startskudd.no - Hjelp oss å hjelpe flere!

Hjelp oss å hjelpe flere!

Spiseforstyrrelsesforeningen trenger din hjelp, slik at vi kan hjelpe flere som lider av spiseforstyrrelser og deres pårørende.

Innsamlet kr 600
1 %
Målbeløp kr 60 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 3
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 15.11.2017.

Spiseforstyrrelsesforeningen er en landsomfattende medlemsorganisasjon, som blant annet  tilbyr ulike lavterskeltilbud til de som lider av spiseforstyrrelser og deres pårørende. 

I løpet av de siste 2 årene har vi merket en betydelig økning i antall henvendelser, spesielt fra distriktene. Det etterlyses flere lokale tilbud og sosiale møteplasser. Det er fullt mulig å bli helt frisk fra en spiseforstyrrelse, men dette er ikke noe man skal behøve å gjøre på egenhånd. Mange trenger behandling, men ikke alle har et behandlingstilbud. Mange opplever også lange ventelister og/eller at det ikke finnes noe tilbud etter at behandlingen er ferdig. Våre lavterskeltilbud kan benyttes parallelt med annen type behandling, i påvente av- eller etter endt behandling. 

Vi tilbyr blant annet: 

-Støttetelefon

-Personlige samtaler

-Samtalegrupper

-Pårørende grupper

-Temakvelder 

-Kurs og foredrag

-Sosiale møteplasser

De fleste av våre tilbud er gratis og man trenger ingen henvisning. 


Vi opplever stor pågang på alle våre tilbud, og vi ønsker å hjelpe flest mulig. Med din hjelp kan vi gi et enda bedre tilbud til enda fler!  


Hva er en spiseforstyrrelse?

Spiseforstyrrelser er et betydelig helseproblem i vestlige kulturer, og det handler om å bruke mat og kontroll av mat som midlertidig løsning på ulike livsproblemer. Det kan virke som om spiseforstyrrelser tilsynelatende dreier seg om overopptatthet av mat, kropp og vekt, men vi må se de følelsesmessige problemene bakenfor disse symptomene.

Pengene går uavkortet til aktiviteter rettet mot de som lider av spiseforstyrrelser og deres pårørende. Alle bidrag hjelper! Følg gjerne arbeidet vårt på nettsiden og i sosiale medier. 

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

2 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

SPISEFORSTYRRELSESFORENINGEN

Organisasjonsnummer: 971 279 109Adresse
Dronningens gate 25
-
0154 OSLO


Kontakt
post@spisfo.no

Belønninger

Nøkkelord


Et prosjekt av SPISEFORSTYRRELSESFORENINGEN, publisert 05.10.2017 09.02. SPISEFORSTYRRELSESFORENINGEN sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Veldedighet.