Flåklypa Grand Prix - DATASPILLET

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Flåklypa Grand Prix - DATASPILLET

Endelig! Nytt Flåklypa-spill under utvikling! Med ekte 3D-racing og et gnistrende gjensyn med figurene, historien og minispillene vi elsker!

Innsamlet kr 603 350
120 %
Neste bonusmål kr 750 000
Givere 923
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 31.10.2018.


Kjære alle tålmodige fans!

Flåklypa-spillet har fått utsatt lansering, og kommer på Nintendo Switch og Steam høsten 2020. Dette er også 20-årsjubileet til det aller første Flåklypa-spillet. Det er viktig for oss at spillet blir så bra som mulig, og svarer til både våre og spillernes forventninger, så avgjørelsen om å forlenge utviklingsperioden ble tatt tidlig på vårparten 2019.
Støtt Flåklypa-spillet som er under utvikling og bli en del av Team Flåklypa!

Vi gleder oss til å få deg med på laget!


Trykk her for siste nyttSom svar på utallige forespørsler gjennom flere år vil du nå endelig igjen kunne få spille norgeshistoriens mest populære dataspill! Ny teknologi gir nye, spennende og kreative muligheter innen dataspillutvikling, for som vi vet, har det skjedd en revolusjon i løpet av de siste 20 årene.Denne gangen vil du selv kunne sette deg bak rattet på Il Tempo Gigante og oppleve det berømte 'magasuget'. Historien fra den ikoniske filmen fra 1975 blir som før fortalt gjennom karakterene vi elsker, men nå befinner du deg i et ekte 3D-miljø. Du kan fritt bevege deg og utforske, også de rekonstruerte minispillene du aldri fikk nok av. Her vil du få bildeler for å bygge bilen og kjøre på de mange nye og spennende 3D-racerbanene vi skal designe. Nå vil du kunne vinne stadig nye biler og baner inntil du til slutt er klar for det ultimate racet, Flåklypa Grand Prix.


Spillet er basert på Kjell Aukrusts figurer og miljø, og Ivo Caprinos eventyrlige filmsuksess. Originalmanuskriptet var skrevet av Kjell Aukrust, Kjell Syversen, Ivo Caprino og Remo Caprino. Musikken er komponert av Bent Fabricius-Bjerre.

Flåklypaspillet er et samarbeidsprosjekt mellom Ravn Studio og Caprino Filmcenter under avtale med Aukruststiftelsen. Ravn Studio er en uavhengig spillutvikler. Det internasjonale og meritterte teamet består av flere av dem som i sin tid var med på utviklingen av det originale Flåklypa-spillet fra 2000 i Caprino-regi. Fra Caprino Filmcenter stiller Remo Caprino som produsent og kreativt ansvarlig.Målet med spillet er, som før, å bygge Il Tempo Gigante for så å delta i det store Flåklypa Grand Prix-racet. Imidlertid blir scenene som forteller historien denne gangen som nevnt i full 3D. 

Du får helt nye muligheter til å utforske miljøet, finne frodige animasjoner og bildeler, nye kommentarer og faktaopplysninger, og selvfølgelig, gjenoppleve alle de mest populære minispillene! 


Selv om det nye Flåklypa-spillet er bygget på samme populære konsept som de tre tidligere utgavene (blå, rød og gull), blir spillopplevelsene fundamentalt annerledes.


I de kjente og kjære minispillene vil du denne gangen befinne deg i 'ekte' 3D-miljøer, ikke bare i et statisk/flatt perspektiv. Se gjerne for deg hvordan det vil bli når du f. eks. spiller Ludvigs labyrint eller Solans ville sykkeltur ned fra Flåklypa-toppen! 3D gir muligheter for mange nye og spennende gameplay-elementer og andre vinkler i spillet.Du vil nå kunne kjøre Il Tempo Gigante i et 3D-miljø i flere forskjellige moduser (perspektiver), både som 1. person hvor du sitter i førersetet, og som 3. person hvor du kjører bilen sett bakfra. Tenk deg 'magasuget' fra filmen når du selv får kjøre bilen!På samme måte vil du kunne kjøre Blodstrupmoens Bomerang Rapido og flere av de andre bilene fra racet. Det vil være enda flere baner å kjøre, alle i 3D-miljøer, med årstider og værmessige utfordringer. I tillegg får du tilgang til bilkjøring enda tidligere enn i det forrige spillet.Scenene som forteller historien og lar deg bli kjent med Flåklypatoppen og karakterene er også i en 3D-verden. Alt virker derfor mer levende og det foregår noe hele tiden. Du vil kunne bevege deg rundt i miljøet og jakte på minispill og bildeler. 

