"En ekstra hånd" blir til verdens viktigste app!

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

"En ekstra hånd" blir til verdens viktigste app!

Med over 27.000 medlemmer på ett å har "En ekstra hånd"-gruppen hjulpet svært mange mennesker. Hjelp oss å gjøre det enda lettere å hjelpe!

Innsamlet kr 30 911
30 %
Målbeløp kr 100 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 87
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 23.03.2018.

Hjelp oss å bygge verdens viktigste app!


Facebook-gruppen "En ekstra hånd" ble etablert  i slutten av 2016 av Manja og Kai Roger Stannå Staldvik som et forsøk på knytte sammen mennesker som trenger hjelp - og gode hjelpere som vil bidra. Responsen har vært overveldende! Etter ett år har vi passert 27.000 medlemmer og svært mange mennesker har fått hjelp. Det er mange rørende historier! Det finnes så mange behov rundt oss - og så mange gode mennesker som gjerne stiller opp.Nå trenger vi DIN hjelp.

Vi er i full gang med å realisere drømmen om å gjøre gruppen om til en egen app! Hvorfor?  Det skal bli enda lettere  å spørre om hjelp og enda lettere å hjelpe. Med noen få tastetrykk kan den som trenger hjelp poste et «oppdrag» i appen, og gode hjelpere i nærområdet vil få varsel på sin mobil. Det er gratis å spørre om hjelp - og hjelperen får takknemlighet som betaling. Så enkelt fungerer det.


Appen begynner å ta form - selv om det fortsatt gjenstår mye arbeid.


Appen skal hete Goodify. Medlemmer av "En ekstra hånd" blir de første som får teste ut appen når den etter planen er klar i løpet av våren. Vi er overbevist om at appen vil bli svært viktig - tenkt om alle hadde en godhets-app i lommen  


Hvordan kan du bidra?

Det legges ned mange, mange dugnadstimer og forskjellige selskaper stiller opp gratis for å hjelpe oss. Helt gratis er det likevel ikke å bygge appen og vi trenger DIN hjelp for å ferdigstille denne slik at den kan lanseres. Derfor spør vi deg frimodig om å donere et lite eller større beløp slik at appen kan bli en realitet. Vi blir veldig takknemlig for hvert bidrag. Konkret vil pengene gå til vår eksterne partner som hjelper oss med å bygge appen.


Med hjelp fra dere i gruppen skal vi bygge verdens viktigste app og gjøre alt vi har fått til i "En ekstra hånd" tusen ganger større!


"Alt vi ønsket var å bety en forskjell for mennesker rundt oss - å ta steget fra å bare ønske å gjøre noe godt for andre til å faktisk gjøre noe. Tenk at vår enkle tanke skulle få bety så mye for så mange. Vi har ikke hatt en konkret plan, men titusenvis av mennesker har av eget ønske stilt opp, meldt seg inn i gruppen og bidratt. Tusen takk!"


  fra Manja og Kai Roger Stannå Staldvik (gründere av "En ekstra hånd")


Vi organiserer utviklingen av appen gjennom det ideelle selskapet Goodify.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

81 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

250000 kr
Om vi virkelig skal drømme...!

12%

GOODIFY AS

Organisasjonsnummer: 919 277 505Adresse
V/ Elgen Sandakerveien 101D
-
0484 OSLO


Kontakt
hei@goodify.co

Belønninger

Nøkkelord


Et prosjekt av Goodify as, publisert 13.02.2018 18.00. Prosjektet tilhører kategorien Veldedighet.