startskudd.no - Håp

Håp

Håp er en post-apokalyptisk kortfilm som nå produseres som eksamensprosjekt ved Høyskolen Kristiania i Trondheim.

Innsamlet kr 8 480
106 %
Målbeløp kr 8 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 37
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 28.04.2017.

Håp handler om to overlevende etter apokalypsen, som en dag hører en stemme de ikke kjenner igjen på walkie-talkien. De innser nå at de kanskje ikke er alene, og legger ut på en reise til et radiotårn for å få kontakt med omverdenen. Filmen er et psykologisk drama som tar for seg ensomhet. Filmen er skrevet og regissert av Toni Kotka (21).

Kortfilm er i denne sammenheng en dugnad. Vi har mange fantastisk talentfulle folk involvert i prosjektet, som atpåtil jobber med oss frivillig.

Selv uten lønn er ikke kortfilmer kostnadsfrie. For å selge et post-apokalyptisk univers som troverdig, legger vi stor vekt på kostymer, props og omgivelser. Vi lager alle kostymene selv. Eventuelle tilskudd vil gå til innkjøp av stoff og nødvendige rekvisitter for å fortelle historien vår på best mulig måte. Under kan dere se noe av concept-arten vi har laget for karakterene i historien.


Lidenskapen til alle innvolverte er å lage film. Vi ønsker å fortelle en historie om to mennesker som gjennomgår et helvete sammen, og vi er på god vei så langt. Manuset er ferdigstilt, og vi jobber nå med forproduksjonen av filmen.


Overskuddet vi eventuelt sitter igjen med går ikke til oss. Vi gir dette bort til kreftforeningen.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

21 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Belønninger

Supertrooper

Du støtter produksjonen av Håp med en liten slant, og tro oss når vi sier det; ALT hjelper. Du vil få en takk i rulleteksten.

3 personer har bidratt Begrenset antall: 97 igjen kr 50
Estimert leveranse 13.06.2017

VIP

Det var meget generøst! Vi er evig takknemmelige for bidraget. Du vil få en spesiell takk i rulleteksten, og ikke minst en invitasjon til premieren.

7 personer har bidratt Begrenset antall: 3 igjen kr 250
Estimert leveranse 13.06.2017

Eksekutiv produsent

Du har gitt oss det som for oss er en absurd sum, og du vil få tittelen eksekutiv produsent i rulleteksten. Vi kan også sende deg manuset så du kan gi oss eventuelle inspill på historien. Du vil også få en invitasjon til premierefesten vi skal ha etter visningen! Vi er målløse.

2 personer har bidratt Begrenset antall: 2 igjen kr 1 000
Estimert leveranse 13.06.2017

Nøkkelord


Et prosjekt av PREY FILM PER KRISTIAN WILLAND ENGEBRETSEN, publisert 06.04.2017 00.00. Prosjektet tilhører kategorien Kultur.