reimer.


Kontakt oss gjerne, kingstonwatches@hotmail.com

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

1 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Belønninger

Forhåndsbestilling 799,-

startskudd.no - Forhåndsbestilling 799,-

Belønningen vil være en forhåndsbestilling av klokken, den vil bli sendt så fort belønning er innfridd.

3 personer har bidratt Begrenset antall: 47 igjen kr 799
Estimert leveranse 21.06.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av KRISTOFFER LINDHOLT, publisert 13.06.2018 00.00. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.