startskudd.no - GRØNN Steira - Prototype

GRØNN Steira - Prototype

Et unikt klokkekonsept, der kvalitet og bærekraft er i fokus. Bli kjent med merket GRØNN, og våre verdier ved å støtte denne prototypen!

Innsamlet kr 3 130
15 %

Prosjektet nådde ikke sitt mål, og pengene er refundert.

Målbeløp kr 20 000
Givere 0
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 09.10.2017.Steira er en klokkekolleksjon av merket GRØNN. Kolleksjonen er navngitt etter Steiraheia i nærheten av Sortland i Vesterålen. Navnet er inspirert av den nordnorske naturen, akkurat som klokken. Klokkene er designet av Øivind Vikeby.

GRØNN er under utvikling, og trenger støtte fra forbrukeren for å introdusere denne kolleksjonen av klokker. Prototypene vil gjøre det mulig å vurdere produktets funksjon samt identifisere behov for endringer før masseproduksjon og full lansering. På denne måten kan vi sikre både godt utvalg og god kvalitet fra starten.

Vi etterstreber et variert utvalg i forskjellige prisklasser, og lanserer Steira som et alternativ i den øvre prisklassen. I dette startskuddet har du en unik mulighet til å støtte utviklingen av prototypen, eller til og med få tak i et av eksemplarene!  


Et hvert stykke tre vil se forskjellig ut, og derfor vil hvert eneste produkt være unikt.
Materialet er også levende, og vil dermed endre utseende over tid. Det følger med to bånd til alle klokkene, slik kan du enkelt endre utseende på uret. Det ene båndet er i rustfritt stål/tre, og det andre i skinn. Det vil følge med et verktøy slik at du kan både regulere størrelsen på båndet og bytte mellom dem på en enkel måte - uten å måtte gå til urmaker.

Klokkene kommer i fargene sølv, sort, rosè og antikk gull. Valnøtt er et gjennomgående materiale i alle modellene, mens midtfeltet av urskiven er forskjellige tresorter. Modellene er navngitt etter tresorten som definerer dem.
På urskiven finnes ukedag, dato og månefase. I tillegg til den vanlige kronen, har klokken en ekstra knapp for rask og enkel datokorrigering. Klokken måler 40mm i diameter, med bånd på 20mm i bredde. Størrelsen og materialet skaper et uttrykk som gjør dette til en unisex klokke. 


Urverket er Sveitsisk og utstyrt med safirglass. Urets base er belagt med 316L rustfritt stål. Alle komponenter er valgt med høy kvalitet og lang levetid i fokus.  Vi har valgt en enkel men sikker låsemekanisme for båndet i rustfritt stål; en butterfly-mekanisme med sikkerhetslås for å unngå at båndet låser seg opp ved uhell. Urverket tåler vann tilsvarende 5ATM 10ATM. Vær obs på at treverket fortsatt kan bli påvirket av vannet siden det er et naturlig materiale.
Belønninger 

Prosjektet vil støtte produksjon av åtte prototyper, to av hver sort. Vi i GRØNN vil beholde et komplett sett for å kvalitetssikre produktet. De resterende fire klokkene (en av hver modell) gis bort som belønninger i dette startskuddet. 

Da det kan forekomme endringer i designet mellom prototypen og full lansering, er dette en unik mulighet til å få tak i akkurat denne klokken. 

De øvrige donasjonene til startskuddet går til planting av trær. Dette er en del av formålet til GRØNN, som støtter plantingen av ett tre for hvert produkt som selges i nettbutikken.
Dette er med formål om å skape bærekraftige produkter og forbedre miljøet. Hva er GRØNN?

GRØNN er en nettbutikk skapt av Inter Arctic for å utvikle lett tilgjengelige alternativer til de plastproduktene vi ofte griper etter. Det skal være like god kvalitet og holdbarhet, samtidig som prisen og tilgjengeligheten skal være like god som plastalternativene. Slik ønsker vi å legge til rette for at man kan endre vaner, og gjøre bedre, mer miljøvennlige valg på en enkel måte.

