HOTELS for TWO

Utviklingskapital for salg av rimelige hotell-overnattingstjenester rettet mot privatmarkedet.

Innsamlet kr 0
0 %
Målbeløp kr 50 000
Givere 0
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 17.12.2017.

Hei alle sammen. Etter å ha startet tre suksess bedrifter på 90 tallet som alle fortsatt går godt, har jeg erfaring med hva som har potensiale - og hva som bør ligge.

Mitt navn er Øivind Sander, og er nå i gang med et spennende, nytt prosjekt – og jeg inviterer deg til å bli med!
Bakgrunn

Reiseinteressen er større enn noensinne. Dårlig vær gjør sitt til mange tar turen utenlands. Jeg og noen partnere har opprettet et lite med stort potensiale: HOTELS for TWO. Vi har gjort en avtale med et internasjonalt firma som representerer mer enn 1600 hoteller over hele Europa. Deres forretningsidé er salg av rimelige hotell overnattinger til forhandlere, men vi kan nå tilby dette også direkte til private brukere!

Konseptet er enkelt; du bestiller opphold for en uke – og mottar så en digital verdikupong. Med denne kan du fritt velge hvilket av de 1 600 samarbeidshotellene du ønsker å bo på! 

Vi er nystartet, men har allerede det første produktet klart; 6 netter for to personer til kr 4000. I løpet av kort tid vil vi legge ut flere produkter. Dette er egentlig en godt skjult hemmelighet, men du er blant de første til å høre om det nå: 12 måneder - du kan bo et helt år på hotell!!


Hva dette innebærer

Dette kan du bli med på!

  • Bli støttespiller og motta spesialtilbud som ellers kun er tilgjengelig for partnere
  • Invester et lite beløp og motta en hotellkupong for en helg eller uke
  • Med et større beløp vil du i tillegg få vår superkupong som gir deg opphold på et av våre hoteller  gjennom et helt år med alle de fordeler dette innebærer.

Pengene som blir samlet inn skal bidra til å gi:

  • Handlingsrom for nye og spennende produkter
  • Nye tjenester
  • Forbedret kundeservice
  • Styrke satsing på utvikling av medlemsklubb og 
  • Gi mulighet for å tiltrekke enda flere kunder med kommunikasjonsmateriale og deltagelse i relevante fora.

Ambisjonsnivået er høyt. Vi har erfaring fra tidligere oppstarter som har gjort det bra, og har derfor stor tro på at dette er rett tid og sted for å introdusere en ny tjeneste rettet mot reiselivsnæringen.

Så der har du det. En fantastisk mulighet til å bli med på en spennende nyskapning. HOTELS for TWO – bli med på å folkefinansiere en oppstart som allerede vekker oppmerksomhet i hotell‐ og reisemiljøet!Om verdikuponger

En verdikupong er egentlig et nummer som unikt for deg, men vi kaller det for en digital verdikupong – for det er jo det vi snakker om.

Du kan bare bruke verdikupongen én gang. Selv om du ikke bor på hotellet hele uken. På den andre siden så kan du bruke kupongen inntil 1 år etter du kjøpte den, så du skulle ha god tid til å bestemme deg for hvor og når du ønsker å bruke den.

Du og en partner får denne verdikupongen – og kan bruke den som dere vil. Det er også et kjempebra tilbud. Én verdikupong for et ukes opphold ligger på bare halve prisen av hva du normalt betaler. Og hvis du kjøper enda flere kuponger – så blir det enda rimeligere. 2 ukes verdikuponger gjør at du kan spare hele 65% av normal pris, 3 ukes kuponger er enda rimeligere – og slik fortsetter det!

Hotellkupongen vil bli sendt ut når det er bekreftet at innbetaling har blitt foretatt. Dette tar som regel inntil 3 dager. Kostnadene ligger er på tildeling av kode. Denne er unik for deg – og kan ikke angres, i motsetning til når du bestiller overnatting direkte hos et hotell. I stedet får du rimelig pris og en veldig fleksibel ordning.


Hvor kan verdikupongene brukes

Du kan anvende verdikupongene hos alle våre samarbeidspartnerne – og her vil du finne alt fra små, koselige hytter i fjellene til Sveits til luksushoteller ved den greske kyst. Du burde prøve disse!

Mesteparten av hotellene er faktisk både 3 og 4 stjernes hoteller. Høy klasse – og de er i nesten alle de europeiske landene. England, Tyskland, Hellas, Kroatia og mange andre steder. Men – akkurat som med andre hoteller må du selvsagt sjekke at det er ledig plass ved bestilling. Dette er spesielt rabatterte opphold, så det kan lønne seg å bestille utenom sesongen.

