Heat Experience — Batteridrevne Varmesåler

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Heat Experience — Batteridrevne Varmesåler

Med komfort i fokus har vi tatt våre varmesåler til neste nivå. Kos deg ute i vinter uten å bli kald på føttene!

Innsamlet kr 485 614
1618 %
Målbeløp kr 30 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 487
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 31.12.2017.Kald på føttene om vinteren? Trondheimsbaserte Heat Experience leverer løsningen: en splitter ny batteridrevet varmesåle.


Et fantastisk lanseringstilbud!

Kjøper du varmesålene gjennom Startskudd.no sparer du 45%. Man kan betale med Vipps eller bankkort, alt ettersom hva som er mest beleilig.


Brukeren i fokus!

"Etter flere runder med testing hos pilotbrukere har vi fått gode tilbakemeldinger. Vi føler oss sikre på at våre såler vil stå til forventningene." ꟷ Produktdesigner Rasmus Fannemel.

Hos oss står komfort og kvalitet i fokus, ikke bare i form av varme, men også med tanke på sålenes design. Vi brukt lang tid på å velge produsent av varmesålene for å sikre et best mulig resultat. Etter 2 års omfattende research og fabrikkbesøk falt vi på en kvalitetsprodusent med lang erfaring med komfortable såler. Blant annet leverer de også til foteksperten dr. Scholl.


Fjernstyrte varmesåler fra Heat Experience, 3 varmenivåer

Hvordan fungerer Startskudd?

Ved å forhåndsbestille varmesålene på startskudd.no hjelper du oss i oppstartsbedriften å finansiere produksjon av varmesålene, og du får produktet først, til en god pris!


Hvordan kjøpe?

1. Klikk 
“Kjøp nå”, eller klikk på “velg belønning” under riktig produkt. 

2. Velg produkt/belønning (rikitg størrelse)

3. Registrer Navn og Adresse
4. Betal med Vipps eller Bankkort


Om du vil ha mer hjelp har Fredrik laget en mer grundig forklaring her: 

Video som forklarer kjøp på startskudd 


Glem tykke og harde såler!

Våre varmesåler er 5mm tykk i front og 7mm bak. De er ergonomisk utformet etter foten og har en behagelig gel-pute i hælen for god demping. Sålene er dekt med små hull for god pusteevne og optimal varmespredning. Det er mulig å velge mellom tre forskjellige varmenivåer og sålene opereres enkelt med fjernkontroll.


Heat Experience Varmesåler, komfortabel og varmMed i pakken følger Ett par varmesåler, lader og fjernkontroll150 såler på vei i posten

Vi har nå pakket og sendt ut alle varmesålene som er kjøpt med levering før jul. Vi har også sendt ut over 200 julekort slik at alle får noe fint å legge under juletreet. Nå er det bare å glede seg til en god jul og et varmt nytt år :DJulekort

Vil du bestille såler med levering i januar, men likevel gi de bort i julegave? Vi har laget et fint julekort som kan legges under juletreet. Kortet kan lastes ned ved å trykke HER! Du kan enkelt skrive det ut selv eller du kan ta det med deg til din nærmeste fotobutikk for å skrive det ut der. Kortet har plass til en varm, håndskrevet hilsen, i påvente av varmesålene.
Delmål- Vi lanserer varmehansker!

Da vi nådde 200 000,- bestemte vi at alle som har kjøpt varmesåler hos oss skal få med et julekort. Neste delmål var på 350 000,- Da bestemte vi at alle som har kjøpt varmesåler hos oss skal få med en hendig sålepose. Nå sikter vi enda høyere og vi setter et nytt delmål på 500.000!Dersom vi når målet får vi muligheten til å fremskynde design og utviklingsprosessen av varmehansker. Vi planlegger å lansere hanskene her på Startskudd i 2018 og alle som har kjøpt varmesåler av oss vil få et unikt spesialtilbud når vi lanserer hanskene.


Hjelp oss å nå målet ved å dele kampanjen HER!