Plast brukes som en enkel løsning fordi det er lett å produsere, er holdbart og allsidig. Det er et enkelt alternativ, men ikke en langsiktig bærekraftig plan. Hverdagsprodukter og forbruksvarer vi omgir oss med, inneholder som regel plast, uten at vi tenker over det. Tannbørster, Q-tips, drikkeflasker, solbriller og kaffekopper er bare noen eksempler. 

Produktene hos GRØNN er i hovedsak laget av tre, og skal være like holdbare som plast. Et nedbrytbart, naturlig alternativ som skal være et like enkelt valg for deg som det et plastprodukt er i dag. 


Et enkelt valg, med god samvittighet.
Ingen givere hittil. Bli den første til å bidra!

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

INTER ARCTIC ØIVIND VIKEBY

Organisasjonsnummer: 913 152 492Adresse
Bjørnøygata 20
-
9007 TROMSØ


Kontakt
Contact@interarctic.no

Belønninger

Takk for din støtte

Takk for din støtte, vi setter pris på ditt bidrag

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 100000 igjen kr 50
Estimert leveranse 20.01.2018

Plant 1 tre!

startskudd.no - Plant 1 tre!

Vi takker deg for ditt bidrag, og planter et tre i ditt navn!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 50000 igjen kr 150
Estimert leveranse 20.01.2018

Plant 2 trær!

startskudd.no - Plant 2 trær!

Vi takker deg for ditt bidrag, og planter to trær i ditt navn!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 50000 igjen kr 200
Estimert leveranse 20.01.2018

Plant 5 trær!

startskudd.no - Plant 5 trær!

Vi takker deg for ditt bidrag, og planter fem trær i ditt navn!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 50000 igjen kr 500
Estimert leveranse 20.01.2018

Plant 12 trær

startskudd.no - Plant 12 trær

Vi takker deg for ditt bidrag, og planter hele 12 trær i ditt navn! Du får også 20% rabatt på ett kjøp i vår nettbutikk.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10000 igjen kr 1 000
Estimert leveranse 20.01.2018

Plant 40 trær!

startskudd.no - Plant 40 trær!

Vi takker deg for ditt bidrag, og planter hele 40 trær i ditt navn! Du får også 20% rabatt på ett kjøp i vår nettbutikk.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 5000 igjen kr 2 000
Estimert leveranse 20.01.2018

Prototype "IBEN"

startskudd.no - Prototype "IBEN"

KUN 1 BELØNNING Ved å støtte prosjektet med 3500 kr, mottar du: - Steira Iben - Et personlig takkebrev - 20% rabatt på ett kjøp i nettbutikken

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 1 igjen kr 3 500
Estimert leveranse 06.01.2018

Prototype "SANTA"

startskudd.no - Prototype  "SANTA"

KUN 1 BELØNNING Ved å støtte prosjektet med 3500 kr, mottar du: - Steira Santa - Et personlig takkebrev - 20% rabatt på ett kjøp i nettbutikken

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 1 igjen kr 3 500
Estimert leveranse 06.01.2018

Prototype "EIK

startskudd.no - Prototype "EIK

KUN 1 BELØNNING Ved å støtte prosjektet med 3500 kr, mottar du: - Steira Eik - Et personlig takkebrev - 20% rabatt på ett kjøp i nettbutikken

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 1 igjen kr 3 500
Estimert leveranse 06.01.2018

Prototype "Oliv"

startskudd.no - Prototype  "Oliv"

KUN 1 BELØNNING Ved å støtte prosjektet med 3500 kr, mottar du: - Steira Oliv - Et personlig takkebrev - 20% rabatt på ett kjøp i nettbutikken

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 1 igjen kr 3 500
Estimert leveranse 06.09.2017

Nøkkelord


Et prosjekt av INTER ARCTIC ØIVIND VIKEBY, publisert 08.09.2017 06.00. INTER ARCTIC ØIVIND VIKEBY sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.