Selv om det er en krevende jobb å oppdatere materialet fra de originale scenene vil valget av teknologi som blant annet Unreal4 gi oss mulighet til å skape en mer levende og dynamisk stemning ved å legge inn kamerabevegelser, partikkeleffekter som røyksøyler, raslende blader og vaiende trær og lignende.Dette er en utrolig spennende mulighet til å ta i bruk den nyeste teknologien for å få maksimalt ut av både originalt og helt nytt materiale med nye effekter, gameplay-elementer og helt ny spillmekanikk.

I tillegg til Solan i farta og Ludvigs labyrint, så husker du sikkert disse:

Vi vil  skape en fartsfylt og ekte racingfølelse, sette spilleren i førersetet, i den ultimate racing-opplevelsen. Med kreativ utnyttelse av ny teknologi erstatter vi det tidligere 2D-racet (top down/sett ovenfra) med et helt nytt bilrace i 3D.

Denne gangen vil du også få lov til å sette deg bak rattet mye tidligere i spillet, med større fokus på bilkjøringen. I tillegg får du mange nye baner i full 3D. 

Dette blir en skikkelig 'bak-rattet'-kjøreopplevelse!

I turneringsmodus vil du kunne spille på tur med familie og venner. Om du våger kan du også utfordre spillets kunstige intelligens (AI) og la den bli din utfordrende motstander i racet.Flåklypa-spillet vil bli lansert for både PC/Mac (Steam) og Nintendo Switch og på følgende språk: Norsk, dansk, engelsk og samisk.  


BELØNNINGER TIL ALLE BIDRAGSYTERE!

Til alle som bidrar har vi laget en herlig samling av Flåklypa Grand Prix-relaterte godbiter!

Hva de inneholder kan du se i kolonnen til høyre. Den kanskje aller gjeveste premien får alle som gir et bidrag i løpet av de to første ukene, nemlig mulighet til å vinne en tur i den store Il Tempo Gigante! 

Blant alle bidragsytere trekker vi ut én heldig vinner! (Vinneren må selv bekoste eventuelt reise til og fra og opphold i Oslo i forbindelse med premieturen). 

Uansett, alle som bidrar får selvfølgelig et bevis på at de har vært med på å støtte utviklingen av Flåklypa-spillet 2019 i form av en 'button' som man kan bruke på sin Facebookprofil eller i andre sammenheng man måtte ønske. I tillegg får alle noen flotte, høyoppløselige bakgrunnsbilder med Flåklypa-motiver.

Kanskje du også synes det ville være morsomt å få navnet ditt med på rulleteksten, for ikke å snakke om inne i selve spillet, for eksempel med mulighet til å få navnet ditt på en av konvoluttene i Solans postsorteringsspill.

Det finnes mange flere og flotte belønninger. Les om alle disse i belønningskolonnen til høyre og se fullstendig oppsett i belønningsmatrisen under.Folkefinansiering er ganske nytt i Norge. Den gir mulighet for å få realisert nye og spennende prosjekter som ellers aldri ville ha blitt realisert.

Folkefinansieringen gjennom DnB kalles STARTSKUDD. Med Startskudd får vi ikke bare muligheten til å lage en ny variant av det originale spillet, men vi kan også levere ypperste kvalitet. Det er også en stor fordel å kunne holde kontakt og bygge relasjoner til spillere og fans underveis i utviklingen.

Hele prosessen og alle de spennende milepælene i utviklingen kan følges tett av alle våre støttespillere. Vi gleder oss til å holde deg oppdatert om alle små og store fremskritt, og til å dele 'hemmeligheter' rundt alt som teamet holder på med under utviklingen av spillet!

Vi forventer lansering høsten 2019.

Startskudds retningslinjer 


Pengene som kommer inn til prosjektet vil ene og alene gå direkte til selve utviklingen av spillet. Flere dyktige programmerere, 3D-artister og animatører må hyres inn, slik at vi kan skape de beste scenene, banene og minispillene. 