Passer sålene i alle typer sko?

Vi har testet sålen i en rekke ulike sko, og sålene passer i de fleste. Unntaket er trange sko, for eksempel formtilpassede sko uten mulighet til å fjerne eksisterende såler, og sko uten reguleringsmuligheter, for eksempel dressko. 


Vi har blant annet testet sålene i noen varianter av disse skoene; 

Passer i sykkelsko, alpint, telemark, langrennsko og boots, i tillegg til flere andre

Bruk i ulike skoFakta: Heat Experience Varmesåler
  • 3 varmenivåer.

  • 4 - 8 timer batteritid avhengig av varmenivå. 

  • Integrert batteri.

  • 120 gram (pr. såle). 

  • Ergonomisk design.

  • Styres med medfølgende fjernkontroll.

  • Støtabsorberende.

  • Lades med USB i stikkontakt, powerbank eller strømmuttaket i bilen.

  • Tykkelse: 7mm hæl - 14mm midt - 5mm tå.

Forklaring varmesålerOfte stilte spørsmål og svar (FAQ)

Hvor lenge varer batteriene?

Fulladet batteri varer i 4-8 timer ut ifra hvilket varmenivå som benyttes.

Har sålene batteriindikator?

Nei, dessverre har vi ingen batteriindikator på disse sålene.

Påvirkes batteriene av kulde?

Ja, Lithium-ion batterier påvirkes av kulde. Blir sålene liggende i kulda (f.eks om du ikke bruker skoene og setter de fra deg ute) kan det påvirke batteritiden.

Passer sålene i alle typer sko?

Sålene tar litt plass, men passer de fleste fritidssko. Det er en fordel om den originale sålen i skoene kan tas ut. Se lenger opp på siden for noen eksempler på sko sålene passer i.

Hvor er sålene produsert?

Sålene er produsert i Shenzen, Kina av en fabrikk som spesialiserer seg på skosåler.

Kan varmetrådene gå i stykker?

Varmetrådene (karbontrådene) i våre såler har gjennomgått 1 million bøyninger. Sjansen for at disse går i stykker ved normal bruk er derfor minimal. Sålene bør derimot ikke bøyes over 90 grader, vær derfor varsom når sålene legges i skoene.

Er det garanti på såler og batterier?

Ja, Heat Experience har to års garanti på såler og batterier. Dersom noe skulle skje med ditt produkt vil du få nytt produkt eller pengene tilbake om vi ikke har et nytt produkt tilgjengelig Varmesålene tåler å bli fuktige, men ikke gjennomvåte. Om de blir gjennomvåte bør du skru de av og tørke de før de tas i bruk igjen.


Er sålene vanntette?


Varmesålene tåler å bli fuktige, men ikke gjennomvåte. Om de blir gjennomvåte bør du skru de av og tørke de før de tas i bruk igjen.Vår visjon, din sikkerhet

Heat Experience har en intern visjon om å bli verdensledende på varmebekledning. Vi er nøye med at våre produkter skal representere de høye standardene som er underlagt en norsk merkevare. Dette er vår pilotproduksjon med varmesåler, men vi gir deg likevel to års garanti.


Ærlighet varer lengst

Våre varmesåler passer ikke til alt. De er bygd for komfort og er et fantastisk produkt både til hverdagsbruk og på tur. Dersom du skal bruke varmesåler i ekstreme situasjoner, over lengre peroder uten tilgang på strøm, eller i situasjoner hvor sålene kan bli utsatt for fuktighet over lengre tid, da har vi ikke de riktige sålene for deg. Våre varmesåler er laget med integrert batteri og optimal pusteevne, noe som betyr at batterilevetiden er begrenset til 4-8 timer per lading og at sålene ikke kan bli gjennomvåte. Ta hensyn til dette når du vurderer hvilke situasjoner du tenker å bruke sålene dine i.