Alle typer hoteller er med og interessert er dekket – enten du er interessert i ligge på stranden, oppleve natur eller kultur, spille golf og være aktiv, eller nyte spa og velvære!

Ingen givere hittil. Bli den første til å bidra!

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

100000 kr
Hvis vi greier å nå dette målet, vil vi kunne inkludere enda flere gode tilbud i reisepakken.

HOTELS FOR TWO AS

Organisasjonsnummer: 919 612 495Adresse
Ole Deviks vei 34
-
0668 OSLO


Kontakt
os@hotelsfortwo.com

Belønninger

Støttespiller / starthjelper

Du blir meldt inn i nyhetsgruppen for støttespillere – og er blant de første til å motta spesialtilbud, selv de som tilhører våre spesialpartnere. I tillegg blir navnet ditt ført opp på siden med liste over støttespillere. Et utrolig bra tilbud for en liten sum!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 1000 igjen kr 500
Estimert leveranse 30.11.2017

Helg og hygge for to

Dette er en helt spesiell belønning! Du vil motta én hotellkupong som gjelder for et helgeopphold. Her kan du og din partner valgfritt benytte et av våre europeiske samarbeidshoteller! Du blir også meldt inn i nyhetsgruppen for støttespillere – og er blant de første til å motta spesialtilbud, selv de som tilhører våre spesialpartnere. I tillegg blir navnet ditt ført opp på siden med liste over støttespiller. (Unikt tilbud for folkefinansiering)

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 1000 igjen kr 1 600
Estimert leveranse 30.11.2017

En uke for to

Dette er en belønning som er veldig bra! Du mottar én hotellkupong som gjelder for et helt ukesopphold. Her kan du og din partner fritt velge blant våre 1.600 hoteller samarbeidshoteller! Du blir også meldt inn i nyhetsgruppen for støttespillere – og er blant de første til å motta spesialtilbud, selv de som tilhører våre spesialpartnere. I tillegg blir navnet ditt ført opp på siden med liste over støttespiller. (Normalpris vil bli kr. 4.000)

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 500 igjen kr 2 500
Estimert leveranse 26.10.2017

Reiselyst for to x to

Kanskje en av våre beste belønningsmodeller? I tillegg til de tidligere tilbudene vil du motta 2 hotellkuponger for hvert sitt ukesopphold. Hver kupong kan du og din partner valgfritt benytte på et av våre 1.600 hoteller som spredt over hele Europa! Du blir også meldt inn i nyhetsgruppen for støttespillere – og er blant de første til å motta spesialtilbud, selv de som tilhører våre spesialpartnere. I tillegg blir navnet ditt ført opp på siden med liste over støttespiller. (Normalpris vil bli kr. 6.000)

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 500 igjen kr 4 500
Estimert leveranse 30.11.2017

Europeiske opplevelser i én måned

Det skal godt gjøres å konkurrere med denne belønningen! I tillegg til de tidligere tilbudene vil du motta 4 hotellkuponger som gjelder for et ukesopphold. Dette tilsvarer en hel måned for 2 personer på et valgfritt samarbeidshotell! Overrask noen du er glad i samtidig som du bidrar til å støtte en spennende nysatsning. Du blir også meldt inn i nyhetsgruppen for støttespillere – og er blant de første til å motta spesialtilbud, selv de som tilhører våre spesialpartnere. I tillegg blir navnet ditt ført opp på siden med liste over støttespiller. (Normalpris vil bli kr. 10.000)

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 250 igjen kr 7 000
Estimert leveranse 30.11.2017

Et år går fort!

Er dette den beste belønningen du kan få i noe folkefinansierings satsning? Det er vanskelig å forklare akkurat hvor godt dette tilbudet faktisk er. Du kan bo så mye på hotell som du ønsker i et helt år. Det er ingen begrensninger! Dette tilsvarer 52 hotellkuponger! Du og din partner står fritt til å velge blant 1.600 samarbeidshoteller som ligger over hele Europa. Det skal godt gjøres å finne noe bedre tilbud andre steder. Du blir også meldt inn i nyhetsgruppen for støttespillere – og er blant de første til å motta spesialtilbud, selv de som tilhører våre spesialpartnere. I tillegg blir navnet ditt ført opp på siden med liste over støttespiller. (Normalpris vil bli kr. 15.000)

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 250 igjen kr 10 000
Estimert leveranse 30.11.2017

Nøkkelord


Et prosjekt av Hotels for two as, publisert 31.10.2017 15.00. Hotels for two as sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.