startskudd.no - Idrettshus -  Konnerud IL

Idrettshus - Konnerud IL

Vi håper at mange vil være med på denne "dugnaden" for et Idrettshus som tusenvis av barn og ungdom vil ha glede av i mange år fremover.

Innsamlet kr 20 000
4 %
Målbeløp kr 500 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 68
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 31.12.2017.

Stjernene henger glitrende over den vinterkalde Konnerudgryta. Det myldrer av aktivitet på begge banene. Den ene grønn. Den andre blank. På den ene har de på seg skøyter. På den andre fotballsko. Større er ikke forskjellen. Større er ikke skillet. Gutter og jenter, smilende, leende, leikende, hodestups forelska i idretten de elsker aller mest. På hjemstedet sitt. Etter skolen. På kveldene. I helgene. Kalde dager, kalde kvelder. Hele vinteren. Hele sommeren.

Midt mellom banene ligger selve hjertet i Konnerudgryta. Et rødt hjerte. Et pulserende hjerte. Et samlende hjerte. Et lidenskapelig hjerte. Et vennskapelig hjerte. Et hjerte med plass til å dele gleder. Og sorger. Til å dele oppturene. Og nederlagene. Der nede på gressvollen, midt mellom isen og gresset skal idrettshuset ligge. Et knutepunkt. Mellom sommer og vinter. Mellom idretter i et fleridrettslag. Et knutepunkt mellom mennesker. Et knutepunkt alle har et forhold til. Et sted vi alle er glad i. Et sted vi alle er velkommen. Et sted vi alle hører hjemme.


Konnerud idrettspark summer av liv fra morgen til kveld og gjennom sommer så vinter. Idrettsparken har allikevel alltid manglet den siste finishen, det som gjør anlegget komplett: de tilhørende skikkelige praktiske fasiliteter og et knutepunkt som limer miljøet og bygger de sosiale broene som skal til for at enda flere og enda lengre skal være i aktivitet i klubben av vårt hjerte: ET IDRETTSHUS:

  • Et samlingspunkt for de aktive, tilskuerne, trenerne og foreldrene 
  • Et skikkelig garderobeanlegg med opplagte praktiske funksjoner som bygger sterke sosiale og sunne idrettsmiljøer
  • Forsamlingslokaler med kafeteria og panoramautsikt til aktivitetene under kamp, trening, publikumstid, cup, idrettskoler og en rekke andre aktiviteter.
  • Et stort kombinert oppholdsrom/skifterom/spiserom/varmestue med tilhørende toaletter som «alltid» skal være åpent for alle.

Bygget er tiltenkt å brukes så mye som mulig av våre barn, ungdom, voksne og gamle uavhengig av funksjonsevne. Bygget skal brukes av våre organiserte aktive, publikum, familier, skoler, barnehager, fritidsordninger og mange flere hver eneste dag og kveld gjennom hele året. I praksis vil bygget bringe garderobekulturen tilbake til Konnerud, den fortjente varmestua til våre mange aktive ballspillere, skiftestua til våre aktive familier som skal ut på isen, et sted å lagre og nyte matpakka når det det bøtter ned og ikke minst en tørr og varm fantastisk tilskuerplass til alle som vil følge sine nærmeste i fri utfoldelse på idrettsbanen. Fra byggets 2. etasje vil hele regionen være velkommen til å nyte kakaoen fra vår fremtidige kafeteria som vil henge over idrettsanleggets flotte boltreplass. 


Idrettshuset i seg selv blir på totalt 660 kvm fordelt på 2 etasjer og fremstår som moderne, kult og funksjonelt.

Idrettshuset har en estimert  totalkost på ca 12 mkr hvor netto kostnaden for idrettslaget er antatt til ca 10,5 mkr etter at dugnad, rabatter og egeninnsats er fratrukket. Av dette  vil finansieringen komme fra tippemidler og mva refusjon, gavefond, kommunale tilskudd og egenkapital fra bandy og fotballgruppene. Nå mangler vi bare en halv million for å sette spaden i jorda. Vi håper at mange vil være med på denne "dugnaden" for et Idrettshus som tusenvis av barn og ungdom vil ha glede av i mange år fremover. Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Belønninger


Et prosjekt av Konnerud idrettslag, publisert 06.10.2017. Konnerud idrettslag sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Idrett.