startskudd.no - Gi varme til mennesker på flukt!

Gi varme til mennesker på flukt!

Vinteren kommer til Hellas og titusener av mennesker på flukt trenger varme klær. Vi distribuerer gjennom våre DropShops i flyktningleirene.

Innsamlet kr 50
0 %
Målbeløp kr 80 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 1
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 31.10.2017.

Omtrent 60.000 mennesker på flukt befinner seg i Hellas, der mange har ventet i over 1,5 år. Ca 60% av disse er kvinner og barn. De venter i uvisshet på om de får reise videre til andre land i Europa, eller om de vil bli returnert til Tyrkia. 


Det blir kaldt i Hellas om vinteren. I fjor vinter døde flere mennesker av kulde i flyktningleirene. La oss sørge for at det ikke skjer igjen. Dråpen i Havet jobber aktivt inn i flyktningleirene i Hellas, der vi arrangerer aktiviteter som språkopplæring, håndarbeid og lek. I tillegg distribuerer vi mat og klær via våre DropShops - et konsept som sørger for distribusjon med valgfrihet og verdighet.


Vi har nå behov for å fylle opp våre distribusjonssenter med varme klær og sko, slik at de er klare for vinteren. Vi handler i all hovedsak det som trengs fra greske forhandlere, men sender også donerte vinterklær av høy kvalitet fra Norge.   


Bli med på dugnaden så vi kan varme flest mulig - sammen!

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

1 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

DRÅPEN I HAVET

Organisasjonsnummer: 915 990 347Adresse
Karenslyst Allé 16D
-
0278 OSLO


Kontakt
trude@drapenihavet.no

Belønninger

Nøkkelord


Et prosjekt av DRÅPEN I HAVET, publisert 13.09.2017 14.13. Prosjektet tilhører kategorien Veldedighet.