Ditt bidrag er helt avgjørende for at spillet skal bli realisert. Til gjengjeld lover vi å bruke hver krone med omhu og omtanke slik at vi sammen kan skape et Flåklypaspill vi alle kan være stolte av! Et spill som lever opp til både den legendariske filmen, og det originale Flåklypaspillet, elsket av så mange!ITG_Picture

Etter filmens premiere i 1975 besluttet man å lage Il Tempo Gigante i stor utgave for bruk i PR-sammenheng. Under ledelse av karosseribygger Ermanno Martinuzzi og Caprino Filmcenters egen Reodor Felgen, Bjarne Sandemose, ble dette monsteret av en firhjuling bygget i filmstudioet på Snarøya. Den kom inn som flate jernplater og kjørte ut ett år senere (1976) som den eventyrlige konstruksjonen den er. Biltilsynet hadde bare to bemerkninger da bilen var ferdig: Bakhjulene måtte ha skjermer, og bukseseler ble ikke godkjent som sikkerhetsbelte!

Bilen veier 3,5 tonn, er 6,5meter lang og 2,5 meter bred. Under panseret foran har den en 7,6 liters Chevrolet 454 BigBlock-motor som yter hele 550 hk., og motorlyden er et kapittel for seg.Ravn Studio er en av Norges mest erfarne spillutviklere med kjente univers som Pippi Langstrømpe, Kaptein Sabeltann, Blåfjell, Gråtass, Englekræsj og tidligere Flåklypa-spill (NDS) på merittlisten. 

Faktisk har flere av 'ravnene' vært med på utviklingen av de opprinnelige PC Flåklypa-spillene, så dette har vi skikkelig under huden!

Ravn studio har utviklet spill siden 2006, og er etablert av Stine Wærn og Tinka Town. I våre lokaler i ærverdige Aass bryggeri i Drammen, er vi et internasjonalt team med fagkunnskap og kvalifikasjoner til å ta produksjonen av et spill fra konsept til utgivelse. Og, i tett samarbeid med Remo Caprino, har vi alle muligheter til å lage en fantastisk ny spillopplevelse av en høyt elsket merkevare gjennom generasjoner!


Besøk Caprino Filmcenters nettsider

Besøk Aukruststiftelsens nettsider


Litt fakta og historie om Flåklypa Grand Prix-universet:

• Filmen (1975) har solgt 5,5 millioner kinobilletter og er verdens mest solgte film i forhold til hjemmemarkedet

• PC-spillet (2000-2002) har solgt i over 380 000 eksemplarer og er Norges mest solgte. Spillet har vunnet flere priser, blant annet den prestisjefylte EMMA award

• HD-versjon av filmen ble relansert i 2010

• Nintendo DS-spillet (2011) omsatte for 10,5 millioner kroner

• Det finnes 32 grupper på Facebook, Caprino har ansvar for to med totalt 154 000 aktive medlemmer
Til vores danske venner 

"Nej, træk mig nu baglæns ind i fuglekassen!" Vil du være med til sammenskudsgildet, siger du? Så skal du bare tjekke beløb og belønninger! Og, det er altså ikke farligt!

Som svar på utallige forespørgsler igennem flere år kan vil du nu endelig igen kunne spille det mest populære computerspil i Norges historie. Ny teknologi giver nye, spændende og kreative muligheder inden for udviklingen af computerspil – for, som vi alle ved, er der sket en revolution i løbet af de seneste 20 år.

Denne gang kan du sætte dig bag rattet på Il Tempo Gigante og opleve det berømte "store sug"! Figurerne vi elsker, og flotte scener i 3D med charmerende animationer, fortæller historien i filmen fra 1975. Udforsk og find minispillene, som vi aldrig får nok af, og vind dele til biler for at deltage i et af de mange billøb. På forskellige og spændende baner i hele Bjergkøbing kan du vinde stadig nye biler og baner – før det er tid til det endelige Bjergkøbing Grand Prix!

Målet med spillet er, som førhen, at bygge Il Tempo Gigante, for så at deltage i det store løb Bjergkøbing Grand Prix. Dog er scenerne, der fortæller historien, som nævnt denne gang i fuld 3D.

Du får helt nye muligheder for at udforske miljøet, finde frodige animationer og bilkomponenter, nye kommentarer og faktiske oplysninger og, naturligvis, genopleve alle de mest populære minispil!

Blandt dem Postsorteringen, Æblehøsten, Sofus' vilde cykeltur mfl. Du husker måske disse?

Vi ønsker at skabe en følelse af fart og ægte racerløb, som vi mener Bjergkøbing Grand Prix fortjener det. Det er den del af filmen, de fleste som har set den, husker, og vi ønsker at sætte spilleren i førersædet på den ultimative oplevelse af racerløb. Derfor erstatter vi det tidligere 2D-race med et helt nyt billøb i 3D.