To leveringer

Vi er overveldet av responsen på startskudd.no og har derfor satt i gang en ny runde produksjon med fabrikken. Dette betyr at sålene blir levert i to omganger


1. Levering: De første 150 blir som lovet levert før jul. Dette er merket på belønningene.

2. Levering: Neste levering settes i produkjson omgående, og vi er lovet dem tidlig i Januar, så sender vi dem ut så snart vi får de. Vi sender ut et julekort som kan legges under juletreet om sålene er ment som en julegave. 

Estimert levering er 15. januar. Det er fortsatt i god tid før for eksempel hopprennene i RAW AIR, eller 5-mila på Skifest i Holmenkollen!Om Heat Experience


Våre samarbeidspartnere

T:Lab, SINTEF, Innovasjon Norge, Frem:ad Media, BERRE


Mediekit og pressemelding

Lyst til å skrive om oss? Du finner mediekit og pressemelding her:Eller ta kontakt med oss på contact@heatx.no


Har du spørsmål som ikke er besvart i kampanjen?  Ta kontakt med oss på contact@heatx.no

Eller ta kontakt med oss direkte på Facebook https://www.facebook.com/theheatexperience

eller på messenger ved å trykke på knappen under.Følg oss gjerne på sosiale medier for oppdateringer, 

konkurranser, og informasjon om nye produkter.-2017-

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

HEATEXP AS

Organisasjonsnummer: 917 354 758Adresse
Kunnskapsparken Nord-Trøndelag Jakob Weidemanns gate 9
-
7713 STEINKJER


Kontakt
contact@heatx.no

Belønninger

Varmesåler størrelse 44-46. ESTIMERT LEVERING: 15.januar

startskudd.no - Varmesåler størrelse 44-46. ESTIMERT LEVERING: 15.januar

Disse varmesålene passer de som bruker sko i størrelse 44-46, sålene klippes enkelt til riktig størrelse. Ord.pris 1799,- SPAR -45%. LEVERING ESTIMERT: 15. januar 2018.

64 personer har bidratt Begrenset antall: 16 igjen kr 999
Estimert leveranse 15.01.2018

Varmesåler størrelse 35-37. ESTIMERT LEVERING: 15.januar

startskudd.no - Varmesåler størrelse 35-37. ESTIMERT LEVERING: 15.januar

Disse varmesålene passer de som bruker sko i størrelse 35-37, sålene klippes enkelt til riktig størrelse. Ord.pris 1799,- SPAR -45%. LEVERING ESTIMERT: 15. januar 2018.

40 personer har bidratt Begrenset antall: 10 igjen kr 999
Estimert leveranse 15.01.2018

Varmesåler størrelse 38-40. ESTIMERT LEVERING: 15.januar

startskudd.no - Varmesåler størrelse 38-40. ESTIMERT LEVERING: 15.januar

Disse varmesålene passer de som bruker sko i størrelse 38-40, sålene klippes enkelt til riktig størrelse. Ord.pris 1799,- SPAR -45%. LEVERING ESTIMERT: 15. januar 2018.

125 personer har bidratt Begrenset antall: 5 igjen kr 999
Estimert leveranse 15.01.2018

Varmesåler størrelse 41-43. ESTIMERT LEVERING: 15.januar

startskudd.no - Varmesåler størrelse 41-43. ESTIMERT LEVERING: 15.januar

Disse varmesålene passer de som bruker sko i størrelse 41-43, sålene klippes enkelt til riktig størrelse. Ord.pris 1799,- SPAR -45%. LEVERING ESTIMERT: 15. januar 2018.

96 personer har bidratt Begrenset antall: 4 igjen kr 999
Estimert leveranse 15.01.2018

STORHANDEL! 10 Varmesåler

startskudd.no - STORHANDEL! 10 Varmesåler

10 varmesåler med levering i januar. Passer for bedrifter eller foreninger. Prisen er inkludert MVA, vi sender bilag til regnskapet og tar kontakt for registrering av størrelser. Ord. pris 17 999,- SPAR 45%.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 9 999
Estimert leveranse 15.01.2018

Et prosjekt av HEATEXP AS, publisert 20.11.2017. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.