Filmmusikalen "Se på meg"

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Filmmusikalen "Se på meg"

Vi er tre filmstudenter fra HK som i forbindelse med vår avsluttende eksamen produserer en kortfilmmusikal, og med dette trenger vi din hjelp!

Innsamlet kr 9 630
48 %
Målbeløp kr 20 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 41
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 26.05.2017.


Vi er tre filmstudenter fra Høyskolen Kristiania i Trondheim som er i gang med vår avsluttende eksamen. I den forbindelse produserer vi en filmmusikal. Dette er en kortfilmproduksjon som vil ha en lengde på omkring 30 minutter. Filmen vår skal vises på Novas største kinosal, Nova 1, i Trondheim på gullspirekåringen i midten av juni.


Musikalen vår er et prosjekt vi virkelig brenner for, og vi er villige til å strekke oss lenger enn langt for å sitte igjen med et knallbra resultat vi alle kan være stolte av. For å oppnå det resultatet vi ønsker er vi avhengig av pengestøtte. Midlene vil gå til mat og transport, kostymer og rekvisitter, opphold og leie av bil. Kunne du tenke deg å støtte prosjektet vårt? All støtte er nyttig, uansett sum - hver krone hjelper. Tilbake vil vi gi deg en stor takk i rulleteksten vår!


Handlingsreferat
Filmen omhandler fem unge mennesker som kjemper om en plass på Norid Olin Danseakademi. Når hovedkarakteren, Emma, møter opp utenfor skolen for å delta i tredje og siste opptaksprøve er inngansdøren låst. Sammen med fire kandidater oppdager hun et brev med en oppgavetekst som fører dem til en campingvan. I førersetet finner de et kart, og dette bringer dem til Sandskogene. Omringet av hav, skog og fjell skal de samarbeide om å fremstille en koreografi som skal presenteres foran en fullsatt sal to dager senere. Higet etter å vinne en plass på Norid Olin skaper konflikter som gjør samarbeidet vanskelig. Her oppstår inntriger, sterke relasjoner og evigvarende historier.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

28 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Belønninger

Takk i rulleteksten

Alle som støtter prosjektet vårt med hvilket som helst beløp over 10,-, vil få navnet sitt i rulleteksten.

3 personer har bidratt Begrenset antall: 997 igjen kr 10
Estimert leveranse 01.06.2017

Takkevideo

Vi vil legge ut en personlig takkevideo på Facebook-siden vår til alle som støtter oss med over 50,-.

4 personer har bidratt Begrenset antall: 96 igjen kr 50
Estimert leveranse 01.06.2017

Nøkkelord


Et prosjekt av MARTINE BJØRNBAKKEN VANGEN, publisert 11.04.2017 00.00. Prosjektet tilhører kategorien Kultur.