Denne gang får du også lov til at sætte dig bag rattet meget tidligere i spillet, med større fokus på bilkørslen. Desuden får du mange nye baner i fuld 3D.

Det bliver en ordentlig køreoplevelse "bag rattet".

Vi inviterer dig derfor med til sammenskudsgilde.

Crowd-finansiering er helt nyt, og det er en god måde at skaffe penge til det, man ønsker gjort. Mange går sammen og siger, "Vi er med", sådan at projektet kan realiseres. Beløbene kan være store eller små; man bidrager med, så meget man selv vil.

Crowd-finansiering gennem DnB kaldes Startskud. Med Startskud får vi ikke blot muligheden for at skabe en ny variant af det originale spil, men også levere kompromisløs kvalitet. Det er også en stor fordel at kunne holde kontakten og bygge relationer til spillere og fans, mens udviklingen foregår.

Hele processen og alle de spændende milepæle i udviklingen kan følges tæt af alle vores støttespillere. Vi glæder os til at holde dig opdateret om alle små og store fremskridt og dele "hemmeligheder" om alt, som teamet er i gang med, mens spillet udvikles!

Vi forventer lancering i efteråret 2019.

Startskudds retningslinjer

Pengene, der kommer ind til projektet, går udelukkende direkte til selve udviklingen af spillet. Dit bidrag er helt afgørende for, at spillet kan realiseres. Til gengæld lover vi at bruge hver krone med omhu og omtanke, sådan at vi sammen kan skabe et nyt Bjergkøbingspil, som vi alle kan være stolte af.  Et spil, der lever op til både den legendariske film og det originale Bjergkøbingspil, der er elsket af så mange!

Alle beløb er i norske kroner.
To our English-speaking friends

"Well, string me up and stuff me in a hen-coop!" Want to join the Pinchcliffe crowdfunding venture? Then go right ahead and check the amount and rewards! Give it a whirl: ain't no skulduggery goin' on 'ere!


At last, in response to countless requests over the years, we will be offering you the chance to play the most popular computer game ever to come out of Norway. State-of-the-art technology offers new, thrilling and creative potential for computer game development, because, as we all know, the last two decades have revolutionised the world of gaming.

This time around, you'll be able to get behind the wheel of Il Tempo Gigante and experience that famed stomach-churning rush of the race! The cast of characters we all know and love, and stunning 3D scenes with appealing animations present the plot and storyline of the original feature-length animated film from 1975. Explore and discover all the must-try mini-games, and win car parts to qualify for one of the many car races! On a variety of thrilling circuits around the whole of Pinchcliffe village, you get to win new cars and tracks along the way, in the build-up to the ultimate Pinchcliffe Grand Prix!


The aim of the game, as before, is to build Il Tempo Gigante and then drive this dream machine in the spectacular Grand Prix car race. But this time around, the narrative scenes will be in full 3D.

You'll now have brand new options for exploring every setting, watching wacky animations and finding car parts, new commentaries and fun facts, and, of course, re-visiting popular mini-games such as

Mail Sorting, Apple Harvest, Sonny's Downhill Mountain Trike Race and more besides. You might remember these.

We're on a mission to give you that fast-paced and authentic thrill-of-the-race we believe Pinchcliffe Grand Prix justly deserves! The grand finale race is the part of the film most fans will recall best, and we will be putting the players in the driving seat for the ultimate racing experience. For an immersive experience, we're upgrading the previous 2D race (top-down) with a brand new 3D car race.

In this version, you have the chance to get behind the wheel much earlier in the game, and with more focus on car handling. You'll also have access to many new race circuits in full 3D.

All for that full-on behind-the-wheel feel!

It is therefore with great pleasure that we invite you to take part in a co-financed venture.

Internet-based crowdfunding is fairly new, and a smart way of bringing together a community of fans and backers to raise the funds needed to realise this project. The contributions can be small or large; you donate as much as you like and can afford.

Crowdfunding through Norway's biggest bank, DNB, is curated on their online 'kickstart' platform at startskudd.no. With this crowdfunding venture, we not only get to create an updated variant of the original game, but also to deliver uncompromising quality. The crowdfunding platform also allows us to connect and engage with gamers and fans as we develop the game.

The entire process and all the thrilling milestones in our new game development project can be followed closely by all of our crowdfunders. We look forward to keeping you up-to-speed on our progress every step of the way to the finish line, and sharing "insider info" on everything Team Pinchcliffe is tinkering with as they develop the game!

We expect to launch the new Pinchcliffe Grand Prix in autumn 2019.

