startskudd.no - Jobb - trivsel - integrering!

Jobb - trivsel - integrering!

Den frivillige organisasjonen Dråpen i Havet trenger administrativ hjelp på kontoret og ønsker din hjelp til å ansette nyankomne flyktninger!

Innsamlet kr 6 850
3 %
Målbeløp kr 200 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 27
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 30.11.2017.

Når man kommer som flyktning til et nytt land er det to ting som gjelder! Nemlig å finne seg til rette og å kunne være en bidragsyter i sitt nye hjemland.


Vi opplever at svært mange har god kompetanse med seg i bagasjen, men at de sjelden får mulighet til å bruke denne. Som en frivillig organisasjon, med få ansatte, ønsker vi din hjelp til å kunne ansette nyankomne flyktninger. Dette vil først og fremst gi oss den hjelpen vi trenger på kontoret, slik at vi kan nå ut med hjelp til flere, men minst like viktig, gi muligheter for den som blir ansatt til å komme fort i gang og bli selvforsørget. En vinn-vinn situasjon!


Å gi folk en mulighet til arbeid, er en investering i et inkluderende og raust samfunn der alle bidrar. Antall ansettelser og stillingenes størrelse vil avhenge av støtten som kommer inn til prosjektet, men vi kommer til å jobbe for at de som får muligheten, får et langsiktig perspektiv på arbeidsforholdet. 


Hjelp oss å gi en arbeidsmulighet til en av våre nye dyktige landsmenn!

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

26 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

DRÅPEN I HAVET

Organisasjonsnummer: 915 990 347Adresse
Karenslyst Allé 16D
-
0278 OSLO


Kontakt
trude@drapenihavet.no

Belønninger

Nøkkelord


Et prosjekt av DRÅPEN I HAVET, publisert 13.09.2017 15.06. DRÅPEN I HAVET sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Veldedighet.