startskudd.no - Emilian og Co

Emilian og Co

Bli med på Norges nye møbeleventyr. Made in Norway med fokus på norsk industri. Bærekraftige kvalitetsmaterialer og humanitære mål.

Innsamlet kr 1 425
0 %
Målbeløp kr 150 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 8
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 21.03.2018.


Emilian og Co er et nyoppstartet barnemøbelselskap med store ambisjoner. Vi har satt i gang produksjonen av et lite parti møbler, men trenger din hjelp til å kickstarte neste steg. Midlene vi får inn her vil vi bruke til innkjøp av materialer og utvidelse av maskinparken slik at vi kan tilby norskproduserte barnemøbler til enda flere.

De som velger å støtte oss i oppstartfasen vil ha mulighet for å gjøre et meget godt kjøp på en rekke av produktene i vårt sortiment (begrenset antall).VÅR VISJON er å skape barnemøbler i en kvalitet som gjør at de varer gjennom generasjoner. Vi bruker kun heltre (i hovedsak bøk) og MDF (medium density fibre board). Møblene skal ikke bare ha et vakkert utseende, men også funksjonalitet og smarte løsninger som gjør hverdagen til småbarnsforeldre litt enklere. Vi er hele tiden på utkikk etter nye designinntrykk som kan være spiren til et nytt spennende møbel eller løsning.
VÅRT MÅL  er å kunne bidra aktivt i å forbedre livene til barn over hele verden. Vi støtter og lærer mye av Unicef der målet er en dag å kunne bli en uavhengig bidragsyter i områder med humanitære kriser. Det å kunne gi noe tilbake og ha muligheten til å gjøre en forskjell har vært en av de største motivatorene siden oppstarten av Emilian og Co.”MADE IN NORWAY” er et kvalitetsstempel vi stolt kan pryde produktene våre med. Ønsket om å støtte norsk industri og skape arbeidsplasser lokalt er en viktig del av vår visjon. Vi handler med norske selskaper og norskproduserte varer så langt det lar seg gjøre, selv om det sjeldent er det rimeligste prismessig. At det er kortreist, av høy kvalitet, laget av folk med forkjærlighet for håndverket, og ikke minst at produktene er trygge for både barn og miljø gjør at det lønner seg i det lange løp.MØBLENE som forlater fabrikken vår har blitt testet og godkjent i møbellaboratorier etter gjeldende europeiske sikkerhetsstandarder. Dette sikrer at produktene er solide og trygge for våre kjære små. All overflatebehandling som oljer og maling er nøye utvalgt for å skåne allergikere og ekstra ømfintlige barn. Trelasten kommer kun fra produsenter som er FSC- eller PEFC-sertifisert. Dette forsikrer oss om at skoghogsten er forsvarlig og bærekraftig.Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

1 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Belønninger

Mini-donasjon

Gi oss en boost med en liten mini-donasjon.

1 person har bidratt kr 50
Estimert leveranse 19.03.2018

Håndskrevet takkekort

startskudd.no - Håndskrevet takkekort

Håndskrevet takkekort.

5 personer har bidratt Begrenset antall: 195 igjen kr 150
Estimert leveranse 01.05.2018

Carina - tavle

startskudd.no - Carina - tavle

En kul tavle man kan utfolde seg på. Bra for kreativiteten og språkutvikling. Tavlen er laget i oljet heltre bøk. Kommer flatpakket med gratis frakt i Norge.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 1 790
Estimert leveranse 01.05.2018

Liv Nora

startskudd.no - Liv Nora

Vuggen har riktig vuggeretning og god luftgjennomstrømning. Et tidløst design i oljet heltre bøk og hvitmalt MDF. Støtter i krommet metall og 5 års garanti. Kommer flatpakket med gratis frakt i Norge.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 15 igjen kr 3 429
Estimert leveranse 08.05.2018

Sprinkelsengen Margot

startskudd.no - Sprinkelsengen Margot

For de aller minste. Sprinkelsengen har alle funksjoner du forventer av en moderne sprinkelseng, i tillegg til en praktisk skuff. Avtakbar front gjør om sprinkelsengen til en avslappende mini sofa. 5 års garanti! Kommer flatpakket med fri frakt i Norge.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 15 igjen kr 3 429
Estimert leveranse 08.05.2018

Gyngehesten "Richard"

startskudd.no - Gyngehesten "Richard"

Gyngehestens unike design har vært i familien i tre generasjoner og har høstet mye oppmerksomhet blant store og små. Laget i oljet heltre bøk med remmer og grimer av ekte lær gir gyngehesten et eksklusivt preg. 5 års garanti! Gratis frakt i Norge.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 4 079
Estimert leveranse 08.05.2018

Hus-sengen "Emilian 160" + madrass

startskudd.no - Hus-sengen "Emilian 160" + madrass

Den flotte hus-sengen "Emilian 160" + madrass. Justerbar sengebunn (over eller på gulvet), messingbelagte skruer og 5 års garanti. Sengen er laget i oljet bøk av høyeste kvalitet og er tilnærmet kvistfri for et rent utseende. Madrassen er håndlaget av Coronet (familiebedrift i Bergen) og er det ypperste man kan la et voksende barn sove på. Sengen er beregnet på barn i alderen 3-10 år. Kommer flatpakket med gratis frakt i Norge. *Gjerder og sengehimmel kan kjøpes i tillegg.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 20 igjen kr 4 649
Estimert leveranse 08.05.2018

Hus-sengen Matheo 160 + madrass

startskudd.no - Hus-sengen Matheo 160 + madrass

Den flotte hus-sengen "Matheo 160" + madrass. Justerbar sengebunn (over eller på gulvet), messingbelagte skruer og 5 års garanti. Sengen er laget i oljet bøk av høyeste kvalitet og er tilnærmet kvistfri for et rent utseende. Madrassen er håndlaget av Coronet (familiebedrift i Bergen) og er det ypperste man kan la et voksende barn sove på. Sengen er beregnet på barn i alderen 3-10 år. Kommer flatpakket med gratis frakt i Norge. *Gjerder og sengehimmel kan kjøpes utenom.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 20 igjen kr 4 649
Estimert leveranse 08.05.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av Treen AS, publisert 21.02.2018 15.00. Treen AS sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.