Startskudds' terms of use


Funds donated to the project will solely be channelled directly into the actual development of the game. Your donation is crucial for the success of this game development venture. In return, we promise to spend every cent and penny raised wisely and with care, so that we can jointly create a Pinchcliffe Grand Prix game to enjoy and take pride in! A game to live up to both the legendary animated film, and the original Pinchcliffe Grand Prix game!


Siste nytt!

26.10.2018 - Flere gode nyheter - glad fredag, folkens!


25.10.201822.08: 
Ravn Studios britiske Lead Art, Ivan Horn, forteller om prosessen med 3D-modelleringen av Il Tempo Gigante for spillet!! Sjekk bildene under og video av utviklingen her!

The Making of Il Tempo Gigante

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

750000 kr

80%

2200000 kr
Grand finale - nå er vi i mål!

Belønninger

BELØNNINGER / BELØP:

GUDLEIK KNOTTEN

startskudd.no - <h3><b>BELØNNINGER / BELØP:<b></b></b><br><br><i>GUDLEIK KNOTTEN<i></i></i></h3>

I likhet med resten av oss, er fotgjenger Gudleik Knotten glad for din entusiasme for det nye Flåklypa-spillet. Til tross for Knottens gjentatte trafikkuhell, er han helt klar for en ny runde med Flåklypa-spillmoro!

 • En egen button til Facebook-profilen din, som viser venner og kjente at du har gitt ditt bidrag til det nye Flåklypa-spillet.
 • Og, selvfølgelig, vår hjerteligste takk for bidraget!!!

39 personer har bidratt kr 100
Estimert leveranse 30.11.2019

MYSIL BERGSPREKKEN

startskudd.no - <i>MYSIL BERGSPREKKEN<i></i></i>

Den synske annenfører Mysil Bergsprekken, “ser” forventingsfullt frem til å benytte Dirty Tricks mot deg i det nye Flåklypa Grand Prix-racet - denne gangen i full 3D!

 • Få spennende oppdateringer fra prosjektet, og Flåklypa-universet, direkte på epost. I tillegg får du direkte adgang til støttespillernes eget forum.
 • 2 høyoppløselige bakgrunner med Flåklypa-motiver
 • En egen button til Facebook-profilen din, som viser venner og kjente at du har gitt ditt bidrag til det nye Flåklypa-spillet.
 • Og, selvfølgelig, vår  hjerteligste takk for bidraget!

19 personer har bidratt kr 250
Estimert leveranse 30.11.2019

SOLINES DNB-KAMPANJE

startskudd.no - <i>SOLINES DNB-KAMPANJE</i>

Dra meg baklengs inn i fuglekassen.. Nå skal det lages et flunkende nytt Flåklypa-spill, bli med på reisen du også! For kun 320 kr får du:

 • 1 digital utgave av Flåklypa-spillet - enten for PC/Mac via Steam eller Nintendo Switch
 • Et digitalt Flåklypa-puslespill
 • 2 høyoppløselige bakgrunner med Flåklypa-motiver
 • En egen button til Facebook-profilen din som viser venner og kjente at du har gitt ditt bidrag til det nye Flåklypa-spillet
 • Få spennende oppdateringer fra prosjektet, og Flåklypa-universet, direkte på epost. I tillegg får du ilgang til støttespillernes eget forum
 • Og selvfølgelig, vår hjerteligste takk for ditt bidrag!
Husk! Alle som kjøper en av belønningene, er med i trekningen av en bonustur i Il Tempo Gigante!

362 personer har bidratt Begrenset antall: 13 igjen kr 320
Estimert leveranse 30.11.2019

SOLINE

startskudd.no - <i>SOLINE<i></i></i>

Soline får lyst til å legge inn et par ekstra sjarmerende magedansbevegelser når hun får høre at DU vil være med på å skape et nytt Flåklypa-spilleventyr!

 • Velg mellom 1 digital utgave av Flåklypa-spillet for PC/Mac via Steam eller for Nintendo Switch.
 • 2 høyoppløselige bakgrunner med Flåklypa-motiver
 • En egen button til Facebook-profilen din som viser venner og kjente at du har gitt ditt bidrag til det nye Flåklypa-spillet.
 • Få spennende oppdateringer fra prosjektet, og Flåklypa-universet, direkte på epost. I tillegg får du tilgang til støttespillernes eget forum.
 • Og, selvfølgelig, vår hjerteligste takk for ditt bidrag!

