Intoit – den beste måten å teste seg i pensum!

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Intoit – den beste måten å teste seg i pensum!

Intoit er en digital crowdsource-basert læringsplattform, som bygger på prinsippet om at man lærer best ved å lære bort.

Innsamlet kr 11 050
27 %
Målbeløp kr 40 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 47
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 09.06.2018.

Intoit.io – den beste måten å teste seg i pensum!


Intoit gjør eksamensforberedelser til en lek. Våre prinsipper er at læring skal være gøy, at det skal være mulig å lære i korte økter, og at man lærer best ved å lære bort og hjelpe hverandre. Intoit er en læringsplattform der man enkelt kan teste om man har fått med seg det man har lest ved å gjennomgå flashcards, ta korte og motiverende quizzer som gir umiddelbar tilbakemelding på hvor godt man behersker stoffet –  direkte knyttet opp mot emner fra studiet.


Vår visjon

Mange forbinder læring med noe vanskelig og tungt. Vi ønsker at Intoit skal være et sted hvor studenter enkelt kan teste kunnskapene sine, få hjelp, og få tilgang til notater og kilder. Intoit skal være den beste vennen til alle som vil lære noe. Vi ønsker å være en bidragsyter til å fornye dagens metoder ved å utforde etablerte prosesser og tanker innen utdanningssystemet. 


"Vi drømmer om at en kollokviegruppe skal kunne bestå av studenter i hele verden – ikke bare en studentgruppe i et lukket rom."


Om oss

Teamet bak Intoit er alle studenter på NTNU med ulike studiebakgrunner, men med et felles engasjement om å gjøre læring enkelt og effektivt. Alle jobber med Intoit ved siden av fulltidsstudiet. Fire av teammedlemene går siste året på utdanningsløpet sitt, men alle ønsker likevel å kunne jobbe videre med prosjektet.
Historien

Idéen bak Intoit kom allerede da to av våre medlemmer gikk førsteåret på sivilingeniørstudiet, og skulle forberede seg til sin første multiple choice-eksamen på NTNU. Standard prosedyre var da å printe ut øvinger og eksamenssett med tilhørende løsningsforslag. Dette gikk smertefritt fram til tanken slo seg: er dette egentlig nødvendig?. Ikke var det særlig miljøvennlig heller.


Det åpenbare svaret var at de samme ressursene allerede fantes tilgjengelig digitalt. I tillegg var det plutselig ikke lenger en selvfølge at disse prosessene var den beste måten å teste seg i pensum.


På slutten av høstsemesteret 2018 lanserte vi første versjon av Intoit der brukerne selv kunne quizze, moderere, kommentere og bidra, med hovedsakelig emner fra NTNU og BI. Motivasjonen var å lage en tjeneste som vi som studenter selv ønsket å bruke. Men med en overveldende brukeraktivitet som knuste både forventninger og serverkapasitet, virket konseptet om et crowdsource-basert læringsplattform å være en suksess. 


Talldata for 28. november 2018 - 10. desember 2018

 

Engasjementet fra medstudenter inkluderte blant annet daglige Facebook-meldinger og hyppige Jodel-innslag. Det var artig å erfare at det var flere som var minst like begeistret for Intoit, som det vi selv er!Hva skjer med bidraget?

Den positive responsen fra medstudenter, faglærere og andre interessenter fikk oss til å innse at det faktisk eksisterer en reell etterspørsel. Derfor er målet å kunne videreutvikle Intoit til et universalt format som kan inkludere alle universiteter og høyskoler i Norge. Bidraget vil derfor i første omgang bli brukt til å dekke grunnleggende driftskostnader som leie, servere, lisenser, regnskap og utstyr. Økonomisk støtte gir oss frihet til å fortsette arbeidet med å skalere og forbedre tjenesten i tråd med den voksende brukermassen, i form av bedre moderatorverktøy, flashcards, m.m.


Veien videre

I første omgang ønsker vi å ekspandere videre til UiO, UiB og UiT. Vi håper at midlene fra Startskudd kan gi oss en buffer til å kunne implementere en bærekraftig forretningsmodell som vi kaller Intoit Gold. Dette vil være en betalingsmodell som gir brukeren tilgang til ekstra verktøy som skal gjøre læringen mer effektiv (alt innhold vil fortsatt være gratis!). Planen er å presentere dette i løpet av eksamensperioden.


