startskudd.no - Hele verden's hesteportal

Hele verden's hesteportal

Pluvinel er en Norsk startup som utvikler en global helhetlig digital løsning for ryttere og rideinstruktører (og rideskoler).

Innsamlet kr 26 810
7 %
Målbeløp kr 350 000
Givere 28
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 22.11.2017.

Hva er prosjektet?

Pluvinel er en global digital løsning som gjør det enklere for ryttere å finne instruktører, og booke og betale for ridetimer, kurs og seminarer.

Portalen har flere funksjoner i tillegg til å være en skreddersydd booking løsning for hestefolk:  

1) Den fungerer som en LinkedIn for rideinstruktører/kan også være en erstatning for egen webside

2) Gjør det enklere for ryttere å finne instruktører, kurs, seminarer i forhold til lokasjon, disiplin og spesialitet

3) Gir begge parter full oversikt over bookinger

Løsningen er rettet mot de som tilbyr undervisningtjenester innenfor området hest. Målet er at det skal være mulig å finne noe for alle nivåer og behov og det er derfor vi har valg å gjøre den tilgjengelig for alle grener og metoder. På denne måten blir det også enklere å rekruttere både store og små til denne fantastiske interessen som ikke har noen begrensninger. 


I neste fase ønsker vi å forbedre bookingløsningen ytterligere, og lage profiler for staller og rideskoler, slik at man får en enda bedre oversikt, og enda flere muligheter å velge mellom. Pluvinel har allerede over 460 instruktører med seg på laget fra hele verden.  

Søker du etter tilbud i ditt nærområdet:

Lurer du på hva slags bakgrunn eller tilbud en spesiell instruktør har tilgjengelig:  


Instruktørene har god oversikt over hvem som deltar på kursene eller ridetimene i Pluvinel. Booking og betaling gjøres med kun to klikk for en rytter som ønsker å delta på kurs.


Åpenhet og digitalisering blir viktigere og viktigere for alle bransjer. Det er det viktig å ta på alvor, og Pluvinel ønsker å bidra med sin ekpertise i forhold til design, brukeropplevelse og digitalisering for at hestebrasjene skal være konkurransedyktig i forhold til andre aktiviteter.

Det er mange veier til Rom, og for noen ryttere går veien gjennom rideskolen og klubben, mens for andre er det andre grener eller metoder som fenger. Vi tror på mangfold, og vi synes dette reflekterer hestebransjen godt. Vi har mange spennende planer på tapetet, men vi må ta ett steg om gangen. Om du bidrar med litt (eller mye) blir vi utrolig takknemlig. 


Hva går pengene til?

Pengene går til:

• Programmering og videreutvikling av booking/betalingssystemet

• Programmering av rideskole profil

• Markedsføring

• Materiell og dokumentasjon som gjøre det enklere for brukerne å bruke løsningen


Hvem står bak prosjektet?

Mitt navn er Camilla Næristorp og jeg er gründeren bak Pluvinel. Jeg kom opp med ideen da jeg hadde lyst til å begynne å ri igjen selv etter en lang pause. Men det var vanskelig å finne et tilbud som passet, eller å komme i kontakt med noen. Alt jeg ønsket var et online hvor jeg kunne utforske og finne et et tilbud som passet meg. Jeg startet å gjøre en del research og fant ut at det var mange utfordringer som kunne forbedres i hestebransjen. Og at det var flere som opplevde det samme som meg i jungelen der ute. 

Så jeg startet prosjektet i 2015, man må jo bare prøve. Så langt har jeg finansiert prosjektet selv, med hjelp av familien og ei god venninne. For å komme enda lenger med produktutviklingen, øke kundemassen og bruken, trenger Pluvinel ytterligere finansiering. Dette er også et viktig steg for å komme videre i prosessen for å få med gode partnere og om mulig få tilgang på ytterlige finansielle middler. 

Med meg på laget fulltid har jeg full-stack utvikler Dawid Janiga fra ThinkSmart. Men jeg har også flere dyktige rådgivere som jeg sparrer med når det er behov og som bidrar både med nettverk og tid. Blant annet er Camilla Kalseth, som er en av Norge's dyktigste dressurinstruktører, en veldig viktig støttespiller.

På forhånd tusen takk! 

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

27 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Belønninger

Nøkkelord


Et prosjekt av Pluvinel as, publisert 05.10.2017 12.00. Pluvinel as sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.