167 personer har bidratt kr 400
Estimert leveranse 30.11.2019

EMANUEL DESPERADOS

startskudd.no - <i>EMANUEL DESPERADOS<i></i></i>

Emanuel Desperados vil neppe kaste DEG ut av teltet når han hører at du vil være med på å støtte ny Flåklypa-moro!

 • Vi sender deg et unikt bilde med Solan, Ludvig og Reodor, hjemme på Flåklypa-toppen, med stor takk for din støtte til det nye spillet!
 • 3 høyoppløselige bakgrunner med Flåklypa-motiver
 • Du blir en av de utvalgte som får teste Flåklypa-spillet på Beta-stadiet
 • En egen button til Facebook-profilen din, som viser venner og bekjente at du har bidratt til det nye Flåklypa-spillet
 • Du kan velge mellom 1 digital utgave av Flåklypa-spillet på PC/Mac via STEAM eller en digital Nintendo Switch versjon
 • Få spennende oppdateringer fra prosjektet, og Flåklypa-universet, direkte på epost. I tillegg får du tilgang til støttespillernes eget forum.
 • Og, selvfølgelig, vår aller hjerteligste takk for din støtte!

41 personer har bidratt kr 750
Estimert leveranse 30.11.2019

LUDVIG

startskudd.no - <i>LUDVIG<i></i></i>

Ved å bidra til et helt nytt Flåklypa-spill, har du forhåpentlig overbevist selv pessimisten Ludvig, med sin angst for gjennomgripende forandringer, om at dette ikke er fa’li!

 • Navnet ditt vil etter hvert dukke opp i spillet, på en av konvoluttene i Solans postsorteringsspill!
 • 5 høyoppløselige bakgrunner med Flåklypa-motiver
 • Du blir en av de utvalgte som får teste Flåklypa-spillet på Beta-stadiet
 • Vi sender et takkebilde av Solan, Ludvig og Reodor
 • Du kan velge mellom 1 digital utgave av Flåklypa-spillet på PC/Mac via STEAM eller en digital Nintedo Switch versjon
 • En egen button til Facebook-profilen din, som viser venner og kjente at du har bidratt til det nye Flåklypaspillet.
 • Få spennende oppdateringer fra prosjektet, og Flåklypa-universet, direkte på epost. I tillegg får du tilgang til støttespillernes eget  forum.
 • Og, selvfølgelig, vår hjerteligste takk for ditt bidrag!

102 personer har bidratt kr 1 000
Estimert leveranse 30.11.2019

SOLAN GUNDERSEN

startskudd.no - <i>SOLAN GUNDERSEN<i></i></i>

Som en av Solans «tilfeldige bekjentskaper», har optimisten stor tro på at du, med ditt bidrag, vil sørge for at det nye Flåklypa-spillet blir en gigantisk suksess!

 • Navnet ditt vil vises på rulleteksten under “Støttespillere”!
 • Vi sender et takkebilde av Solan, Ludvig og Reodor
 • Ditt eget navn på en av konvoluttene i Solans postsorteringsspill
 • 5 høyoppløselige bakgrunner med Flåklypa-motiver
 • Du blir en av de utvalgte som får teste Flåklypa-spillet på Beta-stadiet
 • En egen button til Facebook-profilen din, som viser venner og kjente at du har bidratt til det nye Flåklypa-spillet.
 • Du kan velge mellom 1 digital utgave av Flåklypa-spillet på PC/Mac via STEAM eller en digital Nintedo Switch versjon
 • Få spennende oppdateringer fra prosjektet, og Flåklypa-universet, direkte på epost. I tillegg får du tilgang til støttespillernes eget  forum.
 • Og, selvfølgelig, vår hjerteligste takk for ditt bidrag!

70 personer har bidratt kr 1 500
Estimert leveranse 30.11.2019

RUDOLF BLODSTRUPMOEN

startskudd.no - <i>RUDOLF BLODSTRUPMOEN<i></i></i>


Rudolf Blodstrupmoen tåler ikke å tape, og gjør alt som skal til for å vinne. Han ser at du også har skjønt det – her trengs det litt gryn i potten for gjøre suksess!

 • 2 digitale utgaver av Flåklypa-spillet for PC/Mac via Steam.
 • Ditt navn på rulleteksten under støttespillere
 • Ditt eget navn på en av konvoluttene i Solans postsorteringsspill
 • Vi sender et takkebilde av Solan, Ludvig og Reodor
 • Et digitalt samlehefte med bilder av høy kvalitet fra både filmen og spillet, sammen med produksjonsnotater fra begge prosjektene..
 • 5 høyoppløselige bakgrunner med Flåklypa-motiver
 • Du blir en av de utvalgte som får teste Flåklypa-spillet på Beta-stadiet
 • En egen button til Facebook-profilen din, som viser venner og kjente at du har bidratt til det nye Flåklypa-spillet.
 • Få spennende oppdateringer fra prosjektet, og Flåklypa-universet, direkte på epost. I tillegg får du tilgang til støttespillernes eget  forum.
 • Og, selvfølgelig, vår hjerteligste takk for ditt bidrag!