I tillegg jobber vi blant annet med å styrke brukerprofilen slik at studentene får en mer personifisert opplevelse og bedre tilknytning til tjenesten. Dette vil blant annet inkludere et achievement system, der brukerne oppnår milepæler basert på ulike oppgaver. I sammenheng med Startskudd-kampanjen har vi utviklet en helt unik Achievement for de som kjøper Intoit Gold!Alle som kjøper Intoit Gold (20 % Rabatt!) 

gjennom Startskudd vil få med en helt unik Achievement!


Oh-gee! Supporter


Intoit Gold gir deg tilgang til funksjoner som gjør læringen behagelig og effektiv:
FAQ


Fins det en egen mobilapp for Intoit?

Per dags dato fokuserer vi nettjenesten Intoit.io, som også fungerer på mobile nettlesere. På sikt kan det være aktuelt å tilby optimaliserte versjoner for både iOS og Android.


Kan dere legge til et emne?

Vi ønsker å tilrettelegge for et community der folk selv kan bidra med innhold på en enkel og brukervennlig måte. Mange fra teamet er likevel aktive brukere selv, så ikke bli overrasket om det dukker opp nye emner, temaer eller spørsmål fra oss. ;-)


Kommer dere til å ta betalt for innholdet?

Vi ønsker at Intoit forblir gratis, ettersom at Intoit er en tjeneste der brukerne selv bidrar til innholdet.

Intoit Gold vil tilby diverse verktøy som hjelper brukeren å utnytte innholdet på en effektiv måte, men selve innholdet vil alltid være gratis.


Hvorfor må jeg logge inn med Facebook?

Facebook gjør det mulig å tilby et effektivt og pålitelig innloggingssystem. Vi lagrer ingen privat informasjon utover det som er nødvendig for funksjonalitet på siden. Det er også mulig å få tilgang til Intoit med begrenset funksjonalitet som gjestebruker.
Lurer du på noe?

Kontakt oss via Facebook, eller send oss gjerne en mail på post@intoit.io
Samarbeidspartnere


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

14 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

80000 kr
Starter utviklingen av en Intoit-app for iOS og Android

13%

120000 kr
Starter arbeidet med å tilby en Intoit-versjon for VGS/Grunnskolen

ACE EDUCATION AS

Organisasjonsnummer: 917 568 960Adresse
Elgeseter gate 9
-
7030 TRONDHEIM


Kontakt
post@intoit.io

Belønninger

Støttespiller'n

startskudd.no - Støttespiller'n

Få navnet ditt foreviget i en liste over Startskudd-støttespillere på en dedikert side av Intoit.

9 personer har bidratt Begrenset antall: 991 igjen kr 50
Estimert leveranse 09.06.2018

Oh-gee! Supporter

startskudd.no - Oh-gee! Supporter

Få navnet ditt foreviget i en liste over Startskudd-støttespillere på en dedikert side av Intoit. 1 semester med Intoit Gold, inkl. Oh-gee! Supporter

8 personer har bidratt Begrenset antall: 92 igjen kr 100
Estimert leveranse 03.05.2018

Til deg (og din venn)

startskudd.no - Til deg (og din venn)

Få navnet ditt foreviget i en liste over Startskudd-støttespillere på en dedikert side av Intoit. 1 år med Intoit Gold (kan velge å gi bort et semester til en venn), inkl. Oh-gee! Supporter

2 personer har bidratt Begrenset antall: 98 igjen kr 195
Estimert leveranse 03.05.2018

Community-pakken

startskudd.no - Community-pakken

Få navnet ditt foreviget i en liste over Startskudd-støttespillere på en dedikert side av Intoit. 1 år med Intoit Gold, inkl. Oh-gee! Supporter + Intoit T-skjorte(!)

6 personer har bidratt Begrenset antall: 44 igjen kr 250
Estimert leveranse 03.05.2018

Livstid

startskudd.no - Livstid

Få navnet ditt foreviget i en liste over Startskudd-støttespillere på en dedikert side av Intoit. LIVSTID Intoit Gold, inkl. Oh-gee! Supporter

5 personer har bidratt Begrenset antall: 45 igjen kr 500
Estimert leveranse 03.05.2018

Set for life

startskudd.no - Set for life

Få navnet ditt foreviget i en liste over Startskudd-støttespillere på en dedikert side av Intoit. LIVSTID Intoit Gold, inkl. Oh-gee! + Intoit T-skjorte(!)

3 personer har bidratt Begrenset antall: 47 igjen kr 600
Estimert leveranse 03.05.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av Ace Education AS, publisert 24.04.2018 08.00. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.