8 personer har bidratt kr 2 500
Estimert leveranse 30.11.2019

REODOR FELGEN

startskudd.no - <i>REODOR FELGEN<i></i></i>


Sykkelreparatør og oppfinner Reodor Felgen er et geni. Han drømmer om å realisere sin fantastiske racerbil... Siden kassa er tom, er han evig takknemlig for ditt bidrag!

 • Du får et bilde av Ludvig, Solan og Reodor i pit stop, med en personlig hilsen til deg, hvor de takker for bidraget til Flåklypa-spillet 2019!
 • Navnet ditt på rulleteksten under “Sponsorer”
 • 2 digitale utgaver av Flåklypa-spillet for PC/Mac via STEAM og 1 digital kopi av spillet til Nintendo Switch.
 • Ditt eget navn på en av konvoluttene i Solans postsorteringsspill
 • Et digitalt samlehefte med bilder av høy kvalitet fra både filmen og spillet, sammen med produksjonsnotater fra begge prosjektene..
 • 5 høyoppløselige bakgrunner med Flåklypa-motiver
 • Du blir en av de utvalgte som får teste Flåklypa-spillet på Beta-stadiet
 • En egen button til Facebook-profilen din, som viser venner og kjente at du har bidratt til det nye Flåklypa-spillet.
 • Få spennende oppdateringer fra prosjektet, og Flåklypa-universet, direkte på epost. I tillegg får du tilgang til støttespillernes eget  forum.
 • Og, selvfølgelig, vår aller hjerteligste takk for ditt bidrag!

6 personer har bidratt kr 5 000
Estimert leveranse 30.11.2019

BEN REDIC FY FASAN

startskudd.no - <i>BEN REDIC FY FASAN<i></i></i>


Dette bidraget vil til og med få selveste sjeiken fra ørkenlandet til å svinge sabelen! Han vil bli imponert over å se at flere enn han virkelig satser stort!

 • Ditt navn (racing team-variant) vil preges i lakken på en egen bil, og du vil kunne velge mellom et knippe tilgjengelige farger. Du vil få en kode som kan brukes i spillet, slik at du kan kjøre din egen racerbil inne i selve spillet!
 • Et trykket, og en digital versjon av et bilde av din racerbil, signert av hele utviklergjengen hos Ravn Studio.
 • En personlig videohilsen fra Flåklypa-figurene og folkene bak spillet.
 • Goodie bag fra Caprino Filmcenter, med unike, Flåklypa-effekter.
 • Navnet ditt på rulleteksten under “Sponsorer”
 • 2 digitale utgaver av Flåklypa-spillet for PC/Mac via STEAM og 1 digital kopi av spillet til Nintendo Switch.
 • Ditt eget navn på en av konvoluttene i Solans postsorteringsspill
 • Et digitalt samlehefte med bilder av høy kvalitet fra både filmen og spillet, sammen med produksjonsnotater fra begge prosjektene..
 • 5 høyoppløselige bakgrunner med Flåklypa-motiver
 • Være en av de utvalgte med tilgang til å teste Flåklypa-spillet på Beta-stadiet
 • Backer-button til Facebook-profilen din, som viser for venner og kjente at du har bidratt til det nye Flåklypa-spillet.
 • Få spennende oppdateringer fra prosjektet, og Flåklypauniverset, direkte på epost. I tillegg får du tilgang til støttespillernes eget  forum.
 • Og, selvfølgelig, vår aller hjerteligste takk for bidraget!

3 personer har bidratt Begrenset antall: 7 igjen kr 10 000
Estimert leveranse 30.11.2019

IL TEMPO GIGANTE

startskudd.no - <i>IL TEMPO GIGANTE<i></i></i>

Den famøse racerbilen går for seier! Det er det gode muligheter for - med Snake Oil på tanken og ditt tungtveiende, og helt avgjørende bidrag! Snakk om å sparke i gang tingene!

 • En eksklusiv tur i selveste Il Tempo Gigante for to personer! (Væforbehold)
 • En guidet tur på selveste Caprino Filmcenter, blant effekter og modeller fra den originale filmen fra 1975
 • 5 digitale utgaver av Flåklypa-spillet for PC/Mac via Steam og Nintendo Switch
 • Navn på rulleteksten under Hovedsponsor
 • Vi lager en autentisk logo i Flåklypastil basert på ditt navn. Dette vil i spillet fremstå som en av hovedsponsorene for en av Grand Prix-banene i spillet, hvor det vil vises over start- og sluttstreken, i tillegg til veikanter og broer på banene. Logoen vil også vises på reklameplakater langs banen (Gjelder kun personlige navn, ikke firmaer).
 • Goodie bag fra Caprino Filmcenter, med unike, Flåklypa-effekter
 • En personlig videohilsen fra Flåklypa-figurene og folkene bak spillet.
 • Ditt eget navn på en av konvoluttene i Solans postsorteringsspill
 • Et digitalt samlehefte med bilder av høy kvalitet fra både filmen og spillet, sammen med produksjonsnotater fra begge prosjektene..
 • Vi sender et takkebilde av Solan, Ludvig og Reodor
 • 5 høyoppløselige bakgrunner med Flåklypa-motiver
 • Du blir en av de utvalgte som får tilgang til å teste Flåklypa-spillet på Beta-stadiet
 • En egen button til Facebook-profilen din, som viser venner og kjente at du har bidratt til det nye Flåklypa-spillet.
 • Få spennende oppdateringer fra prosjektet, og Flåklypauniverset, direkte på epost. I tillegg får du tilgang til støttespillernes eget forum.
 • Og, selvfølgelig, vår aller hjerteligste takk - fra hele gjengen!!

3 personer har bidratt Begrenset antall: 2 igjen kr 25 000
Estimert leveranse 30.11.2019

FLÅKLYPA GRAND FINALE

startskudd.no - <i>FLÅKLYPA GRAND FINALE<i></i></i>


I filmen ble det full seier i Flåklypa Grand Prix! Det blir det også garantert i spillet med dette svimlende bidraget! Hele Flåklypa-gjengen – ja, selv det saktmodige pinnsvinet Ludvig, er i full ekstase!

 • En eksklusiv tur i selveste Il Tempo Gigante, for en gruppe på 4 personer (værforbehold).
 • En egen gjesteforelesning av Remo Caprino
 • Foredrag av produsentene i Ravn Studio om utviklingen av Flåklypa-spillet
 • Vi sender deg en video av Solan, Ludvig og Reodor som feirer på seierspallen under en av reklameplakatene med ditt navn som hovedsponsor
 • 7 digitale utgaver av Flåklypa-spillet for PC/Mac via Steam og Nintendo Switch
 • Ditt navn på rulleteksten i spillet under “Hovedsponsor”.
 • Et innrammet bilde med motiv fra vinnerpodiet, signert av alle utviklerne
 • VIP- invitasjon til Flåklypa-spillets release-party
 • Besøk hos Ravn Studio, inkludert en hyggelig lunsj med spillutviklerne
 • 2 navn på konvolutter i Solans postsorteringsspill
 • Vi lager en autentisk logo i Flåklypastil basert på ditt navn. Dette vil i spillet fremstå som en av hovedsponsorene for en av Grand Prix-banene i spillet, hvor det vil vises over start- og sluttstreken, i tillegg til veikanter og broer på banene. Logoen vil også vises på reklameplakater langs banen (Gjelder kun personlige navn, ikke firmaer)
 • En guidet tur på selveste Caprino Filmcenter, blant effekter og modeller fra den originale filmen fra 1975.
 • Goodie bag fra Caprino Filmcenter, med unike, Flåklypa-effekter.
 • En personlig videohilsen fra Flåklypa-figurene og folkene bak spillet.
 • Et digitalt samlehefte med bilder av høy kvalitet fra både filmen og spillet, sammen med produksjonsnotater fra begge prosjektene..
 • 5 høyoppløselige bakgrunner med Flåklypa-motiver.
 • Du blir en av de utvalgte som får tilgang til å teste Flåklypa-spillet på Beta-stadiet.
 • En egen button til Facebook-profilen din, som viser venner og kjente at du har bidratt til det nye Flåklypa-spillet.
 • Få spennende oppdateringer fra prosjektet, og Flåklypa-universet, direkte på epost. I tillegg får du tilgang til støttespillernes eget forum.
 • Og, selvfølgelig, vår aller hjerteligste takk for ditt bidrag!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 2 igjen kr 80 000
Estimert leveranse 30.11.2019